Digidexo.com

Hvordan kan et Kalsium Deposit Form?

Introduksjon

En kalsium innskudd er den underliggende årsaken til calcific tendinitt. Personer med denne helselidelse oppleve en samling av kalsiummineraler i eller på sener, heve potensialet for smerte eller inflammasjon i kroppsvev. Skulderen er en av de vanligste områdene hvor folk opplever kalkavleiringer.

Hvordan kan et Kalsium Deposit Form?

Kalkavleiringer vanligvis dannes når et bein er skadet eller utsatt for ekstremt stress. Kroppen sender kalsium mineraler til området i et forsøk på å reparere og land opp skadede eller stressede bein områder. Disse mineralene er gjennomført gjennom blodstrømmen. Blodstrømmen innskudd disse kalsium mineraler på den ødelagte eller stresset bein området. Hvis kroppens signaler ikke fungerer perfekt, kan kroppen fortsette å sende ekstra kalsium mineraler til beinet selv når det ikke er nødvendig. Hvis ikke stoppet, er disse ekstra mineraler begynne å bygge seg opp og danner et mykt lag av kalsium. Hvis ikke fjernes, kan dette kalsium lag bli hard og kan begynne å klemme på nerver og sener, forårsaker smerte.

Hvordan er kalkavleiringer oppdaget?

Leger vanligvis oppdage kalkavleiringer ved å sende deg gjennom en X-ray. The X-ray vil vise kalsium klumper og lag på bein. Legen kan da bruke en spesialisert nål for å finne ut hvor hardt kalsium innskudd er, samt hva regress du har for å fjerne kalsium innskudd.

Hvordan er kalkavleiringer behandlet?

Det er flere måter å behandle kalkavleiringer. En metode er gjennom kalsium begrensning. En person med en kalsium innskudd vil begrense mengden av kalsium som han bruker. Man antar at kroppen vil reabsorb overflødig kalsium, inkludert kalsium innskudd, hvis kalsium er begrenset. Men dette er en risikabel behandlingsprosedyre og kan ikke støttes av alle leger. Andre behandlingsalternativer for kalkavleiringer inkluderer kirurgisk fjerning, medisiner og fysioterapi.