Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier Nøyaktig

Hvordan å telle kalorier Nøyaktig


Prøvd å telle kalorier for å få vekttap resultater? Hvis vekten ikke har flyttet det kan være fordi du ikke får en sann daglig kalori teller. Holde orden på hver kalori du forbruker er ikke alltid lett, men det finnes verktøy som gjør telle kalorier relativt enkel. La oss komme å telle kalorier og Shedding de pounds.

Hvordan å telle kalorier Nøyaktig

•  Hold styr på nøyaktig hvor mange kalorier du spiser ved å holde en daglig matdagbok. Skriv ned alt du spiser og drikker hver dag. Ikke glem å telle salat dressing, festene på sandwich du hadde til lunsj og pisket krem ​​på varm sjokolade. Bare ved å tvinge deg selv til å skrive ned alt du spiser vil du tenke to ganger om å ta sekunder og begynne å gjøre sunnere valg.

Bruk enkle kjøkkenredskaper som målekopper og måleskjeer og en skala for å sørge for at du spiser nøyaktig porsjonsstørrelsen. Dette fungerer bra for frokostblandinger, potetgull eller kjeks (eller noe mat som kommer i en boks eller pose), drikke og krydder. Se på den ernæringsmessige informasjon for enkelt å se hvor mange kalorier er i en servering. Hvis en kartong med appelsinjuice lister 8 oz som en porsjon, men du vanligvis fylle en 12 oz glass til frokost, du drikker 1,5 porsjoner i stedet for én. Hvis du ikke er sikker på hvor mange gram brillene er fylle en med vann. Dumpe vann i en stor målebeger som inkluderer dl for å finne ut hvor mye glasset holder.

Mens du koke skrive ned den ernæringsmessige informasjon om ingrediensene du bruker til å forberede måltidet. Noen online oppskrift nettsteder som allrecipes.com liste ernæringsmessige informasjon (kalorier, protein, servering størrelse, etc) med oppskriften som gjør det superenkelt å se hvor mange kalorier du forbruker. Dette eliminerer all grunn til å se på hver ingredienser kalori teller.

Noen matvarer (for eksempel råvarer) ikke har en etikett, men den ernæringsmessige informasjon kan lett bli funnet på nettet. Se link i Resources nedenfor.

Hvis du spiser ute på en restaurant bør du være i stand til å be om den ernæringsmessige informasjon, inkludert kalorier og fett. Mange fast food-restauranter er nå å gjøre deres ernæringsmessige informasjonen lett å finne. Noen til og med legge det fremtredende i sine restauranter. Hvis restauranten ikke har informasjonen lett tilgjengelig gjøre en rask Internett-søk. Se link i Resources nedenfor for en liste over nesten 500 restauranter og deres ernæringsmessige informasjon. Bare finne restaurant hvor du spiste, velg måltidet du har bestilt og du får et brudd ned av kalorier, fett, natrium, og resten av den grunnleggende næringsinnhold.

I tillegg til å holde styr på kaloriinntaket må du holde oversikt over dine aktiviteter. Dette vil bidra til å finne ut hvor mange kalorier du brenner i løpet av dagen. På en egen side av maten din journal skrive ned noen fysisk aktivitet du gjør i løpet av dagen. Dette inkluderer å jobbe ut, walking hunden din, selv vaske håret ditt brenner kalorier.

Ved slutten av dagen innspill måltidet informasjon som du har skrevet i dagboken til en online kaloriteller. Det er mange å velge mellom (se Resources nedenfor). Mange kalori tellere er gratis, pluss at de har den ernæringsmessige informasjon for tusenvis av matvarer ved et museklikk. De fleste nettsteder har en stor database med mat informasjon som kalorier og fettinnhold. Så hvis du har planer om å spise en Egg McMuffin til frokost du kan slå det opp før du hodet ut. Hvis det er for mange kalorier for deg å mage kan du velge noe som passer bedre inn i kostholdet ditt.

Den andre delen av kaloriteller er å beregne antall kalorier du har forbrent. De fleste kalori tellere har en slags "aktivitet browser" hvor du kan søke ut dine daglige aktiviteter. Bare velg aktiviteten og skriv inn antall minutter du deltok i aktivitet og kalorier brent blir automatisk beregnet.

9. Hvis du setter opp en konto med kaloriteller nettstedet kan du legge til både mat kalorier og ditt aktivitets kalorier brent, og det vil telle dine totale kalorier per dag automatisk. Hvis du ikke ønsker å delta bare ta det totale antall kalorier du forbrukes og trekke de forbrente kalorier og du har ditt daglige kaloriinntak. Hvis du prøver å få vekttap resultater må du gå ett skritt videre og finne ut hvor mange kalorier kroppen din trenger, og deretter spise ca 250 færre kalorier per dag. For mer om nøyaktig hvordan å kutte kalorier for å gå ned i vekt ser koblingen i Resources

Hint

  • Se opp for individuelt pakket elementer. Ikke automatisk anta at det inneholder bare en porsjon, noen kommer pakket som to eller til og med 2,5 porsjoner.