Digidexo.com

Hva er Kalsium Citrate brukes til?

Selv om du ikke vet hva kalsium citrate er, kan du gjenkjenne mineral fra merkevarer som Citracal og Citracal Liquitabs. Kalsium-citrat er velkjent form av mineralet kalsium, som er avgjørende for å bygge og vedlikeholde den skjelettstruktur. Knoklene er som celler i at de stadig regenererende seg selv, så er det like viktig at knoklene holde etterveksten som det er at de holde seg sterk. Kalsium citrate gjør begge disse tingene.

Kalsium Citrate Supplements

Kalsium citrat er funnet i kosttilskudd, vanligvis i form av en pille. Det er en slags kalsium som ikke er lett tilgjengelig i maten vi spiser.

Kalsium Citrate Versus kalsiumkarbonat

Kalsium-citrat fører til dannelse av mer syre i magen, noe som i sin tur skaper en mer nærende miljø for kalsium for å bli absorbert. Kalsiumkarbonat er den formen for kalsium som er basisk og finnes i produkter som du kanskje kjenner igjen, inkludert tums og naturens Made. Den er også tilgjengelig i pilleform.

Anbefalt daglig inntak

Avhengig av din alder, det anbefalte daglige rasjon (RDA) av kalsium citrate endringer. For barn RDA er 800 mg, og for voksne, er det 1200 mg.

Hvorfor Kalsium Citrate?

Kalsium-citrat er best-absorbert form av kalsium, fordi den beste miljø for kalsium og dets absorpsjon i benene er en sur ene.

Advarsler

Hvis du har magesmerter som ofte forårsaket av en sur mage, er det best å ikke ta denne formen for mineralet, fordi det vil bare legge til ubehag i magen. I dette tilfellet, vil kalsiumkarbonat være et bedre valg.