Digidexo.com

hvordan plassere cuff på blodtrykksmåler

Hvordan Les blodtrykksmålere

Hvordan Les blodtrykksmålere


En blodtrykksmåler kalles også en blodtrykksmåler. Leser denne enheten er enkel, men leser det riktig tar litt praksis. Når du tar noens blodtrykk du bruker denne måleren for å identifisere korotkoff lyder skapt av pumping av blod. Knytte disse lydene med tall på måleren er det som gir deg en blodtrykksmåling.

Bruksanvisning

•  Sett opp personen for å ta blodtrykket. Pakk mansjetten rundt overarmen, sette stetoskop øretelefoner i ørene og plassere stetoskopet langs innsiden av pasientens arm, under mansjetten.

Pump opp boblen til nålen på sphygmomanometer griper mellom 140-180 mmHg.

luften ut av luften ut av pære svært sakte og holde øye med nålen mens du lytter til en vibrerende lyd.

4 Skriv på hvilket nummer nålen står langs sphygmomanometer når du hører den første juling lyd. Dette er det systoliske blodtrykket lesing, eller den øverste nummeret.

Fortsett å se nålen nedgang og lytte etter den aller siste juling lyd. Det punktet hvor du høre den siste juling lyden er antall for diastolisk blodtrykk, eller bunnen nummer.

Tips og advarsler

 • Som du fortsette å praktisere vil du kunne se nålen vibrerer som det senker. Dette vil hjelpe deg å kontrollere det riktige tallet å sammenligne den med de lydene du hører i stetoskopet.
 • Slipp luften sakte, men ikke for sakte. Du vil den skal være jevn og konsistent, slik at du enkelt kan her korotkoff høres ut.

Blodtrykksmåler bruksområder

Blodtrykksmåler bruksområder


Hvis du kan uttale "blodtrykksmåler," du sikkert vet sin viktige funksjon. Selv om du ikke vet hvordan du skal uttale det, sjansene er gode legen brukte en under ditt siste fysiske eksamen. En blodtrykksmåler er en presisjons medisinsk innretning som brukes til å måle blodtrykket. Mye brukt av medisinske fagfolk siden tidlig på 20-tallet, er den sphygmomanometer det viktigste verktøyet legene bruke til å oppdage hypertensjon eller høyt blodtrykk.

To typer Sphygmomanometer

De to typer blodtrykksmåler er manualen, eller manometrisk sphygmomanometer, og den digitale sphygmomanometer.

Manometriske blodtrykksmålere er de gammeldagse enheter som vanligvis brukes på legekontorer. Brukes i forbindelse med et stetoskop, er den manometrisk sphygmomanometer jo mer nøyaktige av de to enhetene, men det krever betydelig erfaring og kompetanse til å operere effektivt.

Digitale blodtrykksmålere er vanligvis brukes hjemme av folk som vil overvåke blodtrykket ved å trykke på en knapp. De digitale enheter er mindre nøyaktige, men kan brukes av alle med minimal opplæring. Blodtrykket vises på en skjerm og et stetoskop brukes ikke.

Ved hjelp av en Sphygmomanometer

Manometriske blodtrykksmålere har fire deler: et stoff "cuff," pumpe, dial, og slipp ventilen. En medisinsk faglig wraps mansjetten rundt pasientens overarm og blåses det ved hjelp av pumpen. Den profesjonelle sakte tømmes enheten, mens medisinsk faglig bruker stetoskop for å lytte etter en susende eller pounding lyd indikasjon på blodstrømmen tilbake til arterien. Trykket ved hvilket denne lyden synes blir notert som det systoliske trykket.

Pumpelyd minsker som mansjetten tømmes. De faglige notene poenget når det ikke lenger kan høres som det diastoliske trykket. Systolisk og diastolisk trykk sammen indikere en persons blodtrykk.

Den største bekymringen av blodtrykksmåling er høyt blodtrykk, men en blodtrykksmåler kan også indikere lavt blodtrykk eller andre problemer som defekte hjerteklaffer.

Systolisk og diastolisk Trykk

Systolisk og diastolisk avlesninger av en blodtrykksmåler blir kombinert for å indikere blodtrykk. Et eksempel på en "normal" blodtrykksmåling kan bli 120/80, som blir lest "120 over 80"

Den første, eller topp nummer, er det systoliske trykket, som måler trykket i arteriene i øyeblikket hjertet slår, eller spesielt når venstre ventrikkel i hjertet kontrakter.

Den andre, eller nederste tallet er det diastoliske trykket. Dette måler trykket i arteriene mellom pulsslagene. Diastolisk trykk er alltid et lavere tall enn det systoliske trykk.

Risikoen for høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk eller hypertensjon, er kjent som "silent killer." Det har ingen symptomer, men kan skade hjertemuskelen, nyrer og andre organer, til slutt fører til koronarsykdom, nyresvikt, hjertesvikt, slag og mange andre helseproblemer. The National Institutes of Health anslår mer enn 30 prosent av voksne i USA har høyt blodtrykk.

Blodtrykket har en tendens til å stige med alderen, og det er viktig å holde den under kontroll. Nøkkelnummeret å se er diastoliske trykket. Hvis den stiger over 80, er pasienten i fare for høyt blodtrykk-relaterte problemer. Riktig kosthold og trening kan redusere risikoen for høyt blodtrykk, men det er en god idé å overvåke blodtrykket med jevne eksamener eller i hjemmet med en blodtrykksmåler.

Hvordan kan du sammenligne blodtrykksmålemansjetter

Hvordan kan du sammenligne blodtrykksmålemansjetter


Det er mange ting å vurdere når du sammenligner blodtrykk mansjetter. Ettersom det finnes flere forskjellige typer blodtrykket skjermer og de kommer med et bredt utvalg av funksjoner sammen med et bredt prisklasse, er det viktig å sammenligne hvilke typer, funksjoner og pris på blodtrykket skjermer. Denne guiden vil fortelle deg hvordan du kan sammenligne blodtrykk mansjetter slik at du kan foreta en informert beslutning når du kjøper ditt hjem blodtrykk maskin.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvilken type blodtrykket cuff som du ønsker å eie. Ønsker du en aneroid skjerm eller en digital skjerm? Aneroid skjermen har et måleur og mansjetten har en innebygd stetoskop. Aneroid Enheten har en læringskurve, og er ofte vanskeligere å bruke. Du må være i stand til å høre ditt hjerte gjennom stetoskopet med denne-enhet digitale skjermer har enten en manuell mansjett som du klemmer manuelt eller en automatisk oppblåsing cuff. De digitale skjermer er ofte lettere å bruke. De vanligvis gi en feilmelding hvis mansjetten ikke var skikkelig oppblåst eller om det var for mye bevegelse i løpet av blodtrykksmåling.

Lag en liste over de funksjonene du ønsker. Noen blodtrykket skjermer holde oversikt over blodtrykket opplesninger mens andre tilbyr en utskrift av målingene. Ønsker du å blåse opp mansjetten manuelt selv eller ønsker du mansjetten å ha automatisk inflasjon?

Tenk den prisen du ønsker å betale for blodtrykket monitor. De aneroid skjermer er vanligvis mye billigere enn de digitale skjermer. De aneroid modellene kjøres i gjennomsnitt $ 20- $ 30, mens de digitale skjermer kjøres fra $ 40 til mer enn $ 100.

Les produktomtaler. Når du bestemmer deg for hvilken type og funksjonene du ønsker i ditt blodtrykk skjerm, lese anmeldelser. Skriv inn modellnavnet i en søkemotor og begynne å forske informasjon om den aktuelle modellen.

Spør legen din hvilken type, funksjoner og modell som han anbefaler.

Tips og advarsler

 • Du bør kalibrere blodtrykksmåleren minst en gang per år. Se Resources for informasjon om hvordan du kalibrere blodtrykksmåler.
 • Den korrekte mansjett størrelse er kritisk. Spør din lege eller sykepleier for å gi deg din mansjett størrelse.

Hvordan kan du sammenligne Blodtrykkmålere

Det finnes to grunnleggende typer blodtrykket skjermer, manuelle og automatiske. Manuelle blodtrykk skjermer er mye som hva et legekontor vil bruke. En mansjett er plassert på armen, en manuell pumpe benyttes til å generere trykk, og et stetoskop, og trykkmåler blir brukt til å bestemme blodtrykket. Den automatiske blodtrykksmåleren kommer i forskjellige typer som manuell, finger, håndledd og mansjett, og vanligvis har en digital skjerm. Hver og en varierer i design, funksjoner, funksjon og pris.

Bruksanvisning

Hvordan kan du sammenligne Blodtrykkmålere

•  Bestem deg for om du ønsker en manuell eller automatisk blodtrykksmåler. Mens blodtrykket skjermer manuelle er kjent for sin nøyaktighet, må man være behagelig og dyktig med bruken. Digital (automatiske) skjermer er lettere og komme med en manuell mansjett pumpet for hånd eller en som blåses opp automatisk.

Bestem hvilke funksjoner som er viktigst. Kan du manuelt blåse opp mansjetten? Ønsker du blodtrykksmåleren for å kunne lagre flere målinger på et tidspunkt som referanse? Eller vil en utskrift møte dine behov?

Bestem en pris som du har råd til. Blodtrykk skjermer kommer i varierende prisklasser.

Sett en grense på fem blodtrykket skjermer basert på type, funksjoner og pris.

Sjekk forbruker vurderinger på Internett for de valgte blodtrykksmålere. Tenk garanti, utholdenhet og produkt avkastning av forbrukerne.

Spør lege eller apotek for deres oppfatning av de du har snevret ned.

Tips og advarsler

 • Vær sikker på å kjøpe ekstra batterier for hvilken typen blodtrykksmåler du velger.

Hva er fordelene med elektronisk Håndholdt blodtrykksmålere?

Hva er fordelene med elektronisk Håndholdt blodtrykksmålere?


Elektroniske håndholdte blodtrykk enheter er et nyttig verktøy for å håndtere høyt blodtrykk hjemme. De gjør det enkelt for alle å gjøre det på grunn av sine mange fordeler.

Lett å lese

Elektroniske håndholdte blodtrykk enheter har en digital skjerm som gjør leseresultatene lettere enn å lese mindre merkene og tall på en manuell blodtrykksmansjett.

Ingen ferdigheter som kreves

Det kreves ingen spesiell medisinsk opplæring til å bruke en håndholdt blodtrykk enhet.

Raske resultater

Resultatene er synlige på en elektrisk blodtrykksmåler i løpet av sekunder.

Relativt billig

Håndholdte blodtrykk enheter er rimeligere enn et stetoskop og sphygmomanometer.

Easy Self-måling

Det er mye vanskeligere å måle egen blodtrykket ved hjelp av en mansjett og stetoskop.

Hvit frakk syndrom

Noen mennesker blir nervøse når en medisinsk faglig måler blodtrykket som gir en unøyaktig lesing. Dette hvit frakk syndrom kan unngås ved hjelp av en elektronisk skjerm utenfor et sykehus.

Hvordan gjøre noen føler seg komfortabel mens de sover

Hvordan gjøre noen føler seg komfortabel mens de sover


Folks liv avhenger av kvaliteten på søvn de får. Din generelle helse er også sterkt påvirket av kvaliteten på søvnen din; en god natts søvn hjelper din fysiske og mentale velvære og gjør at nervesystemet skal fungere skikkelig. Det er flere ting du kan gjøre for å gjøre noen føler seg komfortabel, slik at de får fullt utbytte av en god natts søvn, inkludert å gi dem riktig madrass, pute og romtemperatur.

Bruksanvisning

Styr romtemperaturer og vedlikeholde den på rundt 65 grader Fahrenheit eller 18 grader Celsius. Ekstreme temperaturer kan forstyrre søvnen.

Gi en god madrass. Ifølge Mattressinside.com, den beste typen madrass er en fjær ortopedisk madrass. Disse madrasser er utformet slik at de bedre søvnkvaliteten som de er laget for å svare til oppbygging av en menneskekropp. De er laget av flere lag som bomull, hestehår og kokos spon eller sjøgress.

Hold rommet mørkt ved å trekke gardinene for å holde gatelys og Moonlight ut. Sørge for at rommet er stille og frisk smelling og bruke rent sengetøy.

Luft ut rommet tilstrekkelig som kan bety å åpne et vindu. Bedervet luft er ikke bidrar til en komfortabel søvn.

Gi personen riktig pute å sove på. Den beste typen pute avhenger av hvordan du sover; hvis personen sover på hans side eller mage, gi ham en myk eller medium-density pute. Hvis han sover på ryggen, er en fastere pute å foretrekke. Hvis du ikke vet hvordan personen sover og du ikke får en sjanse til å spørre før han holder med deg, gi et utvalg av to myke og to faste puter.

Hvordan plassere Caps om Baby Teeth

Hvordan plassere Caps om Baby Teeth


Baby tenner krever optimal omsorg på grunn av deres sensitive natur. Mange foreldre glemme viktigheten av babyen tennene omsorg, siden baby tenner vil etter hvert bli erstattet av nye tenner. Men WebMD sier, "Eksperter anbefaler at barnets tannhelse starte ved 12 måneders alder." Og hvis barnet ditt har en skade eller en annen tann problemet, bør du oppsøke tannlege før.

Tannråte og baby-flaske tannråte utvikler vanligvis på grunn av en usunn diett. For å sikre at de nye tennene er skikkelig utviklet, må du gå til tannlegen umiddelbart å gjenopprette babyens råtnet tennene. Hvis ikke gjenopprettet riktig, kan en endring i barnets bite utvikle, som krever kostbare prosedyrer når nye tennene kommer i stedet for forrige. Landskamper for baby tenner er en vanlig form for restaurering og kan brukes av mange grunner.

Bruksanvisning

•  Arranger en avtale med en pålitelig tannlege som ser babyer på en jevnlig basis og la ham undersøke ditt barns tenner. Caps, også kjent som kroner, dekker misfargede eller ødelagte tenner samt tannimplantater. Misfarging av babyen tennene oppstår av ulike grunner, og kan noen ganger løses gjennom riktig rensemetoder fastsettes av tannlegen din.

Spør tannlegen årsakene til forfallet eller misfarging av babyens tenner. Hvis det er grunn til barnets kosthold eller forbruk av sukker, så du må endre kostholdet umiddelbart og begrense hennes sukkerinntak for å hindre ytterligere forfall. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, er det også viktig å gi barnet ditt bare vann --- og ingen andre drinker --- før sengetid for å unngå babyen flaske tannråte.

Spør tannlegen din om de ulike alternativene som er tilgjengelige for tildekking babyens tenner. Caps er tilgjengelig i ulike materialer, inkludert metall, porselen, harpiks og keramiske. Også be tannlegen om sikkerheten av caps, som noen caps kan inneholde skadelige stoffer, som kvikksølv eller BPA. Ifølge WebMD, bisfenol A, eller BPA kan ha skadelige effekter på human helse, spesielt på et barns utvikling.

Ordne foreløpige helsesjekk for utarbeidelse av babyens caps. Cap plasseringer er vanligvis utført ved to tannlegetimer. Den første avtale vil ta røntgen av babyens tenner for å bestemme plassering av caps og området rundt. Hvis det er nødvendig, er tannen omformet og inntrykk er laget for plassering av caps. Disse inntrykkene blir så sendt til en dental laboratorium for produksjon av caps.

Besøk tannlegen igjen på den planlagte datoen for din avtale for å få caps montert på babyens tenner. Tannlegen vil fjerne de midlertidige kroner, om noen, og nøye fikse de nye caps. Tannlegen vil også gi råd om hvordan å ta skikkelig vare på babyens caps og kanskje planlegge en sjekk.

Hvordan ta et barns blodtrykksmåling

Hvordan ta et barns blodtrykksmåling


Hvis barnet ditt er født for tidlig, hadde et opphold i Newborn Intensive Care Unit, eller har hatt RSV eller annen sykdom som kan påvirke hans blodtrykk nivå, kan du bli bedt om å måle babyens blodtrykk. Tar en baby blodtrykk kan være vanskelig fordi babyer vri seg og prosessen er generelt ubehagelig for dem. Likevel, dette er en viktig del av å opprettholde ditt barns helse. Her er hvordan du kan ta et barns blodtrykksmåling.

Bruksanvisning

•  Vent til barnet er avslappet og lykkelig eller sover. Han vil være mindre sannsynlig å vrikke rundt, slik at du kan få en bedre lesing.

Plasser babyens arm mot kroppen hans og pakk mansjetten rundt armen der den er på nivå med hjertet.

Bruk pære, pumpe opp trykket før du leser 150mm hG.

Plasser stetoskopet over bretten i babyens albuen.

Lytt etter en puls lyd med mansjetten blåses opp. Når du hører en, sjekk måleren og skrive ned nummeret. Dette er det systoliske trykket.

Drei ventilen på blodtrykksmansjett å slippe ut trykket. Når pulsen lyden forsvinner, sjekk måleren og skrive ned nummeret. Dette er det diastoliske trykket.

Skriv presset som systolisk trykk / diastolisk trykk. En normal blodtrykksmåling for spedbarn som er i området fra 80/50.

Hvordan sikre medisinsk oksygen mengdemålere

Hvordan sikre medisinsk oksygen mengdemålere


En strømningsmåler anvendes til å måle, eller forhåndsbestemme, den hastighet med hvilken oksygen blir levert til pasienten, som bestilt av legen. Det er vanligvis festet direkte til et oksygenvegguttak eller gass sylinder, men kan være festet til et aerosol-flaske eller en annen enhet som er koblet direkte til oksygenkilden. Det kan også være festet til i-linje oksygenslangen. Arbeide med medisinsk oksygen krever kunnskap om utstyret som brukes, og sikkerhetsreglene som er nødvendige for å bruke det. Oksygen, men ikke i seg selv brannfarlig, letter brenning av nesten alt og må derfor behandles med forsiktighet.

Bruksanvisning

Forbered deg på å sikre apparatet

Bekreft kilden for den medisinske gass. I et sykehus innstilling av oksygen kan komme fra en stikkontakt i veggen over pasientens seng eller det kan komme fra en stor gasstank ved sengen. I en polikliniske sette tankene kan være mindre, noen ganger i par på en rullende rack. Kontroller med leverandøren eller personalet at tanken ikke inneholder oksygen før du fortsetter.

Sjekk resten av utstyret. Se etter skader på strømmåleren selv; eventuelle vedlegg til stussen som oppstår fra tanken eller uttak skal være sikkert og stabilt. Tug på spiss og sikre at eventuelle nøtter eller andre vedlegg er sikre og finger stramt. Fest mengdemåler i vertikal posisjon (for inline strømningsmålere dette er ikke nødvendig).

Kontroller slangen. Hvis strømningsmåleren er en konvensjonell type, vil den bli festet til utløpet, eller til et terapeutisk enhet i seg selv er festet til utløpet. Napp på alle rør for å sikre at den er sikker. Hvis strømningsmåleren er inline vil det være sikret inne i et stykke av plastrør. Sørg for at denne slangen er godt festet til stikkontakten eller terapeutisk utstyr.

Før du kobler noe til pasienten, sakte slå på oksygen og se etter lekkasjer. En fortynnet løsning av såpevann kan sprøytes på utsalgssteder for å se etter bobler, eller bare lytte nøye med øre nærheten av apparatet.

Kontroller at strømningshastigheten er det som er bestilt, og at prosentandelen av oksygen er riktig. Juster strømmen slik at midten av indikator eller ballen er på linje med den gitte strømningshastighet. Det kan være nødvendig for en anaesthetician eller åndedrettsterapeut for å sjekke dette for deg. Du kan deretter legge oksygen leveringssystemet til pasienten.

Tips og advarsler

 • Når du bruker oksygentilførsel apparat alle i nærheten må være klar over at oksygen er i bruk og om farene knyttet til den. I et sykehus "røyking forbudt" skilt må være på plass. I et hjem å sette alle besøkende må være klar over at det er røykeforbud, og sylindrene bør ikke plasseres i nærheten av en varmeovn eller annen oppvarming device.Ensure at brennbare materialer, inkludert olje og fett, ikke kommer i nærheten av apparatet.

Hvordan fylle opp egen vannkjøler

Å ha en vannkjøler i hjemmet er en utmerket måte å ha en klar tilførsel av kildevann. Skifte flasken når den er tom kan være en rotete ork med mindre den riktige fremgangsmåten er ansatt. Mange prøver å erstatte vannflasken så fort de kan for å unngå overfylte vann. Denne metoden fører bare til mer søl. Hemmeligheten er å faktisk erstatte flasken sakte, noe som vil sikre at alle holder seg tørr.

Hvordan fylle opp egen vannkjøler

•  Fjern den tomme flasken fra kjøleren. Dette er den perfekte tid for å rengjøre innsiden av kjøleren godt og tut. Fyll godt med eddik. Bruk tut å fjerne eddik og deretter fylle med rent vann flere ganger for å skylle. Sørg for at brønnen er helt tomt før du installerer den nye flasken.

•  Fjern lokket fra den nye vannflaske ved å trekke i springen. Den nederste del av fliken vil komme ut med hetten. Tørk av skitt eller rusk på flasken med papirhåndkle. Dette vil sikre at smuss ikke korrupt vannet når den nye flasken er installert.

Løft flasken, slik at du løfter med bena og ikke ryggen. Hold den nederste enden av flasken holdt i den ene armen og plasser den andre hånden der tuten og flasken møtes.

Hell vannet fra flasken inn i brønnen. Som du helle vann i brønnen, sakte flytte flasken i oppreist stilling til det er å sette på kjøleren i brønnen. Hvis brønnen er tom når du starter, vil du ha god tid til å sakte få flasken i loddrett stilling før brønnen fyller.

Hvordan plassere en Cardiac Stent

En stent prosedyren utføres under en angioplastikk å avholde åpne kollapset arterier i hjertet. Stenten er laget av en wire wire, og er igjen i arterien permanent. Over tid vokser arterien fôr over metallstent. En stent prosedyre hjelper blodet flyte lettere til hjertet, minske risikoen for hjerteinfarkt.

Hvordan plassere en Cardiac Stent

Se legen din umiddelbart når brystsmerter eller kortpustethet presentere seg selv. Legen undersøker deg og bestemmer om arterier i hjertet er blokkert. En angioplastikk og stent er planlagt hvis blokkerte arterier er funnet.

Din kirurg utfører angioplastikk og stent. Du er fortsatt våken under inngrepet, og elektrodene er plassert på brystet for å overvåke hjerterytmen og blodtrykket. Lammende løsningen plasseres på din indre lår, og et snitt gjort.

•  En tynn tråd med en tilknyttet kateteret er gjenget inn i benet arterien og føres opp til hjertet. En liten ballong ved enden av kateteret er utvidet ved blokkering punktet i arteriene.

Stenten blir plassert i arterien etter at ballongen er oppblåst, og er låst på plass, hvor den forblir permanent. Kateteret blir deretter fjernet, og bildene blir tatt for å se hvor godt blod strømmer gjennom de nylig åpnede arterier. Styretråden blir deretter fjernet, og snittet sys lukket.

Du er fortsatt på sykehuset en eller to dager som hjertet overvåkes og blodfortynnende administreres å slappe av blodårene dine og forhindre blodpropp.

Hint

 • Ta medisiner legen forskriver, for eksempel kolesterolsenkende medisiner og aspirin, som bidrar til å holde blodårene dine fra å bli blokkert.
 • Ring legen din dersom snittet området begynner å blø eller er smertefull, rød eller hoven som du kan ha en infeksjon.

Hvordan plassere store steiner for Hot Stone Massage

Hvordan plassere store steiner for Hot Stone Massage


Hot stone massasje er en massasje teknikk som inkorporerer oppvarmede basalt steiner. Siden varmen trenger musklene, er terapeuten i stand til å gi dype vev massasje uten å øve mye press. Større steiner veie opptil fem pounds og brukes på større muskler. Riktig plassering av store steiner er nøkkelen til en god massasje.

Bruksanvisning

Ta en stein fra det varme vannet. Blot det med et lite håndkle.

Kontroller temperaturen mot huden din. Hvis det føles for varmt, lå et håndkle eller ark over kundens rygg og redusere temperaturen på vannet.

Place steinen på den ene side av nedre del av ryggen, like over hoftene. Ta neste stein. Plasser den på den nedre del av ryggen, ved siden av den første på den motsatte side av ryggraden.

Ta de gjenværende steiner ut av vannet, en om gangen. Plassere dem på øvre del av ryggen mellom skulderbladene på hver side av ryggraden.

Spørsmål klienten om hennes komfort. Hvis kunden melder at steinene er for varmt, redusere temperaturen før kunden er fornøyd.

Se etter brannskader eller rødhet i huden, spesielt når du arbeider med mennesker som har visse helsemessige forhold eller lav følsomhet for varme. Diabetikere og personer med perifer vaskulær sykdom ofte lider av nevropati og kan ikke føle forbrenninger.

Hvordan plassere et bekken

Bekken brukes til pasienter som er lamme eller utvinne fra kirurgi, eller for alle som har problemer med mobilitet. En pasient kan føle seg flau hvis hun må bruke bekken, fordi lindrende seg selv er en så personlig sak. Her er noen tips som vil hjelpe deg å opprettholde pasientens verdighet.

Bruksanvisning

Plasser elementer som toalettpapir, vaskeklut, håndkle, engangshansker og en bøtte med varmt vann i nærheten av pasienten slik at du enkelt kan nå dem.

Varm en metall bekken ved å kjøre varmt vann over den, og tørk den. En varm bekken vil gjøre det lettere for pasienten å avlaste seg. Kontroller at bekken ikke er for varmt før bruk.

Dryss baby pulver på kanten av bekken overflate slik at det vil lett gli under pasienten. Ta på engangshansker.

Rull pasienten vekk fra deg på hans side. Plasser en vanntett absorberende pute under pasientens baken for å unngå søl på sengen.

Skyv bekken mot pasientens baken med hånden. Hold bekken på plass. Rull pasienten på ryggen og opp på bekken.

Løft hodet av sengen litt hvis det er mulig. Pasienten kan finne det lettere å ha avføring eller urinere i sittende stilling.

La pasienten litt privatliv med mindre hun er for svakt.

Senk hodet på senga når pasienten er ferdig lindrende selv. Rull pasienten forsiktig på hennes side, slik at du kan nøye skyver ut bekken. Lå et håndkle over bekken og legg den på en stol. Aldri plassere den på sengen bord eller sengen stå.

Rengjør pasientens baken med toalettpapir. Bruk en våt vaskeklut og såpe og vann for å rense området om nødvendig. Tørk rommet mellom brukerens ben.

Gi pasienten en fuktig vaskeklut slik at hun kan vaske hendene når hun er ferdig.

Hvordan plassere Chakra Stones

Chakra er en indisk konsept fra hinduismen som dreier rundt ideen om at alle mennesker har virvler av energi som strømmer gjennom kroppen sin fra bestemte punkter. Chakra steiner er fargede steiner som kanalen at energi gjennom kroppen din. Chakra steiner er antatt å ha helbredende krefter som kan behandle ulike plager i kroppen. Fargene på chakra steiner tilsvarer de typer av energi steinene er sagt å slippe ut.

Bruksanvisning

•  Legg deg ned i et rolig sted, og ta lange langsomme åndedrag. Visualiser at du presser ut dårlig energi når du puster ut, og absorberende god energi når du inhalerer.

Plasser den lilla chakra stein (ametyst) på kronen av hodet ditt.

Plasser indigo chakra stein (sodalitt) pannen mellom brynene.

Plasser den blå chakra stein (Ange) på halsen på din adamseplet.

Plasser den grønne chakra stein (aventurin) midt mellom brystvortene på brystet.

Plasser den gule chakra stein (tiger eye) på din solar plexus, eller bunnen av brystkassen.

Plasser oransje chakra stein (karneol) like under navlen.

8. Sett den røde chakra stein (Bloodstone) i lysken, i tråd med bunnen av ryggraden.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke er i smerte, og du bare ønsker å bruke chakra steiner for å meditere, plassere dem på kroppen din fra bunnen opp, og starter med den røde steinen på lyske og slutter med den lilla steinen på din krone.
 • Hvis du plasserer steinene på kroppen din når du blir liggende nede er for vanskelig, kan du legge steinene ut og deretter legge seg ned på toppen av dem.
 • Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at chakra steiner vil kurere dine plager.

Hvordan kan et Quadrature Målere arbeid?

Hvordan kan et Quadrature Målere arbeid?


Den kvadratur-strømningsmåleren er basert på fysiske lover vedrørende strømmen av væsker og evnen til å måle væskestrømmen ved hjelp av et magnetisk felt. Anordningen gir en lineær gjennomsnitt av et ledende væskens strømningshastighet.

Faraday lov

Elektromagnetiske mengdemålere er basert på Faradays lov, som sier at flytting av en dirigent gjennom et magnetisk felt vil indusere en strøm. Energiserte spoler utenfor røret kombinere med den fluid som en leder for å bære den gjeldende.

Kvadratur mengdemålere

Kvadratur mengdemålere bruker vekselstrøm. Dette resulterer i en linjefrekvensendring omtrent 50 til 60 ganger per sekund. En løkke av ledende tråd kan være plassert i det magnetiske felt for å generere en spenning. Spenningen vil være 90 grader ut av fase med den primære magnetiske feltet. Dette er ofte referert til som kvadratur.

Minimere Quadrature

Elektrodeledningene må være anordnet i parallell med linjene av flussmiddel for å minimere feilen kvadratur. Den kontinuerlige veksling av strømmen i en AC-feltet gjør denne feilen er vesentlig. Denne situasjonen krever bruk av fase-følsomme kretser som vil avvise kvadratur. Dette fører til problemet med den krets som avviser den sanne strømningsspenningssignal og forårsaker en feil. Derfor må strømningsmåler største signallinjene isoleres for å opprettholde signalintegritet.

Hvordan Steriliser Disponibel Impression Skåler

Hvordan Steriliser Disponibel Impression Skåler


Engangs inntrykk skuffer er en dyr måte å hjelpe tennene beholde sin plass i munnen eller for å beskytte tennene fra sliping i søvne eller skader fra kontaktsport. Men mens skuffer inntrykk kan beskytte tennene, de trenger å bli sterilisert regelmessig for å hindre opphoping av bakterier som kan forårsake infeksjoner i tenner og tannkjøtt.

Bruksanvisning

•  Skyll inntrykk skuffen grundig.

•  Børst ut avtrykksskjeen i to minutter ved hjelp av tannkrem og tannbørste, på en lignende måte til hvordan du ville pusse tennene. Skyll inntrykk skuffen grundig.

Bland flytende oppvaskmiddel helt inn i kopp vann. Sett egg timer i 15 minutter og suge inntrykk skuffen i blandingen.

Skyll avtrykksskjeen grundig for å unngå en dårlig smak på neste bruk. Tørk grundig med lite håndkle.

Oppbevar avtrykksskjeen i den lille boksen med hull og sette boksen på et kjølig og tørt sted. De lufthullene hjelp avslutte tørkeprosessen.

Hint

 • Oppbevar alltid inntrykk av skuffen på et kjølig og tørt sted for å opprettholde formen. Varme kan gjøre materialet formbare.

Hvordan bruke høye hæler under svangerskapet

Hvordan bruke høye hæler under svangerskapet


Du fortsatt ønsker å se bra ut under svangerskapet, selv om kroppen din er i endring. Høye hæler er noen ganger ikke anbefalt under graviditet fordi det å være gravid kan forstyrre din følelse av balanse, men du kan ikke føle seg som attraktive i flate sko. Høye hæler kan også forverre vanlige plager i svangerskapet, som verkende føtter og ryggsmerter. Men du trenger ikke å gi opp høye hæler helt mens hun var gravid. Litt sunn fornuft og forsiktighet vil tillate deg å fortsette å gå høyt gjennom hele svangerskapet.

Bruksanvisning

Velg høye hæler med en moderat hælhøyde. Den amerikanske podiatric Medical Association definerer høye hæler som to inches eller mer; Patti Glick, RN, fortalte PregnancyandBaby.com at hæler bør være en tomme eller mindre. Du kan være i stand til å bruke hæler litt høyere enn det, men en tomme, men unngå de fem-tommers stiletthæler.

Velg sko med hæler som har en bredere base. Disse er mer stabil, noe som gjør deg mindre utsatt for å falle eller kronglete ankelen. Unngå platåsko, som presenterer en større risiko for dårlig balanse og fot og ankelskader.

Bruk dine høye hæler bare for en begrenset periode, for eksempel for kvelden ut eller mens møte klienter på jobb. Bytt tilbake til flate sko etter et par timer i stedet for på seg hæler hele dagen.

Hvordan identifisere sprøyte nåler

Hvordan identifisere sprøyte nåler


Sprøyte nåler, som noen ganger kalles sprøyter, blir brukt til å raskt og enkelt injisere stoffer i kroppen. Den første kanyle ble opprettet av Alexander Wood i 1853, ifølge Gale-Edit.com, selv om det var flere tidligere oppfinnelser som gjennomboret huden til å injisere væske. Wood bare lagt en kanyle på en sprøyte, som allerede hadde blitt oppfunnet, og brukte enheten for å injisere pasienter med morfin. Hypodermiske nåler brukes for å utlevere væsker inn i pasienter, så vel som for å trekke blod ut av dem. På grunn av sin unike design, identifisere en kanyle er ikke vanskelig.

Bruksanvisning

Se etter en klar, plastrør-lignende enhet, kalt en tønne, som har et stempel inn i toppen. Sylinderen er formet som en sylinder, men har to flate fremspring på toppen som benyttes for enkelt å trykke ned stempelet. Stempelet har et flatt hode som gjør det lett å trykke og inneholder en gummipropp festet til den enden som er inne i sprøyten.

Undersøk røret, eller fat, etter små svarte streker som angir dosering for væsken i sprøyten. Linjene er merket med intervaller på milliliter / cc-tallet.

ser etter en lang, tynn, metall nål som strekker seg fra enden av sprøyten på motsatt side av stempelet. Nålen er laget av rustfritt stål og smalner ned til en meget skarp spiss. Selv om det vanligvis ikke er lett å se, inneholder innsiden av nålen ende et lite hull gjennom hvilket væsken dispenseres. Nålen er også vanligvis dekket med et lite plastlokk for å beskytte mot nål stikk når nålen ikke er i bruk.

Hvordan bli kvitt sprukne hæler Fast

Hvordan bli kvitt sprukne hæler Fast


Sprukne hæler er ikke bare et kosmetisk problem. Forårsaket av tørr hud, sprukne hæler kan være svært smertefullt, spesielt når callusing forverrer problemet. På grunn av at huden er ødelagt, kan den bli infisert område, og ytterligere komplisere problemet. Enkle hjem behandlinger kan reparere sprukne hæler og holde huden glatt og myk å hindre ytterligere problemer.

Bruksanvisning

•  Sug føttene i svært varmt såpevann i 20 til 30 minutter rett før sengetid. Skyll og tørre føtter godt og påfør et tykt lag med "hælen" krem ​​som er formulert for å myke opp hard hud. Velg et produkt med et syrefritt exfoliant og rike fuktighetskremer.

Dra på et par tunge bomullssokker. Sove med sokker på å holde kremen konsentrert på hælene og hindre den fra flekker arkene.

Gjenta natta behandling i flere dager, soaking føttene hver kveld før du påfører kremen. Bruk en ren par sokker hver natt.

Bruk en pimpstein eller ufølsom fil for å fjerne sløvt hud på sprukne hæler. Bruk stein eller fil på tørr hud for maksimal fjerning. Følg opp med trinn 1.

fukte hæler nattlig etter sprekker helbrede og hard hud fjernes. Fortsett å bruke "heel cream" eller et lignende produkt formulert for føttene. Slitasje stødige sko i stedet for sokker eller tøfler rundt i huset for å hindre tørr hud på hælene.

Tips og advarsler

 • Ikke kutt, barbere eller pare hard hud med en barberhøvel eller kniv. Huden under ufølsom kunne lett flenget, som ville innføre infeksjon.
 • Diabetikere bør rådføre seg med lege før behandling av sprukne hæler eller andre foten eller spiker problemer.

Hvordan Heal Dry sprukne hæler

Hvordan Heal Dry sprukne hæler


Du kan vanligvis helbrede tørr hud ved å bruke en fuktighetskrem. Men tørre hæler er litt vanskeligere å fikse fordi huden på hæler kan ha hard hud og kan sprekke fra overdreven tørrhet. Derfor kan en fuktighetskrem alene kan ikke være nok til å løse problemet. Det er ingen grunn til å bekymre seg, men. Du trenger bare å bruke litt mer tid på å behandle den vanskelige hælen området.

Bruksanvisning

Suge føttene i en stor bolle med varmt vann med to eller tre dråper fuktighetsgivende såpe. Tillate føttene til å ligge i minst 15 minutter. Dette vil myke opp hælene og forberede dem for resten av behandlingen.

Tørk føttene. Skrubb hælene med en fuktet pimpstein. Pass på at du forsiktig gni pimpstein i en sirkelbevegelse. Pimpstein vil bidra til å eliminere hard hud og grove lapper på hælene.

Påfør en fuktighetsgivende krem til foten området. Du kan bruke alle typer oljebasert kroppen fuktighetskrem.

Sett vaselin på tørre, sprukne områder av hælene. Vaselin vil hjelpe segl i fuktighet fra kremen som du brukte tidligere.

Sett et par sokker på slik at vaselin for å synke inn. Sokkene legge varme til hælene, for maksimal penetrering av fuktighetskrem.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe hæl balsamer på apotek som hjelpemiddel i eksfolierende tørre områder. Se etter produkter inneholdende alfa-hydroksysyrer, urea eller salisylsyre. Følg instruksjonene på etiketten.
 • Konsultere legen din dersom dine tørre, sprukne hæler bli smertefull eller begynne å blø.