Digidexo.com

Hvordan kan jeg fjerne opp en bakteriell Sinus & ørebetennelse?

Du føler deg elendig. Ansiktet og tennene vondt sammen med en av dine ører. Du føler febrilsk og har ingen energi. Du hadde en allergi angrep eller en kald før du ble så syk og din lunger og rennende nese har ikke stoppet. Du kan ha en ørebetennelse som utviklet samtidig med en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen er bakteriell, kan legen forskrive de aktuelle antibiotika. Hvis ikke, vil hun foreskrive andre behandlinger.

Sinus infeksjoner

Legen din har å diagnostisere deg med en bihulebetennelse, for som han har til å utføre en fysisk eksamen. Ringe legen din for å be ham om å ringe en resept i for en antibiotika vil ikke fungere fordi han er nødt til å se deg i person og undersøke det indre av nesen. Han vil også be deg om fargen på slim og henviser til din medisinske historie. Han har også å gjøre en beslutning om din bihulebetennelse er bakteriell eller viral i naturen.
Det vil gjøre noe godt for å be om en antibiotika resept hvis han bestemmer infeksjonen skyldes et virus. Antibiotika fungerer bare på bakteriell bihulebetennelse, og hvis du prøver å bruke dem til å behandle en viral bihulebetennelse, er du bare bidra til antibiotikaresistens.

Øreinfeksjoner

Din ørebetennelse kan være enten bakteriell eller viral. Legen din vil måtte se deg i hennes kontor slik at hun kan se inn i øret ditt og bestemme dens opprinnelse. Hvis hun ser pus bak trommehinnen, som er lett å få øye på, vil hun få bestemme at det er bakteriell og hun vil foreskrive riktig antibiotika.
Selv om du føler deg fryktelig, svimmel, feber og øret aches og føles full, det betyr ikke at antibiotika er passende for dine symptomer. Hvis infeksjonen er viral, vil legen din nekter å forskrive antibiotika fordi hun ikke ønsker å bidra til antibiotikaresistens.

Andre behandlinger

Du kan dra nytte av andre behandlinger for å lindre den verste av dine ørebetennelse eller bihulebetennelse symptomer. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og hevelse. For din bihulebetennelse, bruke nesespray dråper og ta en muntlig decongestant til å rydde opp overflødig slim. Puss nesen forsiktig og drikk rikelig med klare væsker for å tynne dine slim.
For ørebetennelser, kan du sette en varm, fuktig vaskeklut på toppen av øret som vil bidra til å lette den verste smerten. Legg flere dråper enten vegetabilske, hvitløk eller olivenolje som er litt oppvarmet. (Dersom øret drenering, ikke sette dråper i øret.) Hvis øresmerter er virkelig ille, spør legen din om en resept for bedøvelse øredråper så du kan nummen trommehinnen. Du vil føle lettelse fra smerte i opptil to timer.