Digidexo.com

trypsin i kosttilskudd

Kosttilskudd forårsaker Migrene

Migrene er et medisinsk problem som rammer millioner av mennesker. Denne tilstanden kan føre til store smerter og ubehag i det daglige liv. Migrene er utløst på mange måter, blant annet ved kosttilskudd ment å forbedre vår helse.

Beskrivelse

Migrene kjennetegnes av alvorlig hodepine og kvalme. Smerten som følge av en migrene kan kjennes gjennom hodet og ansiktet. Denne tilstanden kan utløses av en rekke stressfaktorer.

Kreatin

Kreatin er en type supplement som er brukt til å administrere vekt. Kreatin påvirker mengden vann absorbert inn i cellene, noe som fører til dehydrering og migrene. Når du bruker kreatin, drikker minst 10 eller flere 8 oz. glass vann hver dag.

Koffein

Koffein kosttilskudd brukes som energi boosters. Overflødig forbruk av produkter som inneholder koffein kan føre til migrene. Koffein tilbaketrekning kan også forårsake dette problemet.

Hodepine Medisinering

Hyppig bruk av hodepine medisin, for eksempel aspirin eller ibuprofen, kan føre til det som kalles "rebound hodepine." Disse hodepine begynne når produktet slites av, og kan være mer intens enn den første smerte.

LEGEHJELP

Sørg for å kontakte legen din dersom du får hodepine på en hyppig og intens basis. Dette kan være en indikasjon på en alvorlig sykdom som trenger oppmerksomhet.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

En vene formål er å ta blod tilbake til hjertet for mer oksygen. Når ventiler i årer slutter å fungere som den skal, har de ikke hindre blodet i å renne baklengs inn i arteriene. Dette skaper forstørrede, svulmende blodårer som kan føre til hevelse, leg sår, kløe, leggkramper og tyngde i beinet. De fleste åreknuter ikke utgjør en alvorlig trussel og kan bli tatt vare på med enkle hjem tiltak.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

•  Forbedre vevsoksygenering med Koenzym Q10. Det forbedrer immunforsvaret, og når det tas i kombinasjon med Coenzyme A, det støtte immunsystemets avgiftning av mange farlige stoffer. For Koenzym Q10, ta 100 mg daglig (for voksne). Følg anvisningene på etiketten for Koenzym A (se Ressurser nedenfor).

Hjelp til å utvikle bedre utnyttelse av oksygen i vev med DMG (dimetylglycin). En vanlig voksen dose er 50 mg tre ganger daglig.

•  Legg essensielle fettsyrer i dietten som bidrar til å holde blodårene myk og ettergivende. Vanlige EFAs er linfrøolje og fiskeolje, og mange EFAs kommer i tillegg form.

Ta vitamin C med bioflavanoids. Det reduserer blodpropp tendenser og bidrar til å opprettholde styrken av blodkar. Ta mellom 3000 og 6000 mg daglig av vitamin C, 100 mg daglig av bioflavanoid kompleks og 50 mg av rutin tre ganger daglig.

Hold kolon ren og flytte næringsstoffer riktig ved å legge fiber som psyllium husk, malte linfrø eller gjennom å spise rikelig med rå frukt og grønnsaker på en daglig basis.

Hint

 • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, ta kontakt med apoteket for mulige interaksjoner med kosttilskudd.

Naturlig kosttilskudd for Joint Pain

Som en person blir eldre, vil hun til slutt begynne å oppleve en viss smerte involverer hennes leddene. Det kan være mild til alvorlig, men uansett intensitet, vil hun ønsker noen lettelse. Du trenger ikke nødvendigvis trenger resept for å finne denne lettelse; Det finnes en rekke produkter treffe hyller som kan bidra til. Selv om disse kosttilskudd kan være gunstig, er det også lurt å oppsøke lege før eventuell løpet av behandlingen. Du kan være på et medikament som kunne samhandle med en eller flere av kosttilskudd som kan bringe uønskede resultater.

Glucosamine sulfat

En av de mer vanlige og gunstige naturlige kosttilskudd for leddsmerter er et stoff som heter glukosamin sulfat. Glukosamin er en viktig komponent i glycoaminoglycans, en forbindelse som hjelper i å opprettholde den riktige grad av fuktighet i brusken i kroppen. Når brusken mister denne fuktighet, det er mulighet for felles tilintetgjørelse, samt en endring i strukturen av brusk, tape elastisitet og evne til å absorbere støt (i gåing, løping og andre aktiviteter). Hvis glukosamin er tatt som et supplement, kan det styrke brusk og bidra til å beholde sin naturlige væske.

Chondroitin Sulfate

En annen ganske vanlig og gunstig supplement for felles smerte er chondroitin sulfate. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoff som vanligvis brukes i forbindelse med glukosamin. De to sammen har vært kjent for å redusere intensiteten av smerte som omfatter ledd, så vel som forhindre ytterligere svekkelse av denne samme vev. Det er ofte brukt som et supplement behandling for slitasjegikt fordi det kan redusere smerte felles med denne tilstanden, bedre mobilitet og redusere en betennelse en lidende kan ha.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en naturlig supplement som sies å bidra til å minske leddsmerter. Dette skyldes i stor grad det faktum at hyaluronsyre er en annen forbindelse som finnes naturlig i kroppen som i det vesentlige holder leddene (samt brusk) smøres. Når noen begynner å miste eller produsere mindre hyaluronsyre, leddene faktisk stivne. Dette gjør det vanskelig å komme seg rundt, og noen ganger smertefulle. Ved hjelp av en hyaluronsyre supplement kan endre dette, men studier er fortsatt svært begrenset på sin effekt.

S-adenosylmethionine

Et annet naturlig forekommende stoff i kroppen som er nå tilgjengelig som et supplement for felles smerte er s-adenosylmethionine, eller samme. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoffet til å fungere som et smertestillende og betennelsesdempende, selv om det ville i hovedsak brukes til en person med slitasjegikt. Det hjelper også i å bygge og styrke leddene ved å forbedre mengden av kollagen i brusk.

Vitamin D

Det antas enn vitamin D kan også hjelpe i kampen mot leddsmerter når det tas som et daglig tilskudd. Selv ikke en faktisk smertestillende, har det vist noen fordel i lessening (eller stopper) forringelse av brusk i leddene. Når denne forverringen skjer, vil det uunngåelig føre til smerte. Ved å stoppe denne forringelse, vil intensiteten av smerten ikke øke, og kan også opphøre. Vitamin D alene er ikke anbefalt å behandle leddsmerter og bør brukes i forbindelse med andre behandlinger.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå


Det kan være en rekke grunner til at menn opplever lavt testosteronnivå. For mange er tanken på ekstra medisiner for å øke testosteronnivå ikke en velkommen eller trøstende alternativ. I dag er mange menn velger å først prøve og heve deres testosteronnivå på egen hånd på en naturlig måte først.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Når menn opplever testosteronmangel, vil mange velge en naturlig og urtemedisin for å heve sin testosteron. Mange menn velger å gjøre noen endringer i kostholdet før du velger den tradisjonelle behandlingstilnærming for dette problemet.

Hvilke urte kosttilskudd for å bruke

Ginseng og Johannesurt bør definitivt være med i kryssild av urte kosttilskudd. Disse to urte kosttilskudd vil gi deg mye mer energi og samtidig fremme riktig blodsirkulasjonen.

Andre urte kosttilskudd for å bruke

Peruanske Maca og noen Omega 3 fettsyrer er kjent for naturlig øke hormonnivået, spesielt testosteron. Disse gjør deg å fordøye maten raskere. Som et resultat, vil de også øke testosteron nivåer naturlig.

Andre Herbal Supplements å vurdere

En mangel på sink og selen kan også føre til lavt testosteronnivå. Tar en god organisk sink og selen vil oppmuntre og styrke testosteronnivå.

Andre Natural Solutions

Frontlinjen tilnærming i å bruke urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå er å også prøve et kosttilskudd endring. Web MD antyder at menn spiser minst fem porsjoner per dag av rå frukt og grønnsaker.

Advarsel

Før du begynner på et kurs av behandling for forvaltningen av testosteronmangel, bør du ha en diskusjon med legen din om urte kosttilskudd. Spør om de vil påvirke eventuelle medisiner du er i dag.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Kosttilskudd for å redusere ankelen hevelse

Bestemme hvilke supplement til å ta for ankelen hevelse i stor grad avhenger av hva som forårsaker ankelen å svelle. Hva som fungerer for en idrettsskade ville ikke fungere for venøs insuffisiens, for eksempel. Hvis ankelen hevelse skyldes en medisinsk tilstand som diabetes, kan kosttilskudd forstyrre de andre medisiner du tar. Vær forsiktig i å velge en behandling for å unngå interaksjonsproblemer.

RICE

Hvis ankelen hevelse skyldes en skade som vri den eller using det, RICE --- hvile, is, kompresjon og høyde --- er veien å gå. Bruk is til hovne ankelen i 20 minutter, 4-8 ganger per dag. Hvis du bruker en gel pack, gjelder det for bare 10 minutter. Sørg for å pakke inn isen i et håndkle for å unngå vevsskade fra kulden. Hev ankel 12 inches over ditt hjerte med puter eller puter.

Slakter Broom

Ifølge Virginia Hospital Center, kliniske studier viser at urten slakter kost kan betydelig redusere beinet hevelse i tilfeller av kronisk venøs insuffisiens, en tilstand som oppstår når ventiler i bena svikte og forårsake blod til bassenget i leggene, som fører til hovne anklene. Du kan oppnå terapeutisk dose med 36 til 37,5 mg slakter kost to ganger daglig. Det har ikke vært påvist skadelige virkninger i kliniske studier, men dosering for barn, gravide eller ammende kvinner og personer med leversykdom er ikke fastslått.

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs)

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs) finnes i furubark ekstrakt og druekjerneekstrakt. Begge har blitt funnet å redusere svelling, inflammasjon, ben tyngde og smerter i kronisk venøs insuffisiens, i henhold til Virginia Hospital Center. OPCs brukes også til å forebygge blodpropp fra forming under ritt lange flyturer. De bidra til å redusere hevelse forårsaket av premenstruelt syndrom og åreknuter. Ikke ta disse kosttilskudd uten råd fra en lege hvis du er på blodfortynnende eller aspirin. Terapeutisk dose er 150 til 300 mg daglig.

Gotu kola

Gotu kola preparater, lenge brukt av utøvere av ayurvedisk medisin og allment tilgjengelig i USA, har blitt brukt til å behandle venøs insuffisiens og åreknuter. Den terapeutiske dose er 120 mg per dag, men den urt må tas i fire uker for å være effektive. Den eneste bivirkningen er sporadisk hudutslett. Doser er ikke fastslått for små barn eller de som lider av alvorlig lever-eller nyresykdom.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom


Lyme sykdom (borreliose) er en smittsom sykdom, som påvirker flere systemer i kroppen og produserer en rekke potensielle symptomer. Mens et antibiotikum regime har vist seg å være den mest effektive behandling for denne tick-borne sykdom, har naturlig kosttilskudd også vist seg å være effektiv i behandling av symptomer. Det anbefales at disse naturlige kosttilskudd bli anvendt i kombinasjon med foreskrevne medisiner.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Bruk naturlige kosttilskudd som øker immunforsvaret, noe som kan bli alvorlig beskattes når kampene denne bakteriell infeksjon. Urte kosttilskudd som stimulerer immunforsvaret og øke aktiviteten av natural killer (NK) immunceller vil hjelpe slå denne sykdommen. Kosttilskudd som hjelper støtte og styrke immunsystemet inkluderer: Katteklo (Uncaria tomentosa) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Echinacea (Echinacea purpura) B-kompleks vitaminer

Ta disse antibakterielle kosttilskudd for å bidra til å bekjempe bakterier og hindre vekst: Hvitløk (Allium sativum) Skullcap (Scutellaria) * Lakris (Glycyrrhiza glabra)

Kjøp urte kosttilskudd som bidrar til å fremme normal, sunn funksjon av sentralnervesystemet (CNS). Lyme sykdom har ødeleggende effekt på nerver og hjerne, som påvirker kognitive evner. Bruk disse kosttilskudd for å redusere skadene Lyme sykdom gjør med CNS: Ginseng (Panax ginseng) St. Johannesurt (Hypericum perforatum) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Gingko (Gingko biloba)

Plukk urte kosttilskudd som inneholder fytokjemikalier, som bidrar til å bekjempe og redusere betennelsessymptomer. Disse anti-inflammatorisk urte kosttilskudd inkluderer: Brennesle (Urtica dioica) slakter kost (Ruscus aculeatus) Djevelens klo (harpagophytum procumbens) Katteklo (Uncaria tomentosa) druekjerneekstrakt (Vitis vinifera) Ginkgo (Ginkgo biloba). * Hvit willow bark (Salix alba)

avlaste muskelspenninger i ansiktet og hals med urte kosttilskudd. Denne spenningen fører til tilbakevendende hodepine og migrene som er typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse smertestillende kosttilskudd inneholder: Kudzu (Pueraria lobata) Feverfew (Tanacetum parthenium) Gurkemeie (Curcuma longa) Bromelain (ekstrakt av ananas).

Lette leddbetennelse, alvorlige muskelsmerter og revmatoid artritt som er forbundet med avansert Lyme sykdom, ved å ta anti-inflamatory kosttilskudd. Aminosyre kosttilskudd som inneholder kreatin Sam-e (S-adenosylmethionine), et utvalg av aminosyren metionin Gurkemeie (Curcuma longa) Omega-3 essensielle fettsyrer (EFA)

Adresse mulig ernæringsmangler med daglig multi vitamintilskudd som inneholder vitamin A, C og E, samt B-vitaminer

Hint

 • Lyme sykdom er forårsaket av bakterien B. burgdorferi, som vanligvis bæres og spres av hjort tick.
 • Du må alltid konsultere med din lege eller lisensiert helsepersonell før du begynner å ta kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom.

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd


Lyme sykdom, eller borreliose, er en smittsom, flåttbåren sykdom som er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi. Les videre for å lære mer om en rekke naturlige urte kosttilskudd som du kan bruke til å behandle denne bakterielle sykdommen.

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

•  Bruk en anti-bakteriell diett av kosttilskudd som er kjent for å hindre og drepe bakterier, slik skullcap, hvitløk og lakris.

Ta naturlige urte kosttilskudd som er bevist å stimulere og styrke immunforsvaret, som sibirsk ginseng, B-kompleks vitaminer, solhatt og Cat klo. Dette er viktig fordi immunforsvaret er beskattet ved slukking av Lyme infeksjon.

Ta anti-inflammatorisk urte kosttilskudd er rike på fytokjemikalier, som bidrar til å redusere betennelsen i forbindelse med Lyme sykdom. Disse inkluderer: Nettle, slakter kost, Djevelens klo, Cat klo, druekjerneekstrakt, Ginkgo biloba and White willow bark.

Boost sunn, normal funksjon av sentralnervesystemet (CNS) ved å ta Ginseng, johannesurt, sibirsk ginseng og Gingko biloba. Dette er viktig fordi Lyme sykdom kan være ødeleggende for nerver og hjerne, og påvirker kognitive evner.

Bruk smertestillende kosttilskudd for gjentakende migrene og hodepine som ofte resulterer fra muskelspenninger typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse inkluderer: Kudzu, Feverfew, gurkemeie og bromelain, som er et utdrag av ananas.

Supplement eventuelle ernæringsmessige mangler ved å ta daglige multi-vitamintilskudd som gir en kilde for vitamin A, vitamin C, vitamin E, så vel som B-vitaminer.

lette muskelsmerter, leddbetennelse og andre revmatoid artritt symptomer forbundet med avansert Lyme sykdom, ved hjelp av anti-inflammatorisk kosttilskudd som: Gurkemeie, Omega-3 oljer, Sam-e (en rekke av aminosyren metionin) og aminosyre kosttilskudd som kreatin inneholde.

Kosttilskudd restriksjoner med nyrestein

Kosttilskudd restriksjoner spiller en viktig rolle i å redusere sannsynligheten for å utvikle smertefulle nyrestein. Smart valg blant matvarer og drikkevarer er avhengig av typen av stein ene kan være tilbøyelige til å danne. Men gjør man virkelig må unngå sjokolade?

Diet

Selv om en rekke faktorer kommer inn i bildet ved behandling og forebygging av nyrestein, kosthold er absolutt en stor del av ligningen. Det er grunnleggende forslag til matvarer og mineraler som kan bidra til å unngå en stein vekst. Imidlertid er prosessen med begrensende matvarer gjort lettere for dem som allerede har møtt tilstand. Det er en viktig grunn til at å fange stein på passerende kan være nyttig. Stone analysen vil bidra til å forme disse kosttilskudd restriksjoner.

Typer

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer forteller oss at det er fire hovedtyper av nyrestein.

Kalsium-oksalat stener, den vanligste, skjema når det er en overflod av kalsium konsentrert i nyrene. Derfor bør forbruk av store mengder av kalsium unngås. Men leger advarer ikke å begrense denne viktige næringsstoff helt. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog eller lege for å fastslå et passende nivå for din individuelle situasjon.

Struvitt steiner inneholder ammoniakk og magnesium og ofte danner etter en urinveisinfeksjon.

Urinsyre steiner utvikle når urinen er spesielt surt. Animalsk protein er den skyldige i å generere denne type syre. Å spise for mye rødt kjøtt kan hjelpe denne steinen vokse.

Cystin steiner er ekstremt sjeldne og vanligvis er til stede hos personer med med en historie med metabolske eller genetisk nyresykdom.

Foods

Nyrestein har vært en kraftig problem for folk gjennom tidene. Men den vestlige industrialiserte verden har sett en drastisk økning i stand i løpet av de siste 60 årene. Dette har å gjøre med dagens trend av å konsumere rike og altfor bearbeidet mat, ifølge Dr. John S. Rodman, Cynthia Seidman og Dr. R. Ernest Sosa i sin bok, "No More Nyrestein: De eksperter fortelle deg Alt du trenger å vite om forebygging og behandling. "

Hvem ville trodd at både sjokolade og spinat kan være dårlig for deg? Den vanligste typen av stein, kalsium-oksalat variasjon, kan danne ikke bare som et resultat av overdreven kalsium, men også takket være matvarer med en utbredelse av oksalat-konsentrasjonen. Ifølge National Kidney Foundation, disse inkluderer sjokolade, fatøl, druer, appelsiner, tofu, mørke grønne blader (som spinat), peanøtter, pulverkaffe, rødbeter, rabarbra, bønner og bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, stikkelsbær).

Rødt kjøtt og egg er stoffer som må unngås av dem utsatt for å utvikle urinsyre steiner. Ved fordøyelse, denne type protein brytes ned til urinsyre og samler som overdreven avfall i nyrene.

Natrium

Den sprinkling av for mye salt fører til mer kalsium går tapt som avfall, og dermed øke graden av kalsium i nyrene og urinstrømmen. En kostholdsekspert vil trolig anbefale å begrense natrium til mellom 2000 og 3000 milligram daglig.

Drikkevarer

Nyrestein også forekomme som en kroppslig straff for ikke drikker nok væske. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer anbefaler Downing minst 12 fulle glass vann daglig. Dette er avgjørende for å skylle ut avfallsstoffer som danner steiner. Fruktjuicer, sitron-lime brus og ingefærøl er anstendig alternativer til vann. Kosttilskudd restriksjoner inkluderer ikke mer enn en eller to daglige glass med cola, te og kaffe.

Kosttilskudd for å hjelpe nyre-funksjon

Nyrene er to bønneformede organer som ligger i magen som er en del av urinveiene. Disse organene filtrere avfallsstoffer og eliminere dem i urinen din. Når nyrene ikke fungerer effektivt, giftstoffer bygge opp i blodet og forårsake skade på kroppen din. Nyrene er gjenstand for en rekke sykdommer, som vanligvis skjer gradvis og uten symptomer. De fleste commons årsakene til nyreskader er diabetes, høyt blodtrykk eller bakterielle infeksjoner. Det finnes en rekke forskjellige kosttilskudd som kan forbedre nyrefunksjonen og hindre forstyrrelser oppstår.

Karnitin

Karnitin er et næringsstoff som svinger fett til energi i kroppen, og er produsert i leveren og nyrene. Det kan lagres i sperm, hjerne, hjerte og skjelettmuskulatur. Hvis kroppen din ikke er i stand til å produsere nok karnitin, kan du begynne å oppleve problemer i nyrene, eller i andre deler av kroppen din. Karnitin kosttilskudd er tilgjengelig, men bør kun tas under medisinsk tilsyn.

Vitamin D

Vitamin D er en gruppe av fettløselige prohormones, og er hentet fra eksponering til solen, eller gjennom mat og kosttilskudd. Hvis du lider av kronisk nyresvikt, er det ikke uvanlig for deg å ha lave nivåer av vitamin D. Et supplement kan tilby deg en høy dose av dette vitaminet, og bringe mangel din tilbake til et normalt nivå. Tar en Vitamin D tilskudd kan bremse ned nyresykdom.

Vitamin A og vitamin C

Når kroppen blir mangelfull av vitamin A og vitamin C, kan det resultere i nyresykdommer og betingelser. Tar disse vitamintilskudd kan gjenopprette næringsstoffer i kroppen din. Vitamin A kan fornye skadet vev i nyrene og opprettholde en sunn slimhinne, mens vitamin A er en mild vanndrivende som stabiliserer blodkar vegger i nyrene.

Andre urte kosttilskudd

Løvetann røtter bidra til å eliminere avfallsstoffer og forbedre nyrefunksjonen ved å stimulere flyten av galle i fordøyelseskanalen. Du kan knuse denne roten og bland den med varmt vann for å lage en effektiv te. En annen gunstig naturlig middel for nyrene er persille. Drikking parley juice eller persille te er en naturlig måte å skylle ut giftstoffer i kroppen din. Dette urtemedisin har vist evne til å rense nyrene dine og hjelpe dem fungere skikkelig.

Kosttilskudd for å bli kvitt nyrestein

Nyrestein føre til store smerter for millioner av mennesker. Stones dannes når mangel på væske fører urin til å bli altfor konsentrert og mineraler i urinen danne en stein. Den steinblokker urin i urinrøret eller blæren. Smerten kan først bli følt i korsryggen og deretter utstråle til lysken og nedre del av magen. Blod i urinen samt hyppige urinveisinfeksjoner kan også være symptomer på nyrestein. Passerer en stein er en enormt smertefull opplevelse. Naturlige kosttilskudd kan bidra til å bryte opp nyrestein.

Naturlige behandlinger

Prøv Chanca Piedra, også kjent som break-stein. Dette anlegget fra regnskogen i Amazonas har blitt brukt til å behandle nyre, galleblære og lever aliments. I Sør-Amerika, er Chanca Piedra mye brukt til å behandle en rekke forhold, inkludert nyre-og gallestein, ødem, influensa, forkjølelse og andre helseproblemer. Det er ingen rapporterte bivirkninger. Produktet kan bli funnet gjennom Internett.

Et annet produkt for lindring av nyrestein kalles Himalaya cystone. Dette reseptfrie produkt, i tablettform, har blitt brukt til å hjelpe nyrestein passere gjennom kroppen og for å hindre dannelse av nye steiner.

Kosttilskudd

Prøv et supplement kalt IP6 eller inositolheksafosfatet hvis du er utsatt for nyrestein. Dette stoffet kan bidra til å forhindre dannelsen av steiner.

Et annet supplement til prøve er magnesium-citrat, som er nyttige ved å redusere størrelsen av en stein, og dermed tillater den å passere lettere. Tillegget kan også bidra til å hindre steiner fra forming igjen.

Legg vitamin B-6 som et supplement til kosthold. En mangel på dette vitaminet kan bidra til dannelse av nyrestein.

Urter som johannesurt og kjerringrokk er kosttilskudd som kan redusere blødningen fra nyrestein.

Hjem Rettsmidler

Brygge en hjemme bøte: Ta en kopp vann til en byll og legge til fire spiseskjeer av linfrø, sammen med en teskje av sitronsaft og honning. Drikk dette midlet to ganger om dagen.

Til 600 ml vann, tilsett 25 g persille. Ta blandingen til en byll og drikke det når det er avkjølt.

Kosttilskudd restriksjoner med nyresvikt

Kosttilskudd restriksjoner med nyresvikt


Kronisk nyresykdom, også kjent som kronisk nyresvikt, er en tiltagende forverring av nyrefunksjonen som til slutt kan kreve dialyse eller transplantasjon, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. Hvis du eller en du er glad lider av kronisk nyresvikt, vil legen pålegge en rekke kosttilskudd restriksjoner for å minimere symptomene på sykdommen.

Hvorfor de begrensninger?

Nyrene er ansvarlig for å behandle omtrent 200 liter blod hver dag for å filtrere ut omtrent to liter overflødig vann og avfall, ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC). De kosttilskudd restriksjoner som er pålagt på pasienter med kronisk nyresvikt er utformet for å redusere belastningen av nyrene og for å eliminere stoffer som kan forverre tilstanden din. Vanligvis begrenset er det daglige inntaket av protein, natrium, fosfor og kalium, ifølge NKUDIC.

Cutting Tilbake Protein

Den typiske diett for kronisk nyresykdom innebærer en reduksjon i inntak av protein, selv om graden av at reduksjonen er fortsatt et spørsmål om debatt blant medisinske fagfolk. Merck Håndbøker tyder på at en grense på 0,8 gram protein for hver kilo (om lag 2,2 pounds) av kroppsvekt er et trygt nivå at de fleste pasienter kan tolerere. Dette betyr at du bør ikke ha mer enn 54,5 gram protein daglig hvis du veier 150 pounds eller 65,5 gram hvis du veie 180 pounds. Begrunnelsen for en nedskjæring i protein er vanskelig som svekket nyrer har skille protein fra avfallsprodukter.

Natrium, kalium og fosfor

Skytende natrium fører kroppen din til å beholde væske, og dermed øke blodtrykket. For å redusere belastningen på nyrene dine, og unngå høyt blodtrykk, bruker ikke mer enn 2000 mg natrium daglig, i henhold til Merck Manuals. Dette er mindre enn en teskje bordsalt. Unngå mat med høye nivåer av kalium og fosfat, selv om spesifikke begrensninger er generelt ikke nødvendig før pasienten går inn i sluttfasen nyresvikt. Legen vil overvåke nivåene av disse næringsstoffene for å sikre at inntaket er innenfor et område som ikke utgjør noen ekstra byrde på nyrene.

Kosttilskudd

Avhengig av graden av restriksjoner i kostholdet ditt, kan det være nødvendig å innhente noen av de næringsstoffene kroppen din trenger fra kosttilskudd. De fleste pasienter med kronisk nyresvikt ta et vannløselig vitamin / mineral pille hver dag. Ifølge MedlinePlus, er legen din sannsynligvis vil henvise deg til en registrert dietetiker å arbeide ut detaljene på begge diettrestriksjoner og næringstilskudd som er skreddersydd til dine spesifikke behov.

Kosttilskudd for nyreproblemer

Kosttilskudd for nyreproblemer


Kosttilskudd kan bidra til å forbedre nyre hjelp og å reparere skader gjort av nyre forhold. Fra nyrestein til pasienter som får dialyse er det ulike kosttilskudd for å hjelpe bistår med disse forholdene å lette bivirkninger eller leksjon virkningene av forholdene. Kosttilskudd er innhentet gjennom urter, farmasøytiske kosttilskudd og maten vi spiser.

Karnitin (L-karnitin)

Karnitin er et næringsstoff som er produsert av leveren og nyrene og hjelper kroppen å gjøre fett om til energi. Legemet er vanligvis i stand til å gjøre nok carnitin, men noen ganger er det behov for supplerende karnitin når legemet har en mangel. Pasienter som gjennomgår dialyse eller diagnostisert med nyresykdom vanligvis føre til en mangel av carnitin i hele kroppen.

Fish Oil

Fiskeolje er kjent for å være høy i omega-3. Omega-3 har blitt vist å redusere kardiovaskulær sykdom (CVD). Hjerte-og karsykdommer har blitt knyttet som en risikofaktor for pasienter med kronisk nyresykdom (CKD). Omega-3-fettsyrene ikke syntetiseres i legemet og må hentes fra de diett eller kosttilskudd.

Brennesle

Brennesle er en urte supplement som bidrar til å fjerne giftstoffer fra nyre. Herbalist David Winston melder at han lykkes med å redusere kreatinin nivåer med bruk av nesle frø hos personer som alvorlig hadde redusert nyrefunksjon. Indikert også av sin rapport folk hadde glomerulenphritis og andre degenerative nyresykdommer.

Kalium

Med mennesker som har en historie med kalsium inneholder nyre steiner, øke kosttilskudd kaliuminntak har vist seg å redusere kalsiumutskillelsen i urinen. Når kroppen har en mangel på kalium har det også vært kjent for å øke kalsium i urinen. Kalium kan bli oppnådd ved tillegg eller spise kaliumrike matvarer.

Vitamin C

Som kalium Vitamin C fungerer for å redusere nyrestein. Vitamin C hjelper forsurer urinen bidrar til å oppløse nyre steiner som er laget opp av urinsyrekrystaller. Vitamin C kan oppnås gjennom appelsiner, gulrøtter og druer alene med vitamin C askorbat kosttilskudd.

Amino Acid

Aminosyre øke nivået er av protein i kosten for pasienter som får dialyse. Noen dialysepasienter har lavere nivåer av protein som kan føre til komplikasjoner av nyresvikt. Forskning utført av Joseph A. Eustace, MD viser at aminosyre-piller er godt tolerert av dialysepasienter og mindre kost deretter intravenøse metoder for aminosyrer. Sitronsaft er en god kilde av aminosyrer, og legger en teskje eller mer sitronsaft til vann kan bidra til å forbedre protein nivåer.

Cranberry

Tranebær kosttilskudd har vært kjent for å bidra til å lette ubehag av urinveisinfeksjoner. Tranebærjuice bidrar til å hindre bakterier å holde seg til slimhinnen i urinveiene. Cranberry bidrar også til å redusere mengden av hvite blodceller i urinen som er øket på grunn av bakterier. Studier gjort av JAMA med forsket fra University of Michigan og Rutgers University har vist tranebærjuice forhindret vedheft av E.coli antibiotika-resistente sykdomsfremkallende.

Hvordan å ta kosttilskudd som reduserer morsmelk produksjon

Mange mødre jobber hardt for å øke morsmelk forsyning, men det er tider når mødre kan være lurt å redusere morsmelk produksjon, for eksempel avvenning, medisinske tilstander, medisinering problemer eller, i alvorlige tilfeller, død av en baby. Mens det er kosttilskudd og matvarer som kvinner kan konsumere å redusere morsmelk forsyning, er det viktig å vite hvordan du skal ta disse kosttilskudd. Urettmessige tilnærminger til redusert tilførsel kan forårsake uventede helseproblemer.

Hvordan å ta kosttilskudd som reduserer morsmelk produksjon

•  Begynn med peppermynte te. Peppermynte er en notorisk anti-galactogogue og vil bidra til å redusere morsmelk forsyning. Drikk minst tre, og opp til 6, kopper peppermynte te hver dag.

Spis mye kål. Kål er en anti-galactogogue også, og hvis du ikke leverer morsmelk til et spedbarn, trenger du ikke å bekymre deg for gass egenskaper som kan gå over i morsmelken. Ikke spis for mye kål; det kan føre til fordøyelses nød for deg selv! Også ta fersk kål blader og plassere dem i din BH. Dekke hele brystet. Kål blader vil bidra til å redusere brystspreng og redusere melketilførselen.

Drink "akkurat nok" vann. Når du ammer, du drikke ekstra vann. Hvis kroppen din ikke trenger å produsere morsmelk, ikke gir den med ekstra vann. Drikk ikke mer enn 64 oz. av vann, juice og væske per dag.

Drikk salvie te eller spise salvie som krydder i mat. Du kan kjøpe salvie kapsler også. Sage bidrar til å tørke opp morsmelk produksjon.

Ta et antihistamin, for eksempel Benadryl eller Claritin. Akkurat som antihistaminer tørke opp bihulene, slik at også de tørker opp morsmelk. Ikke overdriv antihistaminer, men; ta den anbefalte dosen for allergi, og dette bør være nok til å redusere morsmelk forsyning.

Hint

 • Ikke overdriv noen av disse rettsmidler.
 • Hold deg unna galactogogues som havregryn, mørkt øl og bukkehornkløver. Disse elementene øke melkeproduksjonen.

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Mens amming er en naturlig prosess, og nesten alle gravide kvinner vil produsere rikelig med morsmelk, det er tider når noen kvinner trenger å øke sin morsmelk forsyning. I noen tilfeller kan det medisinske tilstander begrenser tilførsel. I andre kan forbi brystreduksjon føre til lav morsmelk produksjon. Stress kan også redusere morsmelk forsyning, samt kronisk søvnmangel, dårlig ernæring, utilstrekkelig vanninntak, og medisinering interaksjoner. Uansett hva årsaken kan lav morsmelk forsyning være en svært vanskelig tilstand å forholde seg til, og når du jobber med å amme et spedbarn eller småbarn, å vite hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon er en viktig strategi i å motvirke morsmelk problemer.

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

•  Spis havre. Spis havregryn, bake og spise havregryn cookies - være kreativ. Spis minst en kopp havre hver dag, fordelt på to eller flere spise økter. Drikk mye vann når du spiser havre. Havre er en galactogogue (noe som øker morsmelk produksjon) og er veldig sunt for fordøyelseskanalen også.

Ta bukkehornkløver kapsler. Bukkehornkløver er en urt som bidrar til å øke morsmelk produksjon. Den har en "lønn effekten" - kvinner som tar bukkehornkløver i store nok doser til å øke tilbudet finner ut at de utstråler en maple-sirup duft. Begynn med 1 kapsel per dag for et par dager, øke til 3 kapsler per dag (1 kapsel tre ganger om dagen), og gå deretter til to kapsler, tre ganger om dagen, for så lenge du trenger melketilførselen til bli styrket . Drikk 8-16 gram vann med hvert parti av bukkehornkløver piller.

Drikk en halv mørkt øl opp til tre kvelder i uken. Dette kan virke mot sin hensikt, men mange eksperter anbefaler å drikke halvparten (6 gram) av en mørk øl som Guinness, for å bidra til å stimulere morsmelk produksjon. Amme barnet rett før hans eller hennes nattesøvn, og deretter drikke øl. Ved midten av natten fôring, bør du opplever økt melkeproduksjon, og virkningen av alkohol på babyen er ubetydelig som kroppen din vil ha metaboliseres alkohol og svært lite vil være i morsmelk forsyning.

Drikk mors melk te. Det er mange versjoner av denne te på markedet i dagligvarebutikker. Plukk en og følg instruksjonene.

Mix Ølgjær inn din morgen glass appelsinjuice. Begynne i det små, med ikke mer enn 1 ts. Ølgjær kan ikke bare øke morsmelk forsyning, den har den ekstra fordelen av å være rik på B-vitaminer. Disse vitaminene kan bidra til å regulere stemninger som du opplever hormonelle endringer fra fødsel og amming.

Hint

 • Hvis du er på en glutenfri diett, kan du kjøpe glutenfri havre i disse dager. Bruk en søkemotor på Internett og skriv uttrykket "glutenfri havre" for å finne produsenter.
 • Ikke ta reseptbelagte legemidler som er utviklet for å øke morsmelk forsyning uten legens godkjennelse.

Kosttilskudd for irritabel tarm syndrom & Oppblåsthet

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom som er behandlet hovedsakelig ved diett og stress. En av de mest vanlige symptomer på IBS er oppblåsthet. Det følger med både forstoppelse og diaré. Flere over-the-counter kosttilskudd hjelpemiddel med IBS og oppblåsthet. Noen er mat-eller urtebasert, og andre er menneskeskapte.

Oppblåsthet

Personer med IBS ofte produsere gass som et resultat av deres intestinal dysfunksjon. Når matrester ikke er fullt brutt ned av den tiden de når tarmen, produserer kroppen bakterier og enzymer for å prøve videre for å bryte dem ned.
Dette resulterer i overskytende gass. Ofte gassen ikke bare passerer gjennom systemet. Dette fører til oppblåsthet.

Naturlige kosttilskudd

Mange naturlige kosttilskudd kan brukes til å redusere oppblåsthet. En vanlig valg er enterodrasjert peppermynte. Det øker gastrisk juice som bidra til å bryte ned mat, noe som resulterer i mindre delvis fordøyde partikler som når tarmen. Dette reduserer overskytende gassproduksjon. Det stimulerer også galleblæren funksjon, som er kritisk i bearbeider fett.
Probiotika, som er bakterier, hjelpe på fordøyelsen. De bidra til å redusere overflødig gass også.
Løselig fiber kosttilskudd kan redusere både forstoppelse og diaré. Dette vil også føre til mindre oppblåsthet.
Enzym-produkter, inkludert, Beano utgangspunktet deflate overflødig gass i systemet. Dette reduserer ubehag av oppblåsthet.

Andre kosttilskudd

Det er mange kunstige produkter for å redusere ikke bare gass, men også forstoppelse og diaré.
Immodium bremser krakk transittid gjennom tarmen, noe som gjør at den kan absorbere mer vann og redusere gassproduksjon.
Simetikon, som er i produkter som gass-X, fungerer på en lignende måte til Beano. De reduserer gass internt.
Syrenøytraliserende redusere oppblåsthet forårsaket av IBS så vel.
Forhindre gass oppbygging og oppblåsthet er best; ta et supplement før eller sammen med måltider kan hindre en ubehagelig oppbygging av gass oppstår.

Hvordan unngå H1N1 svineinfluensa med vitaminer og kosttilskudd

Hvordan unngå H1N1 svineinfluensa med vitaminer og kosttilskudd


Med California erklære en unntakstilstand på grunn av den nylige svineinfluensaen og CDC annonsere den første amerikanske dødsfall på grunn av H1N1-influensa - også kjent som svineinfluensa - nå er det på tide å betale ekstra oppmerksomhet til din helse. Et sterkt immunforsvar kan forhindre svineinfluensa, og du kan styrke ditt immunsystem ved å ta følgende vitaminer og kosttilskudd.

Hvordan unngå H1N1 svineinfluensa med vitaminer og kosttilskudd

En ta vitamin D som forbedrer immunitet mot H1N1 ved å øke produksjonen av antimikrobielle midler i kroppen. Disse antimikrobielle midler kan bekjempe svineinfluensa og andre typer influensa. Det er ingen tilfeldighet at influensasesongen sammenfaller med de laveste årlige nivåer av vitamin D. For å rampen opp immunforsvaret, ta 2000-5000 mg daglig av vitamin D. Den beste formen for vitamin D for å bruke er D3.

Ta Vitamin C som det ikke bare øker nivåene av infeksjon hvite blodceller, men det øker også antall interferon antistoffer som arbeider for å holde svineinfluensa fra selv inn celler. Sikt på 200 mg inntatt i løpet av dagen enten i mat eller kosttilskudd.

Ta Vitamin E som fremmer produksjonen av naturlige drepeceller som søker ut og ødelegge svineinfluensa bakterier. Det er vanskelig å spise nok mat til å nå terapeutiske nivåer av vitamin E, så bør du vurdere en supplerende dose mellom 100-400 mg.

Spis mat rik på vitamin A for å øke immunresponsen, men fordi høye nivåer kan være giftig, unngå kosttilskudd og spis gulrøtter. Vær spesielt forsiktig av vitamin A inntak hvis du er gravid så høye nivåer kan skade et foster.

Spis mat rik på bioflavonoider. Bioflavonoider fylle opp celle reseptor områder slik at H1N1 influensa bakterier ikke kan komme inn i cellene og forårsake infeksjon. Bioflavonoider finnes i hvit og grønn te, vin, mørk sjokolade, paprika, hvitløk, blåbær, og sitrusfrukter. For best resultat, kombinere med mat rik på vitamin C og kalsium.

Ta en sink supplement. Sink ikke bare øke immunrespons, det gjør det kjempe svineinfluensa mer aggressivt. Supplement med 15 til 25 mg om dagen og ikke gå over 75 mg som det faktisk kan svekke immunsystemet.

Hint

 • Fortsett å bruke sunn fornuft forholdsregler; hyppig håndvask, unngå folk som er syke, som dekker ansiktet og nese når du nyser eller hoste.
 • Det er også en god idé å rense felles overflater som telefoner, datamaskiner og dørhåndtak å drepe svineinfluensa bakterier.

Hvordan bruke kosttilskudd for å øke Zone Diet

The Zone Diet handler om å spise sunn mat, og er basert på teorien om at overflødig insulin gjør og holder oss fete. Ditt kosthold bør bestå av frukt og grønnsaker, magre proteiner og enumettet fett. Fisk bør være en del av kostholdet ditt fordi omega-3 er veldig bra for deg. På toppen av alt dette, hvis du fortsatt ønsker ekstra støtte, gjør Zone Labs noen kosttilskudd.

Hvordan bruke kosttilskudd for å øke Zone Diet

•  Få en Omega-3 tilskudd hvis du ikke spiser mye fisk. Dette vil gi deg de næringsstoffene du mangler.

Order Zone AthletePro hvis du ønsker en energi booster, raskere utvinning tid fra trening, bedre ytelse, mer styrke utholdenhet og økt muskelmasse.

Vet at AthletePro inneholder ribose og kreatin. Ribose er et karbohydrat som forbedrer utvinning av muskler etter trening. Kreatin gir deg energi og øker dine sportslige prestasjoner.

Kjøp Zone Blood Sugar støtte. Det er en alfa-liponsyre supplement som hjelper forbrenne blodsukkeret. Alpha-lipoic syre har også sterke antioksidantegenskaper.

Hint

 • Du kan miste minst 5 pounds i de første to ukene av Zone Diet. Du skal da miste 1 til 1 ½ pounds en uke etter det.
 • Dele tallerkenen inn i tre like store deler. Fyll en seksjon med magert protein og de to andre med frukt og grønnsaker.
 • Legg olivenolje eller nøtter til måltidet for å få i noen monounsaturates.
 • Kjøp Zone Diet måltider på nettet hvis du ikke er i ideen om å forberede og pakking mat på forhånd.

Hvordan velge workout kosttilskudd

Working ut bør være en integrert del av hverdagen din. Men hvis målet ditt er å bli sterkere og bygge muskelmasse så er det flere kosttilskudd som du kan ta som vil øke produktiviteten i dine treningsøkter. Likevel velger disse workout kosttilskudd er ikke så lett som det høres ut, men med flere trinn kan du finne det perfekte supplement for deg.

Hvordan velge workout kosttilskudd

Finne den perfekte Workout Supplement

•  Ta din notisblokk og penn og skrive ned dine ulike treningsmål. Ønsker du å bygge mer muskler? Bli sterkere? Gå ned i vekt? En kombinasjon av alle tre? Det er svært viktig at du kjenner dine personlige mål for å trene slik at du kan finne den perfekte treningen supplement for deg.

•  Få på Internett og peke nettleseren din til http://www.bodybuilding.com . Denne nettsiden er full av informative artikler og et forum der du kan finne ut informasjon om ulike workout kosttilskudd. Dette er en stor ressurs for deg å lære mer om de nyeste kosttilskudd og hvorvidt de er trygge for kroppen din.

Forskning alle de forskjellige typer trening kosttilskudd der ute. For de som ønsker å bygge muskler raskt, er Whey Protein Powder en fin måte å naturlig øke din muskelstyrke og størrelse i løpet av kort tid. For å legge til en ekstra boost til muskel gevinster, ved hjelp av kosttilskudd som nitrogenoksid (NO) vil gi musklene energi og kosttilskudd de trenger for å vokse i en utrolig hastighet. Pass på at alle bilag du viser er testet og vist seg å være trygt for kroppen din.

Lag en liste over de workout kosttilskudd du finner i ulike kategorier. Den første kategorien bør være å bygge muskler, som kan inkludere protein pulver og andre diverse kosttilskudd som passer inn i denne delen. Den andre kategorien skal være vekttap, som kan være alt fra slankepiller til ulike vitaminer. Og den siste kategorien bør være en workout kosttilskudd som du er interessert i, men krever videre forskning på din del.

Ring ditt lokale treningsstudio og be om å snakke med en personlig trener eller en annen fitness konsulent. Informere dem om at du er interessert i begynnelsen en treningsøkt supplement rutine, men du trenger mer informasjon. Navn av noen av de workout kosttilskudd som du finner interessant og får sin faglige innspill om disse kosttilskudd og hvorvidt de er gunstig. Også informere dem om dine personlige treningsmål så de forstår hvor du kommer fra. Skriv ned noen anbefalinger som de gjør for deg, og selv kaller en lokal supplement butikk og spør dem spørsmål om disse workout kosttilskudd.

Hint

 • Diskutere alltid kosttilskudd du er i ferd med å ta med treningsansvarlig, enten på et treningsstudio eller et supplement butikken.
 • Følg alltid bruksanvisningen for en treningsøkt supplement for å oppnå maksimale resultater.

Effektivt vekttap kosttilskudd

Det finnes mange kosttilskudd på markedet som kan bistå i vekttap. Her er litt informasjon om de forskjellige vekttap kosttilskudd og hva slags resultater du kan forvente fra deres bruk.

5 HTP

5 HTP har vist seg å redusere kalori-inntak og fremme vekttap hos overvektige individer. Doseringen er 600 til 900 mg daglig.

Chromium picolinate

Høye doser (3000 til 4000 mg) i krompikolinat en dag har vist seg å redusere karbohydrat og sukker krav. Etter den innledende høy dosering, er inntak tonet ned til 1000 mg per dag for vedlikehold.

Garcina cambogia

Garcina cambogia, når den kombineres med kalsium og kalium, har vist seg å undertrykke appetitt og blokkere sukker og stivelse fra å bli fett. Dette tillegget kan bli funnet i formler som Super CitriMax eller Citrin K, og bør tas tre ganger om dagen (se Ressurser).

Konjugert linolsyre (CLA)

Konjugert linolsyre (CLA) kan tas for å fremme fett tap (se Ressurser).

Green Tea

Grønn te øker forbrenningen og undertrykker appetitten. Det har også vist seg å redusere kroppsfett og midje / hofte-forhold.