Digidexo.com

Hvordan behandle autisme

Hvordan behandle autisme


Det finnes ingen kur for autisme, en bio-nevrologisk funksjonshemming som hindrer personer i å samhandle med deres umiddelbare miljø og kommunisere med de rundt dem. Ved å følge et bredt utvalg av tilgjengelige behandlinger, fra atferd modifikasjon til ernæringsmessig rådgiving, kan effekten av autisme bli redusert, og en autistisk person kan bli svært produktiv i sosiale situasjoner.

Bruksanvisning

Treat autisme

Bruk ergoterapi å undervise autistiske individer til å utføre daglige rutiner, som for eksempel å få kledd og praktisere god hygiene.

Ansett fysioterapi for å behandle autisme. Fysioterapi innebærer trening regimer som lærer den autistiske enkelte til å kontrollere sine kroppsbevegelser bedre.

Påfør atferd modifikasjon teknikker for å bidra til å eliminere aggressive, repeterende eller uønsket atferd i en autistisk individ. De fleste av disse teknikkene baserer seg på positiv forsterkning, som belønninger pasienten for korrekt oppførsel, i stedet for negativ forsterkning, som straffer dem. Atferd modifikasjon innebærer vanligvis svært strukturerte aktiviteter som overvåkes av en adferdsterapeut i en en-mot-ett miljø.

Prøv sensoriske integrering terapi, som eksponerer en autistisk person til ulike sensoriske stimuli, og hjelper ham til å reagere hensiktsmessig på hver enkelt.

Implementere play terapi når du arbeider med et autistisk barn, som oppmuntrer henne til å bruke sin fantasi gjennom rollespill og fortelle historier. Dette vil hjelpe henne bedre sosialt samspill med sine jevnaldrende.

Utnytte kommunikasjon terapi, som lærer en autistisk pasienten til å bruke språket mer effektivt i å kommunisere sine tanker og behov til andre. Tale terapi kan være en viktig komponent i denne tilnærmingen.

Tenk et program som bruker bildeutveksling kommunikasjonssystemer (PECS), som lærer en autistisk barn hvordan du bruker visuelle signaler for å kommunisere med andre, siden de som er autistisk er vanligvis visuelt orientert.

Endre kosthold på autistisk person å eliminere produkter som inneholder hvete, gluten, havre og kasein (et protein som finnes i meieriprodukter). Disse matvarer kan ikke være tilstrekkelig absorbert av autister, som kan påvirke hjernens funksjon. Ekstra vitamintilskudd er vanligvis anbefales i forbindelse med denne type diett.

Bruk reseptbelagte medisiner som kan kontrollere autistiske atferd, for eksempel antidepressiva (som kan redusere repeterende atferd), anti-psykotiske medisiner (som kan redusere aggressiv og uønsket atferd) og sentralstimulerende midler (som forbedrer fokus og oppmerksomhet).

Lær mer om hvordan å behandle autisme på nettsteder som NeurologyChannel.com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • De beste resultater i behandling av autisme er ved å kombinere flere tilnærminger, i stedet for bare en, ettersom hver individuell autistisk reagerer på behandling på en unik måte.