Digidexo.com

Hvordan virker den Skeletal System Work?

Skjelettsystemet arbeider for å støtte kroppen. Uten din skjelettlidelser ramme, vil du være i stand til å bevege seg. Mennesker er virveldyr, som betyr at vi har benete, artikulert (leddet) endoskeletons. En endoskeleton er en ramme i kroppen som tilbyr støtte som det vokser og utvikler seg. Skjelettsystemet gir beskyttelse, støtte, blodceller dannes, lagrer mineraler og energi og hjelpemidler bevegelse.

Bones er laget av bindevev. Bindevev er funnet over hele kroppen og kommer i forskjellige former. Bones er for det meste består av kollagen fibriller. Deres overflater er dekket med spesielle celler laget av kalsiumforbindelser. Dette er det som gir knoklene deres struktur og styrke.

Inne i knoklene, der er celler som inneholder fibre og grunnsubstans. Hvis du skulle se på beinceller under et mikroskop, vil du finne ørsmå korn spredt utover. Som cellene utvikles, de kalsiumforbindelser inne krystalliseres. Dette skaper bein slik vi kjenner dem: stand til å tåle stort press og styrke uten å bryte. Kalsium og fosfor er lagret i ryggmargen.

Et interessant faktum om skjelettsystemet er at til tross for sin styrke og evne til å støtte, er veldig lett vevet i bein. Våre skjeletter utgjør bare om lag 18 prosent av vår kroppsvekt.

Et voksent menneske har totalt 206 bein. Ben er ansett å være levende organer fordi de er bygget opp av nerve, muskel og epitelvev, i tillegg til bindevevet som binder det hele sammen. Hvis du skulle se på tverrsnittet av en lang bein, som din femur, vil du se en aksel i midten som er hul. Dette sentrale hulrom inneholder enten rød eller gul marg. Red er nylig produsert marg. Som bein alder, konverterer den røde margen til gult. Denne spesielle, gul marg er en energikilde.

Innenfor bein, blir røde og hvite blodlegemer fremstilt, sammen med blodplater. Det er en fibrøs kappe som kalles en periosteum som inneholder blodårer som tilfører oksygen og næringsstoffer til benvev. Blodkar komme inn og ut av bein av små åpninger som kalles nærings kanalene.

Når vi utvikler, våre bein vokse med oss. Hyaline brusk produserer lateral vekst, som er senere erstattet av benvev. Knoklene legge areal gjennom appositional vekst, noe som fører til at bein å utvide seg. Periosteum er ansvarlig for sekresjon nytt benvev.

Skjelettsystemet er dekket med muskler som gjør oss i stand til å bevege seg. Disse muskler er festet til benene gjennom sener og ofte strekke seg fra den ene enden av benet til den andre. Bein og muskler arbeider sammen gjennom en serie av impulser og signaler kommunisert mellom hjernen og musklene. For å bevege seg, signaliserer nervesystemet en skjelettmuskulatur til kontrakt. Når muskelen kontrakter, denne bevegelse bevirker den vedlagte benet (eller benene) til følge.