Digidexo.com

Er det OK å innta små mengder av Peppermint Oil?

Er det OK å innta små mengder av Peppermint Oil?


Peppermynte anlegget, også kjent som Mentha piperita, er en urt som bladene ga en aromatisk olje. Selv om det er OK å innta oljen, må man vise forsiktighet med hensyn til mengden. Før du tar peppermynteolje, bør du oppsøke legen din for å sørge for at det ikke vil forverre eventuelle pre-eksisterende medisinske tilstander.

Identifikasjon

Peppermynte vokser i hele Nord-Amerika og Europa, og bladene kan tørkes og brukes i te og som en urt til smaken mat.

Bruksområder

Peppermynteolje brukes for flere lidelser og tilstander, slik som fordøyelsesbesvær, kvalme, kaldt symptomer, hodepine, muskel- og nervesmerter, og irritabel tarmsyndrom. Det er også brukt for å eliminere dårlig ånde.

Typer

Ifølge en studie i tidsskriftet Phytomedicine, kan peppermynte tas i svært små mengder - 50 mg, tre ganger om dagen - i sin kapsel form. Det kan også tas som en væske. For muskelsmerter og nervesmerter kan det kombineres med mineralolje for anvendelse som et topisk middel.

Side Effects

Mulige bivirkninger av ingespeppermynteolje er halsbrann, kvalme og allergiske reaksjoner som utslett, hevelse i munnen eller pusteproblemer. Tar peppermynteolje i kapselform kan øke risikoen for kvalme og halsbrann.

Forsiktighetsregler

Ikke bruk peppermynteolje hvis du lider av halsbrann eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har gallestein. Ikke bruk olje nær spedbarn som det kan forårsake luftveisspasmer.