Digidexo.com

Hvordan Heal Foot Spurs

Foot anspore er en forkalket versjon av plantar fasciitt. En skade på plantarfascien kan føre til forkalkninger på stedet av skader i foten, noe som fører til dannelsen av en smertefull fot anspore projeksjon. Ofte denne tilstanden er oppstått hos personer med flate føtter. Anvende en ispose til regionen eller forbruk av smertestillende kan lindre smerten, men bare for en kort periode. Vanligvis foten spurs forsvinne etter hvile i noen dager, men noen ganger de vedvarer for en lengre varighet og konvertere en aktiv livsstil i en stillesittende en. For mer permanent og langsiktig lettelse, vil en trøst kjerringråd eller en intensiv kirurgisk prosedyre (avhengig av nivået av forstyrrelser av foten anspore) tjene det riktig.

Bruksanvisning

•  Stabil foten med en spenne eller høy kvalitet orthotic innsats. Fot sporer er ikke i stand til å bli nøytralisert uten kirurgi og den beste fremgangsmåte for behandling av dem er ved å beskytte dem mot trykk.

Gi bestemt bue støtte føttene trenger gjennom bruk av tilpassede sittende orthotic inserts for skoene dine. Disse skjærene gir støtte for dine buer og holde utilbørlig press ut av hælene.

Ingest ibuprofen eller et lignende smertestillende for å hjelpe med smertelindring. Kutte ned på inntaket av kalsium som fot spurs er kalkavleiringer som danner på bein og kan knyttes til økt kalsiuminntak.

Hold deg ut av føttene så mye som mulig til smerten avtar. Foot spurs er bare lagt merke til på grunn av betennelse og svak smerte som de forårsaker. Ved å avlaste trykket av å gå på føttene, kan du bidra til å gjøre det virke som om Spurs er ikke engang der.

Tips og advarsler

  • Du kan også kombinere eple cider eddik med melasse å helbrede foten sporen. For en fot anspore med mindre intense smerter, dekk med cheesecloth dyppet i linolje for noen timer.