Digidexo.com

Hvordan fjerne side Shields av reseptbelagte vernebriller

Hvordan fjerne side Shields av reseptbelagte vernebriller


Din jobb kan kreve at du bruke vernebriller når du arbeider. Avhengig av hvilken type arbeid du gjør, kan sidebeskyttelse, også kalt sikkerhets skjold, må bæres under bestemte jobber eller i visse områder. Noen resept vernebriller har avtakbare sideskjold som kan fjernes.

Hvordan fjerne side Shields av reseptbelagte vernebriller

Kontroller med din arbeidsplass eller arbeidsgiver at du har lov til å fjerne sideskjold fra din sikkerhet ramme. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har spesifikke regler mandat hvor og når vernebriller med sidebeskyttelse må brukes.

Hvis sidebeskyttelse er festet med skruer, legger rammen på siden med templet (arm) åpen, utsette skruen. Dekk til objektiver med et håndkle for å unngå riper. Løsne skruene ved å skru dem mot venstre. Fjern sidevern. Gjenta med den andre siden.

Ta snap-on eller skyve-on skjold ved å ta tak foran på rammen forsiktig med templer åpne. Forsiktig, men med trykk lysbilde beskyttelsesskjoldet ned tempelet til slutten. For snap-on skjold, vrikke toppen og bunnen av skjoldet som du skyver den ned tempelet til den løsner.

Ikke fjern sideskjold som holdes på plass permanent med et klipp, bolt eller pin. Denne typen av sikkerhetsskjoldet er ikke ment å bli fjernet og tar den av kan skade rammen samt oppheve beskyttelse av vernebriller.