Digidexo.com

Hvordan identifisere misbruk Med narkotika

Hvis du er i stand til å identifisere rusmisbruk, kan du i stand til å få en person hjelp før hans avhengighet fører til store helseproblemer eller dreper ham. Alle legemidler har psykiske og fysiske effekter når misbrukt, noe som påvirker brukere sosialt og arbeidslivet. Hvis du oppdager tegn før de eskalerer, kan du være i stand til å redde noens liv.

Bruksanvisning

Se inn i øynene på personen du mistenker å være å bruke narkotika. Ting å se etter inkludere glaserte øyne, glassaktig utseende til øyne og store pupiller.

Kokain og metamfetamin misbrukere vil ofte bruke solbriller for å unngå å bli oppdaget i deres øyne. Stimulerende misbrukere har vanligvis problemer med å sitte stille og kanskje hoppe fra et emne til neste under en samtale. Irritabilitet og bli sint raskt er også tegn til at noe er opp.

Du kan få øye på metamfetamin misbrukere lett etter sin vanskelige oppførsel, holdningsendring og vindus kikket, hvor de ser ut av vinduet hver noen minutter eller så. Meth misbrukere vanligvis diskutere tilfeldige ting og har en tendens til å tygge på sin munn eller slipe tennene sine. Har problemer med å sitte stille er også vanlig for rusmisbrukere. Se for plukking av ansiktet og en økning i akne. Ofte rusmisbrukere føler at det er insekter krypende over dem, og de reagerer ved stadig å skrape huden. Rapid vekttap eller vektøkning er også vanlig. Rusmisbrukere, spesielt med meth, noen ganger har en vanskelig sove mønster der de vil være oppe hele natten og sove i to dager i strekk.

Avhengig av metode for bruk av narkotika, kan neseborene se rødt eller har et sår se til dem. Nålespor eller merker kan være til stede. For å unngå å bli fanget, kanskje noen injiserende stoffmisbrukere injiserer seg under tungen eller bak knærne så sportegn er ikke merkbar. Misbrukere kan være svært svett og ekstremt tørst til tider. Noen rusmisbrukere får hyper og har masse energi.

Vær på utkikk etter blodskutte øyne. Ofte vil folk som misbruker rusmidler har en sterk følelse av lukt som kommer fra håret og på klærne. Misbrukere kan ofte le uten noen åpenbar grunn.

Narkotikamisbrukere vil ofte dagdrømmer og ignorere ting som blir sagt til dem. Vanlige, hverdagslige gjenstander som en gaffel eller TV fjernkontroller kan bli spennende til et punkt der de kan se på objektet på alle mulige måter og undersøke hver enkelt funksjon.