Digidexo.com

Hva er fett brenner Herbal Medicines?

Ifølge Food and Drug Administration, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd. Et kosttilskudd er noe tatt av munnen ment å forbedre eller supplere en diett. Urte fett brennere lover å brenne fett eller øke hastigheten på stoffskiftet naturlig.

Funksjoner

Ifølge FDA, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd på grunn av kosttilskudd Helse-og opplæringsloven av 1994 et kosttilskudd, som en urte fettforbrenner, er tatt av munnen og inneholder et kosttilskudd ingrediens som er ment å supplere dietten. Kostholds ingredienser i urte fett brennere kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer og andre stoffer.

Advarsel

Nylig urte fett brennere har kommet under ild for å inneholde skadelige ingredienser ikke oppført på pakken eller i kommersiell reklame. Ifølge FDA, bumetanid, som har blitt funnet i mange urte fett brennere, kan føre til alvorlige og betydelige tap av fluid og elektrolytt. Fenproporex, som som også er funnet i urte fett brennere er et sentralstimulerende som ikke er godkjent av FDA, og kan føre til økt pustefrekvens, søvnløshet og mulig sudden death.

Typer

Ifølge FDA, det er mange forskjellige urte fettforbrenner produkter på markedet, og de er tatt i en rekke forskjellige måter. Noen kan tas over en periode på to, tre, fem, syv og åtte dager. Andre er tatt over en 24 timers periode, eller etter behov.

Historie

Ifølge FDA, har urte fett brennere eksistert siden før Dietary Supplement Health and Education Act ble undertegnet i 1994 De har nylig blitt stadig mer populært de siste årene som reklame har blitt hyppigere. Ifølge FDA, ble de klar over de skadelige ingredienser som finnes i mange urte fett brennere i 2008.

Betydning

Herbal Fat brennere er svært populære kosttilskudd selv med FDAs nylige oppdagelsen av ulovlige og farlige ingredienser. FDA har tilbakekalt 72 urte fett brennere, og fortsetter å se etter infiserte produkter. Mens noen av urte fett brennere kan være en trygg rute til vekttap for noen, kan de være en fatal feil for andre.