Digidexo.com

wellbutrin og uro i kroppen

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Wellbutrin Abstinenssymptomer

Wellbutrin (generisk navn Bupropion) er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og røykeslutt. Wellbutrin gjenoppretter kjemiske balansen i hjernen ved å virke på noradrenalin og dopamin-reseptorer, og redusere nevrotransmittere som arbeider for å kontrollere muskler strekker seg fra det sentrale nervesystemet.

Avvikling Wellbutrin

Avvikling Wellbutrin krever råd fra en lege, og bør aldri bli stoppet brått. En gradvis reduksjon er nødvendig for å unngå abstinenssymptomer. Over 50 abstinenssymptomene forbundet med Wellbutrin er rapportert. De varierer i alvorlighetsgrad fra mild irritasjonsmomenter til livstruende tilstander og generelt krever overvåking av en medisinsk faglig.

Fysisk

Fysiske symptomer inkluderer mangel på koordinasjon, vansker opprettholde balanse, migrene eller økt forekomst av hodepine, prikking eller elektrisk støt som sensasjoner, og generell slapphet og tretthet. Disse kan signalisere en mer alvorlig tilstand som krever medisinsk intervensjon.

Psychological

Wellbutrin tilbaketrekking kan utløse en rekke psykiske symptomer som er ute av karakter for brukeren. Aggressiv atferd som ikke er karakteristisk for pasienten, fiendtlighet, irritabilitet, paranoia kan forekomme. Troubling tanker, angst og forverring depresjon som ikke kan forklares av forhold bør rapporteres til legen. Svært emosjonelle tilstander, depersonalisering, over reaksjon på normale situasjoner, og alvorlig intern uro oppstår for noen pasienter. Nervøsitet og gråtetokter kan dukke opp med ikke åpenbar grunn. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever psykiske forstyrrelser som ikke er karakteristisk for deg eller har selvmordstanker.

Gastrointestinal

Uttak utløser vanligvis noen gastrointestinale symptomer som kvalme, flatulens, diaré, dårlig fordøyelse og magekramper. Symptomene er vanligvis milde og vare i noen dager. Hvis symptomene er alvorlige eller varer i en lengre periode, kan medisinsk intervensjon være nødvendig.

Andre symptomer

Andre symptomer abstinens forbundet med Wellbutrin tilbaketrekking inkluderer tåkesyn og øresus. Svekket konsentrasjonsevne, svimmelhet, hallusinasjoner, repeterende tanker, søvn og sensoriske forstyrrelser, og rystelser kan føre forårsaker betydelig ubehag. Sjekk med legen din hvis du opplever disse eller andre symptomer etter å stoppe Wellbutrin.

Time Frame

Selv om de fleste symptomene avta i løpet av noen få dager, kan noen fortsetter i 8 uker eller mer, og krever legehjelp. Tidlig intervensjon forbedrer behandling og kontroll av symptomer på grunn av tilbaketrekning. Med riktig medisinsk rådgivning, avvikling Wellbutrin er trygt. De fleste mennesker opplever milde symptomer som varer i et par dager mens kroppen justerer.

Expert Insight

Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål og bør ikke erstattes av lege. Hvis du har spørsmål eller bekymringer kontakte deg helsepersonell.

Bivirkninger av Wellbutrin og forstoppelse

Wellbutrin er et navn-brand antidepressiva utlevert i 75- og 100-milligram doser. Den brukes hos pasienter med lengre perioder med depressive lidelser, og det har blitt godkjent for langvarig bruk (over 6 uker) under omsorg av en lege. Pasienter nye til Wellbutrin bør observeres for stoffets alvorlige bivirkninger og er under en lege omsorg.

Mentale bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake pasienter ulike psykiske bivirkninger som stoffet går sin gang. De dominerende bivirkninger inkluderer agitasjon (observert i den største prosentandelen av personer som rapporterte bivirkninger), søvnløshet, uncoordination, økt libido, mani og hallusinasjoner. Det kan også være generelle endringer i humør, økt irritabilitet og sinne. Hyppigheten og opplevelse av bivirkninger avhenger av pasientens dose, toleranse og preexisting forhold.

Fysiske bivirkninger

Pasienter som tar Wellbutrin kan oppleve fysiske bivirkninger, inkludert tørr munn, svimmelhet, hodepine, kvalme / oppkast og skjelvinger. Forstoppelse er også en bivirkning, sett i om lag 26 prosent av pasientene, ifølge Rx List. Det er den nest høyeste sannsynlig symptom etter agitasjon (31,9 prosent av pasientene). Pasientene rapporterte også influensalignende symptomer, utslett og ødem. Regelmessige forstoppelse rettsmidler som over-the-counter væsker og kapsler kan brukes i forbindelse med Wellbutrin (det finnes ingen kontraindikasjoner), og pasienter oppfordres til å innta høy-fiber matvarer og pulver.

Avhengighet

Avhengighet er en alvorlig bivirkning / risiko når du tar Wellbutrin. Stoffet stimulerer senderne i hjernen som produserer følelser som ligner på eufori. Når en pasient føler heisen, kan han eller hun (uten legens tillatelse) øke sin daglige dose eller begynne å ta flere piller på en gang for å prøve å gjenskape den følelsen. For mye Wellbutrin kan overvelde kroppen og forårsake et anfall. Pasientene er også rådet aldri til å slutte å ta medisinen flate ut; en step-down program under en lege omsorg vil sikre best mulig overgang.

Beslag

Pasienter som tar en høy dose av Wellbutrin (en gjennomsnittlig dose er under 300 milligram per dag, høy ville være mellom 300-450) kan være i fare for anfall, en alvorlig bivirkning av medisinen. Å ta en høyere dose av Wellbutrin er ikke den eneste medvirkende faktor til anfall. Pasienter med eksisterende forholdene er på et mye høyere risiko for kramper, også de med en historie med leversykdom, hodeskade, spiseforstyrrelser eller svulst i sentralnervesystemet. Informer legen om eventuelle medisinske tilstander (tidligere eller nåværende) før du starter Wellbutrin.

Suicidal Tendencies

Bruk av antidepressiva som Wellbutrin har økt selvmordstanker og aktiviteter hos barn og unge voksne opp til alderen 24. Pasienter som tar Wellbutrin bør observeres for eventuelle endringer i humør eller økte symptomer, spesielt når du starter behandling, og når noen doser endres.

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle depresjon og værsyke (SAD), som er når depresjon oppstår i løpet av høsten og vinteren. Dets vitenskapelige navnet er bupropion. Et annet merke av bupropion, Zyban, har blitt brukt til å hjelpe pasienter å slutte å røyke ved å dempe cravings og abstinenssymptomer. Det finnes et antall mulige bivirkninger av Wellbutrin, og vekttapet er en av dem. Wellbutrin har vært kjent for å forårsake tap av matlyst, kvalme og oppkast, så vekttap tendens gå til hånd i hånd med disse symptomene, men disse bivirkningene vanligvis vare noen måneder, så stopp. I studier, opp til 28 prosent av personer som tar Wellbutrin mistet mer enn fem pounds.

Contrave

Contrave, en ny vekt-tap stoffet for tiden i kliniske studier, er en kombinasjon av Wellbutrin og avhengighet narkotika Naltrexone. Ifølge Dr. Dennis Kim, senior visepresident for medisinske anliggender og kommunikasjon på Orexigen Therapeutics Inc., skaperne av Contrave, i en artikkel for ABC News, folk tar stoffet mistet et gjennomsnitt på 8 prosent av sin kroppsvekt, rundt 17 pounds, innen ett år. Per juni 2009 ble stoffet er ikke godkjent av FDA Said Kim: "Vi har klart ryddet hinderet, effekten benchmark, det er selvfølgelig FDA dom for å se om det går for sikkerhet."

Side Effects

Andre bivirkninger av Wellbutrin kan være tretthet, spenning, munntørrhet, svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting av en del av kroppen, forstoppelse, overdreven svetting, kramper, forvirring, hallusinasjoner, feber, utslett og eller brystet, muskel eller leddsmerter.

Wellbutrin har også vært gjenstand for en studie av FDA at funnet selvmordstanker eller handlinger hos barn og voksne kan øke når du tar Wellbutrin eller Zyban.

En lege skal alltid varsles hvis du ønsker å vite mer om Wellbutrin eller noen vekt-tap narkotika eller strategier.

Hvordan Depresjon påvirker kroppen din

Fysiske manifestasjoner

Selv om en stemningslidelse, depresjon påvirker kroppen i et mylder av måter. Ifølge allpsych.com nettsted, fysiske manifestasjoner inkluderer: uro, søvnløshet, tap av matlyst, smerter og smerter, slapphet, manglende evne til å konsentrere seg eller holde fokus, mangel på energi og uttak fra lystbetonte aktiviteter.

Behandling

Forskjellige behandlinger for depresjon inkluderer: terapi; medisin; akupunktur; akupressur; yoga og meditasjon; endringer i kostholdet; kosttilskudd og naturmidler; øvelse. Disse behandlinger kan anvendes enkeltvis eller i enhver kombinasjon.

Advarsel

Hvis noen av disse forholdene vedvarer i mer enn to uker, bør du kontakte legen din umiddelbart. Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand som alltid bør være diagnostisert av en medisinsk eller mental helse profesjonell. Andre sykdommer som hypotyreose, kan forårsake eller forsterke tilstanden, eller etterligne symptomer.

Glukose nivået i kroppen

Den blodglukosenivå eller blod sukker refererer til mengden av glukose i blodet. Glukosenivået kommer fra karbohydrater i næringsmidler, som kroppen bruker som en energikilde. Bukspyttkjertelen produserer insulin for å hjelpe kroppen bruker glukose i kroppen og er utgitt i blodet når blodsukkeret stiger. Blodsukkernivået normalt stige etter et måltid og deretter bukspyttkjertelen frigjør insulin for å hindre blodsukkeret stiger for høyt eller blir for lav.

Viktigheten av Testing av blodsukker

Hovedformålet med å sjekke blodsukkernivået er for å se om beløpene er innenfor en sunn rekkevidde eller hvis de er for høyt eller lavt. Blodsukkernivået kan indikere om du har helseproblemer som trenger behandling.

Normale blodsukkeret

Basert på informasjon om National Diabetes Information Clearinghouse nettside, normal glukosekjedene er mellom 70-99 mg / dl for en waking eller faste test og 70 til 140 mg / dl etter måltider.

Hvorfor blodsukker nivået stiger

Blodsukkernivået ofte stige som følge av endringer i livsstil eller langvarig vaner. Hvis en person spiser mer mat enn normalt eller er mindre aktiv enn vanlig, kan det føre til endringer i blodglukosenivået. Hvis legemet er utsatt for slike endringer, kan det ikke være i stand til å behandle glukose, så vel som den burde. Endringer i følelser og stressnivå kan endre metabolismen. Andre faktorer, som savnet eller endret medisinering, sykdom eller insulin ikke fungerer riktig kan også påvirke blodsukkernivået.

Pre-diabetes og blodsukker Ranges

Disse diagnostiske verktøy fastslå en persons blodsukkernivå når fasten. Ifølge American Diabetes Association, dersom resultatene av fastende plasmaglukosenivået er mellom 100 og 125 mg / dl det viser at en person har pre-diabetes. Når en lege bestiller en to-timers oral glukosetest, vil personen raskt og deretter spiser en høy glukose drink. Hvis de to-timers testresultater er mellom 140 og 199 mg / dl, det viser at personen har pre-diabetes; og hvis den er over 200 mg / dl, har personen diabetes. Leger bruker ofte fastende plasma-glukose tester eller en oral glukosetest for å finne ut om noen har pre-diabetes eller diabetes. Hvis blodsukkernivået holder seg høy uten behandling, kan det være betydelige skader på øyne, nerver, nyrer og blodårer.

Hvorfor blodsukker Fall

Blodsukkernivået kan falle hvis en person har mindre mat enn vanlig eller en forsinket måltid. En plutselig økning i aktivitetsnivået kan også påvirke blodsukkeret. For mye insulin eller medisiner kan ofte redusere blodsukkernivået i kroppen.

Hypoglykemi

Lave nivåer av glukose, eller hypoglykemi, er når blodglukosenivået i kroppen faller til under et normalnivå. Vanlige symptomer er sult, skjelving, uro, tretthet eller svimmelhet og svakhet. Imidlertid, noen har en slik ekstrem mangel at det kan føre til et beslag eller til og med koma. Nivåer under 70 mg / dl kan skape en hypoglykemisk reaksjon.

Overvåking av blodsukkernivået og redusere risiko

Det er mulig å redusere skade på kroppen ved å overvåke blodsukkernivået og opprettholde et sunt kosthold og treningsprogram. Unngå høy-karbohydrat og høyt sukker matvarer er en av nøklene til å unngå pre-diabetes eller diabetes, spesielt hvis du har andre risikofaktorer eller om diabetes er vanlig i din familie. Hvis blodsukkernivået er for høyt eller for lavt, kan daglig overvåking være nødvendig å redusere risikoen for kroppen. Du vil også kunne se hvordan visse endringer i din livsstil påvirker glukosenivået hvis du sjekke det i løpet av dagen.

Hva er forskjellen mellom Provigil & Wellbutrin?

Provigil (modafinil), og Wellbutrin (bupropion) er to vanlige reseptbelagte medisiner som kan brukes til behandling av depresjon, men det er forskjeller i sine primære funksjoner og virkningsmekanismer i kroppen.

Provigil

Provigil (modafinil) brukes hovedsakelig for behandling av lidelser inkludert narkolepsi, obstruktiv søvnapné og skiftarbeid søvnforstyrrelse. Provigil arbeider for å bedre konsistent våkenhet for dem som lider av disse tilstandene.

Wellbutrin

Wellbutrin (bupropion) er foreskrevet for behandling av depresjon og værsyke (SAD). Wellbutrin arbeider for å øke spesifikke aktiviteten i hjernen til å balansere og forbedre humøret.

Modafinil

Modafinil er den generelle klassifiseringen av legemidler som inneholder Provigil samt Alertec, Vigicer og Modalert. Modafinil stimulerer orexin nevroner som fremmer våkenhet samt humør ekstrautstyr. Modafinil er primært brukes til årvåkenhet, men er også foreskrevet for behandling av attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) og som en forsterker til antidepressiva.

Bupropion

Bupropion inkluderer Wellbutrin og andre antidepressiva som Aplenzin og Budeprion og røykeslutt medisiner som Zyban. Physicians 'Desk Reference forklarer at bupropion arbeider for å balansere nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen.

Advarsler

Selv om både Provigil og Wellbutrin kan være foreskrevet for behandling av depresjon, alltid konsultere legen din for å finne ut hvilken resept er riktig for deg. Aldri selvmedisinering uten å konsultere lege for å unngå risiko for legemiddelinteraksjoner og alvorlige eller livstruende bivirkninger.

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin


Stoppe eventuelle psykiatriske medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger, men hvis du følger legens ordre og avvenne sakte nok, kan de fleste (om ikke alle) bivirkninger unngås. Jo mer sakte du avvenne, jo mindre sannsynlig er det å lide tøffe effekter.

Historie

Wellbutrin, et antidepressivum, er merkenavnet bupropionhydroklorid. Det er også noen ganger foreskrevet som Zyban for de som prøver å slutte å røyke.

Time Frame

De fleste leger vanligvis anbefaler å kutte ned på ca 100 til 150 mg hver noen dager til en uke, om ikke tregere enn det.

Effekter

Noen vanlige bivirkninger av Wellbutrin seponering inkluderer influensalignende opplevelser, uro, hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnløshet.

Betraktninger

Forvent Wellbutrin å bo i systemet for ca 4-8 dager etter avvenning.

Fun Fact

Ifølge angst og depresjon Solutions (se Ressurser), vil om lag 30 prosent av mennesker opplever bivirkninger fra Wellbutrin tilbaketrekning.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

  • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
  • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Hvordan Naturligvis Stopp uro i sengen

Hvordan Naturligvis Stopp uro i sengen


Rastløshet kan være en irriterende tilstand - og når du prøver å sove, kan det bli uutholdelig. Kanskje du lider av rastløse ben syndrom, som innebærer en kløe eller prikkende følelse i underekstremitetene. Denne tilstanden ofte gjør seg kjent bare som en person går til sengs. Eller kanskje din rastløshet er psykisk, forårsaket av manglende evne til å få gå på dagtid angst eller bekymringer. Uavhengig av kilden til uro, ønsker deg et middel som er naturlig - produsert kjemikalier er ikke din stil. Ikke bekymre deg - det er nok av andre måter å finne lindring fra kroniske sengetid rastløshet.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din - selv om du kanskje ikke være mottakelig for reseptbelagte medisiner, er det viktig å finne den underliggende årsaken til rastløshet. Send til bloodwork eller andre tester som kan indikere en alvorlig tilstand som rastløshet er et symptom. Diskutere alternativer med legen din om hvordan du skal behandle denne tilstanden naturlig. Gå over eventuelle medisiner eller naturmidler du nå tar, da disse kan være en kilde til uro.

Undersøk din livsstil - visse handlinger du tar i løpet av dagen kan føre til uro om natten. Avvikle bruken av koffein, alkohol og tobakk, spesielt rett før sengetid. Mosjon i løpet av dagen, men ikke for mye og ikke før sengetid. Bestem ulike kilder til stress i livet ditt, og gjøre forsøk på å eliminere eller minimere dem.

Praksis yoga, meditasjon, lytte til rolig musikk eller andre avspenningsteknikker rett før sengetid. Utfør strekninger på hele kroppen - fokus på beina, spesielt leggene, hvis du har rastløse ben syndrom.

Ta et varmt bad før sengetid; vekselvis, massere beina dine (hvis du har rastløse ben syndrom) og påfør fuktig varme til dem. Har partneren din (hvis du har en) gi deg en massasje i sengen.

Gå til sengs på samme tid hver kveld og stå opp på samme tid hver morgen. Opprettholde tidsplanen søvn selv i helgene.

Finn ut om du er mangelfull i jern, folat eller magnesium - en enkel blodprøve kan tjene som en diagnose. Ta daglig kosttilskudd for disse vitaminer og mineraler hvis du har en mangel.

Skriv ned eventuelle bekymringer eller bekymringer du har før du går til sengs. Planlegg tid i løpet av dagen for å ta opp (eller bekymre deg) om disse bekymringene. Ikke fokuser på dem som du prøver å sovne, men vet det er en bestemt tid i morgen for å jobbe med dem.

Wellbutrin dosering bivirkninger

Wellbutrin er et populært legemiddelet for mild til moderat depresjon, og er også foreskrevet for dem som prøver å slutte å røyke. Men som med de fleste andre rusmidler, det har bivirkninger som kan variere fra irriterende til uutholdelig. Høyere doser ofte føre til en høyere forekomst av effekter. Nedenfor er noen av de vanligste bivirkninger av Wellbutrin.

Hodepine

En vanlig bivirkning av Wellbutrin er hodepine, i hvert fall for de første ukene ettersom stoffet etablerer seg i kroppen. Noen opplever også hodepine hvis de glemmer å ta stoffet for et par dager, eller de prøver å slutte å ta det helt uten avvenning ut av det.

Beslag

De som tar en høyere dose av Wellbutrin er utsatt for en økning i muligheten for å ha et anfall. Selv de som tar en utleier dose kan oppleve anfall, ettersom stoffet påvirker den elektriske aktiviteten i hjernen. Wellbutrin er derfor ikke anbefalt for personer som har epilepsi eller lignende lidelser.

Tap av Apetite

Selv om det ikke foreskrevet for slankere, er Wellbutrin en svært effektiv appetitt suppressant. Denne effekten kan være et resultat av stoffet bidrar til en generell følelse av velvære, slik at folk ikke overspise. Eller det kan være fordi Wellbutrin regnes som et sentralstimulerende, noe som plasserer den i en klasse av legemidler som er kjent for å dempe appetitten.

Andre bivirkninger

Munntørrhet er ofte rapportert, noe som er mulig å behandle ved å holde væsker i nærheten. Svimmelhet og søvnighet er mulig som kroppen justerer til medisinering. Forstoppelse er vanlig, og andre bivirkninger er økt svetting og vannlating, søvnløshet, øresus, kvalme / oppkast, nervøsitet, svakhet og endringer i smak. Mer alvorlige (og mindre vanlige) bivirkninger inkluderer en allergisk reaksjon, en rask hjerterytme, brystsmerter, humørforandringer og hevelse i ansiktet.

Ikke ment for barn

Wellbutrin er ikke beregnet for bruk av barn eller ungdom. Det har blitt bevist at Wellbutrin reagerer forskjellig med hjernen til et barn, forårsaker følelser av selvmord og depresjon som kan være verre enn hva stoffet var foreskrevet for i første omgang.

Avvenning Off

Wellbutrin bør ikke stoppes brått, eller pasienter risikerer å møte overdrevne bivirkninger. Det anbefales at pasienter avvenne off av Wellbutrin ved sakte å senke dosen av medisinen. Helt avvenning av av Wellbutrin kan ta alt fra et par uker til et par måneder, avhengig av startdose foreskrevet og hvordan personen reagerer på å senke dosen.

Wellbutrin bivirkninger: Nightmares

Antidepressive medikamenter er blitt et fast innslag i det psykiske helseindustrien. Imidlertid kan det virke som bivirkninger av noen av disse stoffene kan være verre enn de forholdene som de er ment å behandle. Wellbutrin er et slikt stoff, som har et vell av rapporterte bivirkninger. En tendens til å mareritt er en av de mer ekstreme bivirkninger at dette stoffet kan forårsake i de som tar den.

Wellbutrin

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel for å behandle store depresjoner. Major depresjon er en tilstand som inkluderer en alvorlig nedstemthet, tap av glede i tidligere godt likt aktiviteter, tap av seksuell stasjonen og en manglende evne til å konsentrere seg. Det finnes en rekke behandlinger for denne tilstanden, men Wellbutrin er en vanlig foreskrevet medikament, selv med alle dens bivirkninger.

Operasjon

Wellbutrin er tatt muntlig i pilleform, og det fungerer ved å endre nevrotransmittere i en persons hjerne. Nærmere bestemt, endrer Wellbutrin nivåene av dopamin og noradrenalin. Imidlertid kan en hvilken som helst medikament som endrer kroppens kjemi hjernen eller resultere i bivirkninger. Wellbutrin har et vaskeri liste over dem, en av de mest urovekkende er mareritt.

Nightmares

Mareritt, eller søvnforstyrrelser som de har blitt oppført i kliniske resultater, er på listen over alvorlige bivirkninger som Wellbutrin kan forårsake. Mens på ingen måte vises i alle pasienter, kan mareritt være forstyrrende for pasienter som allerede lider av alvorlig depresjon. Dessverre har forskerne ennå ikke forstår hva som forårsaker mareritt generelt, så å finne ut hvordan Wellbutrin kan forårsake disse vonde drømmer er utenfor dagens kapasiteter på det medisinske fellesskapet. I noen tilfeller, mareritt at pasienten hadde allerede på grunn av depresjon blir forverret av Wellbutrin.

Unngå bivirkninger

Mens årsaken til Wellbutrin indusert mareritt i øyeblikket ikke er kjent, har enkelte metoder vist seg å være effektive i denne minimaliseres, og andre bivirkninger. Den vanligste måten å unngå Wellbutrin bivirkninger er å starte pasienten ut på en lav dose av stoffet, 150 milligram tatt tre ganger per dag. Avhengig av resultatene og behovene til pasienten, kan dosen økes langsomt. Den langsomme økningen, og tillater kroppen å venne seg til nye nivåer av stoffet, er det som vanligvis regnes som ansvarlig for å senke forekomst av mareritt og andre bivirkninger hos pasienter.

Disclosure

Den beste måten å unngå mareritt forårsaket ved å ta Wellbutrin er å sørge for at du gir full avsløring av din medisinske historie med legen din. Dette omfatter alle legemidler du har brukt, og som negativt kan påvirke effekten av Wellbutrin og forverre eller forårsake bivirkninger ved å samhandle med det. Dersom noen bivirkninger gjør manifest, bør du informere legen din så snart som mulig slik at hun kan endre dosen eller ta andre forholdsregler mot bivirkningene retur.

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?


Bytte antidepressiva er en delikat situasjon at enhver endring i dosen kan forårsake bivirkninger. Den type antidepressiva, medisinsk historie og andre medisiner er alle avgjørende faktorer legen vil bruke til å avgjøre om du bytter fra Wellutrin til Effexor er en trygg beslutning for deg. Både Wellbutrin og Effexor manipulere noradrenalin, som er et hormon og nevrotransmitter. Wellbutrin er en noradrenalin-dopamin reopptakshemmere (NDRI), og Effexor er en seratonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), som er separate klasser av antidepressiva.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om Effexor. Forklar hvilke saker du har med fortsatt bruk av Wellbutrin og hvorfor du ønsker å prøve Effexor. Legen vil stille spørsmål om bivirkningene du opplevde på Wellbutrin. Det er viktig å være ærlig når hun spør om noen ekstra medisiner du tar.

Følg legens retninger for å stoppe bruken av Wellbutrin. Legen vil foreskrive en metode for sakte stepping ned dosen og til slutt stoppe mens sakte innføre Effexor. Avhengig av hvor høy din nåværende dose av Wellbutrin er, kan denne prosessen ta måneder fordi Effexor ikke kan innføres før Wellbutrin senkes til en dose som ikke vil reagere negativt.

Ta oppstartspakke for Effexor som anvist. Det kan ta uker å føle virkningene av Effexor, så det er viktig bare for å fortsette å ta den. Denne metoden forhindrer avbryt syndrom i ferd med å bytte medisiner. "Seponering syndrom" er betegnelsen som brukes for abstinenssymptomer etter seponering av legemidler som ikke er vist å være vanedannende. Legen vil trappe dosen gradvis opp og sjekke på din mentale helse å sikre at kroppen håndterer bryteren.

Monitor selv for bivirkninger som ekstreme humørsvingninger, endringer i appetitt, tretthet, døsighet, søvnløshet, selvmordstanker, svimmelhet, kvalme, angst, svetting, urolig mage, gjesping, vekttap, forstoppelse, tåkesyn eller endringer i smak . Sørg for å melde fra om bivirkninger og alvorlige endringer i legen din. Dette kan kreve hjelp av en elsket en som ser deg på en daglig basis, og kanskje legge merke til flere psykiske problemer som du ikke kan.

Hint

  • Legen kan forskrive en annen metode for å bytte fra en antidepressant til en annen, avhengig av klasser av medisiner. Følg instruksjonene nøyaktig for å unngå ubehagelige effekter.
  • Interaksjon mellom Wellbutrin og Effexor kan forårsake anfall.
  • Seponering syndrom har ført til sykehusinnleggelse og med selvmord.

Tegn og symptomer på stress på kroppen

American Institute of Stress sier på sin hjemmeside at definisjonen av spenning knyttet til mennesker dateres tilbake til 1930-tallet, da forskeren Hans Selye klassifisert det som et "non-spesifikk reaksjon i kroppen til eventuelle krav om endring." Stress er ofte relatert til en rekke emosjonelle trusler som forårsaker kroppen til å reagere med en fight-or-flight reaksjon som potensielt kan skade enkeltpersoner.

Atferds Symptomer

Under stress, kan folk finne usunne måter å takle sine problemer. Atferdsendringer inkluderer vender seg til narkotika eller alkohol, blir argumenterende, spise mye mer eller mye mindre enn normalt, og røyker mer enn vanlig. I tillegg, symptomer relatert til stress inkluderer uttak i løpet av sosiale situasjoner, overdreven gråt og å ha en manglende evne til å gjøre seg opp en mening.

Fysiske symptomer

Over tid, stress kan ta en toll på menneskekroppen. Kroppen er bare ment for å takle stress i små doser. Over lang tid, stress kan ha negativ innvirkning på ens fysiske velvære. Symptomer på stress på kroppen inkluderer migrene, ryggsmerter, hjertebank, høyt blodtrykk, lavere kapasitet til å bekjempe sykdommer og problemer med å sove, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Andre fysiske symptomer som kan oppstå fra stress inkluderer en reduksjon i appetitt, muskelsammentrekninger, kramper og spasmer, og problemer med blodsirkulasjonen. For menn, kan tegn på stress inkludere tap av hår og tidlig utløsning eller impotens. Hos kvinner, kan stresset få uregelmessig menstruasjon og infertilitet.

Emosjonelle symptomer

Stress kan også føre til en endring i den enkeltes følelsesmessige tilstand. Symptomer på stress på ens følelser kan omfatte angst, uro, bekymringsfull, ulykkelighet, håpløshet, usikkerhet, bitterhet, mangel på konsentrasjon og glemsel. Andre følelsesmessige symptomer på stress kan inkludere å bli alvorlig og ikke har en sans for humor, mister interessen for de fleste aktiviteter og følelse av kontroll.

Managing Stress

Konsultere legen din dersom du har symptomer på stress. Symptomene kan også være en indikasjon på koronarsykdom. Måter å håndtere stress inkluderer trening og metoder for avslapping, inkludert yoga og meditasjon.

Bivirkninger av Wellbutrin

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, bupropion --- er en resept medisin som brukes for behandling av depresjon, værsyke og diverse annen stemning og psykiske lidelser. Som med alle medisiner, er det mulige negative bivirkninger som kan oppstå som følge av bruk av Wellbutrin.

Vanlige bivirkninger

Disse bivirkninger er vanligvis ikke ansett for å være årsaken til alarmen, da de har en tendens til å avta etter hvert som legemet tilpasser seg til innføring av Wellbutrin. Men hvis bivirkningene intensivere eller nøle, kan lege være nødvendig. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, munntørrhet, døsighet, forstoppelse, endringer i smak, søvnproblemer, vektsvingninger, oppkast, rastløshet, økt svetting, hodepine, kvalme, angst, nervøsitet og tap av matlyst.

Alvorlige bivirkninger

Det finnes også mange alvorlige bivirkninger av Wellbutrin. I disse tilfellene, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen potensielt skadelige bivirkninger av Wellbutrin inkludere ekstrem svimmelhet eller hodepine, impulsivitet, aggressivitet, panikkanfall, uro, fiendtlighet, irritasjon, rastløshet, ekstrem muskel eller leddsmerter, kvalme, magesmerter, intensiveres depresjon, gulsott, alvorlig angst, brystsmerter, desorientering, forvirring, mørk urin, bevisstløshet, vrangforestillinger, uregelmessig eller rask hjerterytme, frysninger, sår hals, feber, kortpustethet, suicidale tanker, unormal hevelse, skjelvinger, synsforstyrrelser, hallusinasjoner og problemer med hørselen.

Allergiske Reaksjoner

Wellbutrin kan også forårsake allergiske reaksjoner, og hvis dette skjer er det viktig å få medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Wellbutrin inkludere hevelse i tunge, munn, lepper og ansikt; pustevansker; tetthet i brystet; og hudutslett, elveblest og kløe.

Advarsler

Visse folk rådes mot å ta denne antidepressiva, inkludert de som har en spiseforstyrrelse (for eksempel bulimi eller anoreksi), mennesker med epilepsi eller andre forhold som involverer anfall, de som bruker en annen type bupropion (som Zyban), og folk som har plutselig opphørte bruken av beroligende midler eller alkohol.

Overdose

Hvis en overdose er mulig, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Noen tegn på Wellbutrin overdose er hallusinasjoner, ujevn eller rask hjerterytme, besvimelse, stivhet i muskler, kramper og grunne pust.

Wellbutrin Bruker & bivirkninger

Wellbutrin er en muntlig anti-beroligende. Den generisk form av Wellbutrin er bupropionhydroklorid. Den er tilgjengelig i 150 mg og 300 mg piller i både vedvarende og utvidet utgivelse former. Selv om det er effektivt i å lindre symptomene på visse lidelser, er det bemerkelsesverdige bivirkninger du bør vurdere før du tar stoffet.

Depresjon

Wellbutrin brukes til å behandle depresjon. Det hjelper å lindre nedstemthet, tap av interesse, tretthet og konsentrasjonsvansker forbundet med denne lidelsen.

Seasonal Affective Disorder

Wellbutrin bidrar til å hindre Seasonal Affective Disorder (SAD). SAD innebærer depressive episoder i høst- og vintermånedene.

Selvmord

I likhet med andre antidepressiva, er det en risiko for økte selvmordstanker og atferd hos barn, tenåringer og unge voksne som tar Wellbutrin. Disse tanker og atferd kan eller ikke kan ha vært til stede før bruk av Wellbutrin.

Søvnløshet

Vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende kan resultere mens du tar Wellbutrin. Søvnløshet kan gå bort dersom dosen blir redusert og gradvis forhøyet når det trengs.

Hodepine

En vanlig bivirkning av Wellbutrin er hodepine. Som alle bivirkninger, hodepine vanligvis gå unna som kroppen blir vant til stoffet.

Hvordan ta Wellbutrin å slutte å røyke

Hvordan ta Wellbutrin å slutte å røyke


Wellbutrin er et medikament utviklet av GlaxoSmithKline. Den ble opprinnelig designet som en antidepressant. Forskere oppdaget snart at deprimerte personer som tar Wellbutrin, som var røykere begynte å slutte å røyke. De tidligere røykere sier de sluttet fordi ønsket om å røyken var borte. Etter videre studier og testing, ble medisinen remarketed av GlaxoSmithKline som en røykeslutt medisin som heter Zyban. Både Wellbutrin og Zyban har samme virkestoffet, som er bupropionhydroklorid. Wellbutrin inneholder ikke nikotin.

Bruksanvisning

•  Velg en dato for å slutte å røyke. Det er best å begynne å ta Wellbutrin en uke før dato for røykeslutt. Dette vil gi Wellbutrin nok tid til å bygge opp i kroppen din.

Ta en tablett, en gang om dagen for de tre første dagene. Hver pille er 150mg. Wellbutrin tabletter skal svelges hele. Ikke knus dem eller klippe dem i to.

Start tar Wellbutrin to ganger om dagen på dag 4. Ta en tablett om morgenen og en tablett om kvelden. Hver tablett skal skilles med 8 timer. Aldri ta mer enn én tablett om gangen. Hvis du glemmer en tablett, hoppe over den dosen og vente til neste dose.

Slutte å røyke i løpet av din andre uke for å ta Wellbutrin. Ta Wellbutrin to ganger om dagen i 12 uker for å øke sjansen for gjenværende røykfritt.

Forstå mulige bivirkninger som inkluderer kvalme og nervøsitet. Wellbutrin kan også føre til en økning i blodtrykket.

Bruk som erstatning terapi. Vent til du har tatt Wellbutrin for minst en uke før du legger nikotin erstatning terapi. Du kan ikke røyke mens du bruker nikotin erstatning terapi på grunn av risikoen for nikotin overdose. Fortsett å ta Wellbutrin som anvist av legen din mens du bruker nikotin erstatning terapi.

Tips og advarsler

  • Ta Wellbutrin på samme tid hver dag. Sjansen for å lykkes med røykeslutt øker når du kombinerer Wellbutrin med en røykeslutt klasse eller støttegruppen. Noen studier har funnet at personer som tar Wellbutrin og nikotinerstatnings-terapi har vært mer vellykkede enn de som tar den ene eller den annen alene.
  • Personer med tidligere krampeanfall bør ikke ta denne medisinen. Wellbutrin bør ikke tas av personer som bruker alkohol tungt, noensinne hadde en alvorlig hodeskade, eller personer med spiseforstyrrelser. De som har bipolar lidelse bør ikke ta denne medisinen. Denne medisinen er ikke beregnet for personer under 18 år, gravide kvinner, eller kvinner som ammer. Det er en risiko for økt blodtrykk når Wellbutrin er tatt med nikotinerstatningspreparater. Konsultere legen din dersom du velger å bruke nikotin erstatning terapi med Wellbutrin, spesielt hvis du allerede har problemer med høyt blodtrykk.

Virkningene av varm luft på kroppen

Virkningene av varm luft på kroppen


Alle nyter en dag ute i solen eller et komfortabelt oppvarmet miljø. Dessverre, kan overeksponering for varm luft ha negative effekter på kroppen. Problemene kan være så alvorlig at "1500 mennesker i USA dør hvert år av sterk varme," ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA).

Sensoriske effekter

Ifølge den kanadiske Center for Occupational Health and Safety (CCOHS), varm luft ved temperaturer på over 80 grader Fahrenheit vil føre til personlig ubehag, og du kan begynne å føle varmere enn du føler er utholdelig. Disse følelsene av uro kan forstyrre hvordan du fungerer. For eksempel, i et arbeidsmiljø, vil bli altfor varmt redusere effektiviteten. Du blir irritabel, ute av stand til å fokusere og utsatt for feil. Selv om dette kan skje i nær sagt enhver arbeidsplass, er det spesielt problematisk i fabrikker eller andre industrielle miljøer hvor fysisk arbeid er nødvendig.

Dehydrering

NOAA forklarer at kroppen trenger for å opprettholde en indre temperatur på 98,6 grader Fahrenheit. I nærvær av varm luft, svetter kroppen. Ideelt fordampning av svette kjøler ned en person. Men hvis det er konsekvent varmt eller fuktig, fordampning oppstår ikke og kroppen fortsetter å produsere svette i et forsøk på å kjøle seg ned. Hvis vannet ikke blir jevnlig forbrukes, vil kroppen bli dehydrert. Dehydrering kan være livstruende.

Heteslag og heteslag

Ettersom kroppen blir utsatt for varm luft over lange tidsperioder, varme kramper, heteslag eller heteslag kan forekomme. Alder kan være en avgjørende faktor på hvilke av de tre forekomme. For eksempel kan en 17-åring oppleve varme kramper, mens en 60-åring kan ha heteslag fra samme mengde eksponering. Muskelsmerter er den viktigste indikatoren for varme kramper. Heteslag er en mer alvorlig form. Symptomer inkluderer svakhet, sterk svetting, blek hud, ujevn puls, besvimelse og kvalme. Heteslag er den verste av alle tre. Kroppstemperaturen kan nå 106 grader Fahrenheit. Personens hjerte slår tungt og huden hennes tørker. Dette kan være dødelig hvis den ikke behandles.

Førstehjelp

Vurderer effekten av varm luft, er det viktig å vite hva du skal gjøre i en nødssituasjon. For varme kramper, press og massasje på ømme muskler. I tillegg gir offeret med små mengder vann, med mindre han føler seg kvalm. For heteslag, få ham ut av solen. Har ham legge seg ned og løsne klærne hans. Trykker kjølige, våte kluter på kroppen hans. Gi ham små mengder vann. Hvis personen er kvalm eller konstant oppkast, få medisinsk hjelp. Heteslag er en nødsituasjon, så ringe etter hjelp umiddelbart. Tiden, flytt offeret til et kjøligere område og bade eller svamp ham med kaldt vann. Ta av seg klærne, men ikke gi ham noen væsker. Vent til ambulansepersonell å ankomme.

Hva er årsaken til Uro om natten?

Hva er årsaken til Uro om natten?


Få en god natts søvn er viktig for din velvære og generell helse. Hvis du får nok søvn, kan du utmerke seg i din ytelse under waking timer; du er mentalt skarp, mer produktiv og stress motstandsdyktig. Ulike faktorer, som for eksempel medisinske tilstander, og kostholdet ditt og livsstil, påvirker kvaliteten på søvnen din. Du kan ha en vanskelig tid å sovne, forbli sovende eller gå tilbake til å sove. Å vite hva som forårsaker uro kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på søvnen din.

Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er preget av en ubehagelig følelse i bena som har en tendens til å bli verre om natten. Dette nevrologisk lidelse som forårsaker kløe, verkende og prikking av bena. Når du legger deg til å gå i dvale ubehag tendens til å starte så snart du begynner å føle deg avslappet. Det kan tvinge deg til å kaste og slå, og selv komme ut av sengen. Ifølge Help Guide nettsiden, tilstanden, som er mer vanlig hos kvinner, er forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Trening

Trene tidlig på dagen hjelper deg å sove bedre om natten. Trene sent på dagen kan la deg urolig om natten; du kan ha en vanskelig tid å sovne. Trening øker kroppstemperaturen, og ifølge National Sleep Foundation, kan det ta seks timer før temperaturen kjøles ned til det punktet hvor utbruddet av søvn oppstår. De anbefaler å trene tidlig på kvelden, minst tre timer før sengetid.

Stress

Ifølge The Better Sleep Council, 65 prosent av amerikanerne mangler søvn på grunn av stress. Høyt stressnivå kan bringe på rastløshet om natten. Å bekymre seg forpliktelser og ansvar knyttet til hverdagen, enten det er privat eller profesjonelle liv, påvirker din nattesøvn. Fordi stress øker kortisol og adrenalin nivåer, kaste deg og slå og ikke klarer å sovne. Reduser stress før sengetid; ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok.

Diet

Å spise et stort måltid før sengetid kan bringe på sure oppstøt og halsbrann når du prøver å sove. Dette kan føre til problemer med å sovne. Forbruker koffein fra kaffe, te, visse brus og sjokolade kan også la deg rastløs. Mange mennesker spiser en kopp kaffe i ettermiddag som en pick-me-up, uten å vite at når leggetid kommer rundt, kan det føre til søvnproblemer. Alkohol kan bringe på søvn, men så snart det slites av, du våkner. Det reduserer også kvaliteten på søvn du får, og ved å våkne opp, kan du fremdeles føler deg sliten.

Søvnløshet og depresjon

Søvnløshet og depresjon er begge knyttet til rastløshet. Ifølge WebMD, folk som lider av depresjon ofte lider av søvnløshet og vice versa. De uttaler at kombinasjonen av depresjon og søvnløshet er mest sannsynlig forårsaket av hjernen kjemiske serotonin. Du kan ha problemer med å sovne og forbli sovende. Under dine våkne timer, kan du føle deg trøtt og sliten på grunn av mangel på søvn.

Hormoner

Hvis en kvinne er gravid, går gjennom overgangsalder eller mensen, det påvirker hennes hormoner og kan føre til urolige netter. Smerter fra menstruasjonssmerter kan holde deg våken om natten. Menopause og pre-menopause symptomer som svetting og hetetokter kan også føre til ubehag om natten, holde deg fra en god natts søvn. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og iført vide klær om natten kan bidra til å redusere symptomene.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide


Kroppen skaper karbondioksid som en del av luftprosess. Når du puster inn, bruker kroppen din oksygenmolekyler fra luften og sukkermolekyler fra hva du spiser for å lage energi. Karbondioksid er en av biprodukter av denne kraften produksjonssyklus, mye som det er produsert i røyk når du brenner veden i en brann. For mye karbondioksid kan gi deg hodepine eller gjøre deg spy. Bruk kontrollerte pusteteknikker for å trygt rense kroppen for karbondioksid uten å bringe om symptomene på lavt karbondioksid.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

En gå et sted med frisk luft. Bilmotorer, branner og industrielle innstillinger er vanlige kilder til karbondioksid. Kroppen din ønsker å puste inn frisk luft, og disse tingene er kilder overflødig karbondioksid.

Pust normalt når du er i ro eller ikke gjennomgår hjerte trening. Hjernen din automatisk forteller kroppen din hvor dypt og ofte det bør puste. Den pustesyklus rids kroppen av karbondioksid og bringer inn frisk oksygen.

Pust sakte når du er andpusten, gisper luft eller legge merke til at frekvensen av pusting har akselerert. Når du tillater deg selv å ta raske, grunne pust i slike situasjoner, risikerer du hyperventilering.

Ta dype åndedrag når du pesende, gisper eller puste raskt. Føler lungene fylle helt, så puster til du føler at du har helt tømt dem. Dette bidrar også kjempe hyperventilering, og blåser det karbondioksid fra kroppen din på en kontrollert måte.

Hint

  • Nummen armer og munn, en ør følelse og svimmelhet er alle tegn på hyperventilering, som betyr at du har kvitte kroppen av for mye karbondioksid.
  • Hodepine og trøtt er tegn på overflødig karbondioksid, noe som betyr at du trenger å finne frisk luft og kvitte kroppen for mer karbondioksid.