Digidexo.com

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

Testosteron spiller en stor rolle i å bestemme maskuline fysiske egenskaper og hjernens utvikling. Høyere enn normalt nivå av testosteron kan være skadelig for en manns helse. Forhøyede testosteronnivå kan gjøre menn mer tilbøyelig til å røyke, drikke alkohol overdrevet, og hvis den forblir ubehandlet, skape stemningslidelser forbundet med aggressiv og risikofylt atferd. Menn med høyt testosteronnivå er også større risiko for å utvikle prostatakreft og leversykdom. Du kan senke testosteronnivået ved å endre kostholdet og opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

•  Reduser mettet fett inntak. Mettet fett er ofte funnet i animalsk kjøtt. Menn med høyt testosteronnivå bør unngå mettet fett som kan forverre høyt testosteron symptomer og øke sin risiko for å utvikle kreft. Erstatte mettet fett med enumettet fett som finnes i fisk og oljer som oliven, raps og peanøtt.

spise en diett høy i fiber. Økt fiberinntak sammen med en mettet fettreduksjon kan vise en 12 prosent reduksjon i testosteron og andre androgen hormoner.

Reduser usunn alkoholbruk og eliminere røyking og / eller narkotikamisbruk. Mens alkohol, røyking og narkotika misbruk kan etter hvert lavere testosteron overtid, et daglig inntak av usunne stoffer kan øke høyt testosteron symptomer, som kan føre til for tidlig død.

Konsumere sunne mengder rødvin som det har antioksidantegenskaper, avgjørende for sunn hjertefunksjon og redusert prostata kreft risiko. Rødvin tatt i moderate mengder kan hemme testosteronproduksjonen.

Tenk medisiner som vil senke testosteron. Konsultere med en lege på de beste helse og narkotika alternativer tilgjengelig. Medikamenter som reduserer testosteronnivået hos menn kan positivt forandre humør og helsemessige problemer forbundet med å ha høyt testosteron.