Digidexo.com

Tynning Hair Treatment Produkter

Tynning Hair Treatment Produkter


Skallethet og tynt hår er ikke kureres, men det finnes produkter som reduserer håret tynning prosessen, fremme ny hårvekst, eller skjule tynning områder av hodebunnen. Din lege eller et hår erstatning ekspert kan hjelpe deg å avgjøre hvilken er den beste tynt hår eller hår tap behandling for deg.

Minoxidil

Minoxidil er en vasodilator (utvider blodkar) og er en av bare to reseptbelagte legemidler FDA har godkjent for å behandle androgenetic alopecia (mønster skallethet vanligvis finnes hos menn) og alopecia areata (skallethet forekommer i flekker eller et enkelt område av hodet). Rogaine (merkenavn for minoxidil) er en salve som er gnidd inn i hodebunnen to ganger hver dag. Den andre stoffet er loniten, pille form av minoksidil, opprinnelig foreskrevet til behandling av høyt blodtrykk, inntil det ble funnet at en bivirkning av loniten var hårvekst. Loniten har bivirkninger som inkluderer salt og vann oppbevaring, interaksjoner og økt hjertefrekvens. Rogaine har ikke disse bivirkningene, og er mer vanlig foreskrevet. Nytt hår som har vokst som et resultat av minoxidil bruk kan være tynnere og kortere enn den opprinnelige håret, og det kan ta opptil 12 uker for å se resultater.

Finasteride

Finasteride er den andre av to legemidler godkjent av FDA for å behandle hårtap og tynt hår. Propecia, merkenavnet for finasterid, er en foreskrevet oral hårtap medisinering. Opprinnelig Propecia ble markedsført under merkenavnet Proscar, som foreskrevet for å behandle forstørret prostata til Proscar brukere merke til at hårvekst eller en nedbremsing av tynt hår var en bivirkning av medisinen. Propecia er en lavere dose finasterid pille enn Proscar og brukes kun for hår tap behandling hos menn. The Mayo Clinic advarer at Finasteride er ikke godkjent til bruk hos kvinner i fertil alder som det utgjør betydelig helserisiko. Gravide bør unngå kontakt med knuste eller ødelagte tabletter, fordi det kan føre til alvorlige misdannelser.

Dutasterid

Dutasterid (Avodart) ble utviklet for å behandle godartet prostataforstørrelse, men ble også vist å fremme hårvekst. Innledende kliniske studier tyder på at dutasterid kan vise seg å være en mer effektiv enn finasterid produkter, men FDA har ennå ikke godkjent bruk av dutasterid som et hår tap behandling stoffet.

Kortikosteroider

Kortikosteroid behandling innebærer injeksjon av kortison inn i hodebunnen. Injeksjoner gjentas månedlig og legen din kan foreskrive kortikosteroid piller for mer ekstrem hårtap.

Anthralin

Anthralin (Dritho-skalp) er et syntetisk stoff tilgjengelig som krem ​​eller salve og brukes på hodebunnen din og vasket av daglig. Vanligvis er anthralin foreskrevet for behandling av psoriasis, men legene foreskrive den for alopecia areata.

Kirurgi

Kirurgi for håravfall eller tynt hår er vanligvis en av to prosedyrer. Transplantere innebærer å erstatte tapt hår med eksisterende hår og behandler androgenetic alopecia. Den andre type kirurgi for hårtap kalles skalp reduksjon, der kirurgen fjerner deler av skallet huden og deretter lukker plass med håret dekket delen av hodebunnen. Legen din kan også kaste håret dekket huden over en skallet delen (kalt en klaff). Skalp reduksjon og hår transplantasjon kan også kombineres for tilfeller av ekstrem hårtap.