Digidexo.com

Hvordan slanke seg låreneHvis du ønsker å slanke seg lårene da er du ikke alene er det millioner av kvinner som er i samme båt du er. Noen av dem kan aldri være i stand til å få sine lårene å se ut slik de vil ha dem til. Det er imidlertid ingen grunn til at de ikke kan få dem til å lete bedre. Det vil si, hvis de er villige til å gjøre noen endringer i livsstil og gi opp sine urealistiske forventninger.

Hvordan slanke seg lårene

Når du bestemmer deg for å slanke seg lårene må du ha en plan. Først av alt hvis du er over vekt trenger du å miste det fordi du har å miste samlede kroppsfett å miste fett i lårene. Du kan målrette lårene med trening for å tone dem, men ikke å miste dem.

Hver person mister vekt annerledes det er derfor en diett fungerer ikke for alle. Å tilpasse den for deg selv du trenger å skrive ned hva du er villig til å gi opp og følge gjennom. Du gjør dette ved å lære om kalorier og hvordan å beregne mengden kalorier du spiser og hvor mange du bruker.

Når du lære hvordan å beregne kalorier du trenger for å redusere det daglige kaloriinntaket til 1200-1500 ikke mindre enn 1200 er det best å gjøre dette litt om gangen ved å spise 200-500 mindre om dagen til du når målet ditt.

Mens du jobber med dette du begynner en treningsøkt som fungerer hele kroppen, men fungerer lårene litt hardere enn andre områder. En god aerobic / step video er en flott måte å komme i gang hvis du ikke ønsker å gå til gym.

Det er visse beinøvelser som vil hjelpe slanke ned lår og tone mer enn andre på grunn av vanskelighetsgraden. De to øvelser er utfall og knebøy, begge jobber hele benet samt lår og øke forbrente kalorier.

Den viktigste delen for å få ned er riktig form og balanse. I tillegg følger nøye med på hvor dypt du tar knebøy og hvor bredt utfall. Jo dypere / bredere du går jo mer du jobber øvre lår og rumpe. Det kan ta en stund å få dem ned pat bare ikke gi opp.

Du kan bruke en øvelse ball å hjelpe deg i knebøy og utfall på denne måten de er ikke så vanskelig. Youtube har videoer av hvordan du bruker ball for de fleste alt inkludert lår treningsøktene. I tillegg gjør alltid en varm opp og strekker før du gjør leg arbeid for å forberede muskler og unngå skader.

Noen mennesker kan ikke være i stand til å slanke seg lårene så mye som andre på grunn av genetikk. Hvis du kommer fra en familie som har store lår det vil være noe du kan gjøre for å endre det. Så, du må være realistisk og gjør det du kan med kosthold, toning og iført klær som flatere din figur.

Et siste tips er at en ekte brunfarge eller sunless tan vil hjelpe lårene ser slankere. Jeg har hørt folk si tan fett ser bedre enn hvitt fett og jeg pleier å være enig.