Digidexo.com

Hvordan finer fungerer?

Hvordan finer fungerer?

Hva er det?

The Academy of General Dentistry (agd.org) definerer veneers som tynne biter av porselen eller harpiks, som er permanent festet til forsiden av tennene. Veneers fungere som individuelle skjell at når levd opp til overflaten av tennene, skaper umiddelbar perfeksjon. Skallfasetter kan festes til hvert enkelt individ tann, bare noen få, eller bare en som har en kosmetisk feil.

Minimal Pain, men mye forberedelser

Forberedelsesprosessen til å søke skallfasetter er gjort i flere besøk. En finer er omtrent halvparten av en millimeter i tykkelse, så det vil være nødvendig for tannlegen å barbere nettopp at mengden av emalje fra forsiden av tennene. Det er minimal smerte involvert, men en lokal bedøvelse kan administreres for å lindre ubehaget. Inntrykk er dem gjort som vil kreve at du bite ned i en bit skuff full av gunk, som egentlig er en voks som vil stivne og bli brukt som en guide for å forme dine nye skallfasetter.

Vedleggs Process

Når den nye skallfasetter er tilbake fra laboratoriet, som bør ta ca to uker, begynner magi. Medicinenet.com forklarer at bindeprosessen er fullført med lettvektsement som reagerer ved herding når de treffes med et spesielt lysstråle. Når skallfasetter er satt på plass, vil tannlegen be om å se deg for en oppfølging besøk i ca en uke for å sørge for at de er helt festet.

Skallfasetter er ikke Indestructible

Riktig omsorg må tas for å sikre at dine veneers tåle. Derfor tenner sliping, is tygging, spiker biting, og eventuelle andre dårlige vaner som kan føre til at skallfasetter å chip off er ikke anbefales. Husk, skallfasetter kan ikke repareres. Hvis en sprekker, vil en ny må bygges på lab.