Digidexo.com

Hva er en Kcal Versus en Cal?

Hva er en Kcal Versus en Cal?


Kalorier er enheter som måler hvor mye varme et stoff kan produsere. De er ofte funnet på mat etiketter, og kalorikontroll er en stift del av noe vekttap diett. To måleenheter at mange mennesker forvirre er "Cals" og "Kcal." Det er ingen forskjell mellom de to så lenge "Cal" har en stor C, men en Kcal er 1000 ganger mer enn en "cal" med en liten c.

Stor Versus Small

Kalorier kommer i to typer. Små kalorier, også kjent som gram-kalorier, er vist med symbolet "cal", og angir hvor mye energi som er nødvendig for å heve temperaturen på 1 gram vann ved en grad Celsius. Store kalorier uttrykkes ved symbolet "Cal" og nøyaktig hvor mye energi som er nødvendig for å heve temperaturen i 1000 g vann ved en grad Celsius. Et stort kalori representerer ca 1000 ganger mer energi enn en liten kalori.

Kcal Versus Cal

Det er ingen forskjell mellom en Kcal og en Cal. Kcal står for kilokalorier, og 1 Kcal er lik 1,000 små kalorier. En Cal er også 1000 små kalorier. Differensieringen mellom "Cal" og "cal" er vanskelig å gjøre når du snakker (med mindre du sier "stor kalori"), og derfor brukes vanligvis i tekster der kapitalisering av de første bokstavene kan brukes til å gjøre skillet.

Bruk

Folkemunne, har kaloriene kommer til å bety det samme som "store kalorier" i USA. Når du ser kalori greven av mat i USA, betyr det at antall store kalorier, eller "Cal", at maten inneholder. Uttrykket "kilokalorier" eller "Kcal" brukes i de fleste andre deler av verden, for eksempel Europa. To tusen standard kalorier i USA er det samme som 2000 kilokalorier i Europa.

Energiproduksjon

Kalorier er et mål på varme, og dermed antall kalorier angir mengden av energi som mottas fra konsumere dem. Joule er et mål på energi. Det tar ca 1 joule av energi for å løfte noe som veier £ 1 ved ca 9 inches. En standard Kcal eller Cal har 4187 joule med energi. En cal (merk små bokstaver c) har 4,187 joule av energi. Å spise 2000 Kcal eller Cals per dag vil gi 8,4 megajoules av energi, noe som er 8,4 millioner joule. For å sette det i perspektiv, er rundt 300.000 joule nødvendig å jogge i seks minutter eller gå i 15 minutter.