Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Crossfit

Som CrossFit trening gevinster i popularitet flere og flere mennesker er interessert i hvordan du skal bruke den til å gå ned i vekt. Men det er viktig å innse at CrossFit ikke er ment å gjøre du treffer et visst tall på skalaen. Det er å gjøre deg sunn, sterk og forberedt på eventuelle fysiske utfordringen du møter i livet. Dine CrossFit resultatene vil bygge muskler som veier mer enn fett. Men dine inches vil krympe og du vil miste fett. Så hvis du ønsker å vite hvordan å miste fett med CrossFit, les videre.

Hvordan å miste vekt med Crossfit

Juster kostholdet ditt. Reduser (dårlige) karbohydrater til rundt 40 prosent. Lean protein bør være på 30 prosent og (god) fett på 30 prosent. Hopp brus, stivelse, alkohol, energidrikker, chips, kjeks, fritert mat, sukker og pasta.

Spis en solid frokost. Spise noen få timer og inkluderer en liten til moderat mengde protein til hvert måltid. Gjør dine måltider bestå av ting som yoghurt, pita brød, magert kjøtt og fjærkre, fisk, nøtter, frø og egg

Få 8 timer søvn. Ikke omsettelig. Søvn hjelper kroppen til å gjenopprette fra treningsøkter og å gjenoppbygge muskler.

Drikk mye vann. Uten hydrering, kroppen er verdiløs. Musklene dine trenger vann for å vokse og kroppen din trenger vann for å skylle ut den gamle fett du brenner av.

Train fem ganger per uke. Når det kommer til CrossFit, må du gi treningen alt du har eller ikke engang bry.