Digidexo.com

Hvor mye bør jeg veie for min størrelse?

Tabeller Foreslå Vekter

Leger har en tabell de går forbi for å se hvor mye en person bør veie. Se link i Resources for å se tabellen og hvor du står. Disse tallene er basert på kjønn og størrelsen på kroppen din ramme. Tabellen vil fortelle deg hvor mye vekt å faktor i for klær og sko.

Working ut kan føre til mer vekt

Hvis du er en idrettsutøver eller noen som løfter vekter regelmessig, kan dette diagrammet liste deg som å være over din sunn rekkevidde. For eksempel, hvis diagrammet sier at du bør veie 140-155 kg. for din størrelse og høyde, men du har mye muskelmasse, vil du mest sannsynlig veie mer fordi muskler veier mer enn fett.

Bottom Line

En bedre måte å analysere kroppen din vil være å se på en skala basert på kjønn, kondisjon og kroppen fett prosentpoeng. Se listen Ressurser for en link for å se et diagram. Dette vil mer nøyaktig hjelpe deg å se hvilken størrelse du bør være og hvor mye du bør veie. Kroppen fett prosentpoeng kan hjelpe deg med å avgjøre hvor mye av vekten din er nødvendig for ting som bein og organer. Det kan også hjelpe deg med å finne ut om dine vekttap mål er realistiske.