Digidexo.com

Tosca Reno Eat-Clean Diet

Tosca Reno Eat-Clean Diet


På sin nettside, beskriver Tosca Reno seg selv som noen som var utrolig ulykkelig i en alder av 40. Det var på midten av livet hennes at hun bestemte seg mot å spise usunn mat og begynte å utvikle det hun kalt "The Eat-Clean Diet." Bare ti år senere, ved 50 år, har hun solgt over en million eksemplarer av hennes Eat-Clean Diet bøker og vært på flere nasjonalt syndikerte TV-programmer til å spre noen grunnleggende sannheter om henne Eat-Clean Diet.

Laste opp på Grønne grønnsaker

EatCleanDiet.com, det offisielle nettstedet for Tosca Reno Eat-Clean Diet, beskriver dietten ikke som et valg av matvarer, men som en ny måte å leve på. Den gamle må du dø bort for å gjøre plass til den nye, sunnere deg. Dette handler ikke om tilføyelser og subtractions men om å endre måten du tenker og ditt perspektiv på å spise.

Den viktigste matvaregruppe i Tosca Reno Eat-Clean Diet er grønnsaker. Jo grønnere, jo bedre, i Reno mening. Matvarer som bør ta opp mesteparten av ens kosthold er agurk, salat, grønne bønner, asparges, brokkoli og selleri. En enkel måte å overgang kroppen din inn i Eat-Clean Diet før du kjøper bøker og programmet er å fylle opp med noen og alle grønne grønnsaker i din dagligvarebutikk.

Limit karbohydrater og kaffe

Tosca Reno understreker viktigheten av å spise brød og korn i moderasjon.

Mens karbohydrater mate kroppen din med sårt tiltrengt energi, bør brød være begrenset til et halvt dusin porsjoner i uken eller færre. Bortsett fra melk (fortrinnsvis soya), bør meieri holdes på et minimum, så vel. Vann og grønn te skal være alt du drikker; brus og kaffe inneholder et overskudd av giftstoffer og kan angre alle de gode tingene de grønnsaker gjør for kroppen din.

Trening, trening, trening

Trening, i Tosca Reno oppfatning er en oversett del av mange moderne dietter. The Atkins Diet, for eksempel, ikke nevner nødvendigheten av mosjon og kunne bidra til et svekket hjerte som ikke er hjulpet av alt som kjøtt og ost.

Reno foreslår å gjøre 40 minutter med lett trening med Eat-Clean Diet. Lett trening utgjør følgende: hastighet gange, jogging, lys vektløfting, yoga og moderat sykling.

Også kosttilskudd er ikke nødvendig i Eat-Clean Diet, men Reno sier at du ikke overdrive betydningen av et moderat inntak i flere næringsstoffer. Vitaminer B, C og E er veldig flinke til å holde kroppen i gang optimalt. Og siden Eat-Clean Diet krever en reduksjon i rødt kjøtt, sette protein pulver i din te og vann er en nyttig idé.