Digidexo.com

Sicilianske Folk rettsmidler og tro

Sicilianske Folk rettsmidler og tro


Ifølge EveryCulture.com, riter og ritualer basert på religiøse overbevisninger, så vel som landbruks tradisjoner utgjør en stor del av den sicilianske livsstil. Disse øvelsene er synlige i dag-til-dag-aktiviteter. Sicilian vanligvis bruker urter og andre organiske planter som rettsmidler for lidelser, sykdom og til og med livstruende sykdommer. Moderne medisin kan ta noen poeng fra disse gamle sicilianske folk rettsmidler. Ifølge Journal of Ethno-farmakologi, som en del av en 2004 studie, «... hensynet til mulige anvendelser av den innspilte tradisjonell kunnskap i moderne evidensbasert medisin er omtalt i tillegg."

Worm Cure Ritualer

I deler av Sicilia, barn opplever eksponering for helminthiasis, en tilstand der parasittiske ormer infisere mage. Symptomene på helminthiasis inkluderer kramper, hoste, nysing og luftveisproblemer. I noen tilfeller forårsaker tilstanden død, siden ormene gjør sin vei inn i barnets luftpassasjen, til slutt kvele ham.

Ifølge Journal of Etnobiologi og Ethnomedicine, noen sicilianerne er avhengige av en orm sjarmør, som utfører ritualer og besvergelser for å bidra til å fjerne parasitten. De mener at de charmers er healere med magiske eller hellige hender.

Botemidler for vanlige interne forhold

Ifølge siciliansk Cooking Plus, noen sicilianere tror grønnsaker og urter hjelp kur mage eller andre interne problemer, inkludert diaré, urinveisinfeksjon, betennelse eller fordøyelsesbesvær. Sicilianske oppskrifter krever ofte laurbærblad, bønner, linser, hvitløk, sitron og artisjokk, da disse anses som effektive helbredende midler.

Sitron når de blandes i ris, for eksempel, er visstnok effektiv mot diaré. Sicilianske eldste anbefaler også å blande sitron med en enkel svovel løsning for å bli kvitt en kløende hals eller hoste. I tillegg, te blandes med laurbærblad er en kur for halsbrann, mens hvitløk og bønner blir ofte brukt fordi de antas å forbedre immunforsvaret.

Botemidler for sår og hudproblemer

Siciliansk folkemedisin gjør bruk av Barbary Fig, vitenskapelig kjent som Opuntia ficus-indica, en art av kaktus som vokser i overflod i Sicilia. Folket i Sicilia bruke kaktus til å bidra til å helbrede sårene raskere. Anlegget har også bindende egenskaper som fungerer som astringerende for å forbedre huden. I en studie utført for Journal of Professional Association for Cactus Development, kremer som inneholder Barbary Fig generere positive resultater. Studien viser at kaktus resulterer i bedre vev rekonstruksjon av sår på overhuden. Det hjelper også med å kontrollere betennelse i huden.