Digidexo.com

Hvordan unngå Catching Viral konjunktivitt

Hvordan unngå Catching Viral konjunktivitt


Tilstanden kalles "pink eye" eller viral konjunktivitt er en vanlig sykdom og spres lett der grupper av mennesker samles. Ofte gjør denne tilstanden sine runder i offentlige skoler og barnehager. I dette miljøet, kan det raskt bli en epidemi. Å vite hvordan å hindre spredning av viral konjunktivitt er av den største betydning, spesielt hvis noen i familien din har kontrakt sykdom. Det er fremgangsmåten for å ta for å unngå å få øyekatarr når de utsettes for det.

Bruksanvisning

Vask hendene ofte og grundig med såpe og vann. Dette er gode råd for å unngå alle typer sykdommer, inkludert viral konjunktivitt. Bruk en alkohol-basert rensemiddel når såpe og vann ikke er tilgjengelig for å unngå spredning av rosa øye viruset.

Unngå å dele kosmetikk. Virus og bakterier trives på kosmetiske applikatorer. For å være på den sikre siden, ikke dele kosmetikk med andre. Ikke bruk de kosmetiske prøver og testere som finnes i varehusene.

Unngå deling av elementer som jevnlig kommer i kontakt med ansiktet, for eksempel håndklær, vaske klær, putevar. briller, tepper, kontaktlinser og kontaktlinsebeholdere med familiemedlemmer infisert med viral konjunktivitt.

Vask laken, putevar, klær og håndklær som brukes av en smittet person i veldig varmt vann og vaskemiddel. Vask hendene etter å ha håndtert noen produkter som brukes av rosa øye pasienten.

Unngå å gni øynene dine. Hvis du har vært utsatt for viral konjunktivitt ikke berøre eller gni øynene.