Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Piercing Scars

Hvordan bli kvitt Piercing Scars


Piercing arr kan være en påminnelse om ungdommelig ubetenksomhet, eller noen ganger en piercing kan bli smittet og må fjernes. Det er viktig å hindre forårsaker en infeksjon som sannsynligvis vil arr ved å følge din piercer retninger. Ofte vil dette inkluderer ikke berøre boret området med skitne hender. Når et arr forekommer, ta skritt for å bli kvitt den skremmer så snart som mulig for å oppnå en høyere suksessrate enn en gammel arr.

Bruksanvisning

•  Undersøk piercing hullet etter tegn på en infeksjon. Infiserte piercinger kan blø, hovne opp, utstråler puss eller har rødhet rundt piercing hullet. Hvis du tror du har en infeksjon, kan du gå til legen din eller nærmeste legevakt. Forlenge medisinsk infeksjon kan forårsake alvorlige problemer som kan føre til døden.

Melding arret hvis den har produsert en keloid arr to ganger om dagen i morgen og før sengetid med rene hender. En keloid arr er en oppbygging av arrvev som vanligvis er av farge fra resten av huden din. Bruk antibakteriell såpe for å vaske hands.To hjelpe deg melding, DAB en liten mengde fuktighetskrem på fingrene og flytte over keloid i en sirkulær måte.

Påfør vitamin E til arret og området rundt. Vitamin E hjelpemidler i helbredelse huden vev. Mens hjemme, pause åpne en kapsel og søke på forsiden og baksiden av redd området.

Påfør en over disk kjemisk peeling fra ditt lokale apotek. Over disk kjemisk peeling inneholder salisylsyre eller glykolsyre, som eksfolierer eller tar av døde lag av huden som kan gjøre arret mer fremtredende. Vanligvis organiske versjoner av kjemisk peeling inneholder sitrus syrer som løser det øverste laget av død hud. Du kan finne kjemisk peeling i hudpleie midtgangen. Følg retningen på kjemisk peeling boksen.

Leaving kjemisk peeling i ansiktet ditt for lengre perioder kan føre til kjemiske brannsår som kan resultere i å skremme. Gjenta kjemisk peeling etter seks uker eller i henhold til hvor ofte kjemisk peeling boksen antyder.

Fukte arret ditt med en fuktighetskrem som inneholder silikon. Silikon er et smøremiddel som er verdsatt for sin evne til å frastøte smuss. Bruk fuktighetskrem om morgenen og om kvelden. Hvis du er svett eller arbeider utenfor, gni fuktighetskrem en gang i løpet av dagen.

Ta 500 mg vitamin C, 15 mg sink og opptil 2000 mg av beta-caratene å hjelpe kroppen helbrede arret. Hold av regimet i flere uker, men spør legen din hvis du tar noen reseptbelagte legemidler.

Tips og advarsler

  • Løstsittende klær for å unngå å forårsake friksjon til redd området. Jo mer friksjon desto vanskeligere vil det være å bli kvitt arr.
  • Unngå soling arret ditt, fordi solen kan føre til arr å misfarges. Bruk en solkrem med solfaktor 45 når du går utenfor.