Digidexo.com

Stell av Porselen Veneers

God munnhygiene er viktig for å øke mental og fysisk velvære. Omsorg for porselen veneers bør være en bevisst handling fra din side. En del av porselen finér omsorg er vanlige kontrollene med tannpleie profesjonelle minst fire ganger i året. Porselen laminater kan vare opp til 20 år; de er holdbare, men ikke uforgjengelig. Ta skikkelig vare på dem som om de er dine naturlige tenner.

Bruksanvisning

•  Puss tennene regelmessig med en myk tannbørste. Når du pusser tennene er en praksis lærte i ung alder, er det lurt å pusse tennene så ofte som mulig eller etter hver store måltid. Børsting tre ganger om dagen er en sikker måte å holde tennene fri for plakk.

Gjør det til en vane å bruke tanntråd etter børsting og etter snacks. Ved bruk av tanntråd, fjerner du små partikler av mat i mellom tennene. Dette er mat og plakk en tannbørste kan ikke nå.

Bruk en munn vakt hvis du slipe tennene mens du sover. Selv porselen veneers er holdbare, kan konstant sliping slites ut dine porselen laminater.

Hint

  • Porselen laminater er solid og holdbar, men biting gjennom hardt tøff mat kan være risikabelt. Vær forsiktig med hva du spiser. Også planlegge en vanlig tannlege rengjøring hver sjette måned.
  • Ikke regelmessig konsumerer alkohol. Alkohol er en hard element som kan påvirke emaljen binding av laminatet med tannen. Unngå også sterke skurekremer. Dette kan ødelegge tennene til laminat marginer. Bruk aldri dine porselen skallfasetter å bite i harde gjenstander som flaskekorker, spiker og bolter.