Digidexo.com

Hvordan kjøpe Kreatin Powder

Før du bestemmer deg for kreatin, en metabolitt som hjelpemidler i ytelsesforbedring å bruke, forstå hva den gjør og hvordan du har tenkt å bruke den. Selv om kreatin er funnet i kroppen, tar kreatin gir musklene dine en ekstra boost av energi, øker muskelvolum og hjelpemidler i raskere restitusjon mellom settene. Kreatin kommer i pulver, piller og tablettform, og kan tas enten før eller etter en treningsøkt. Kjøpe kreativ pulver krever nøye velge et kvalitetsprodukt for å sikre maksimale resultater. Her er måter å finne kreatintilskudd som passer for dine behov.

Hvordan kjøpe Kreatin Powder

•  Sjekk etiketten. Se opp for kreatin citrate og kreatinfosfat, som de er vanligvis dyrere og ikke fungerer så effektivt som kreatin monohydrat. Alfredo Franco-Obregon, forfatter av "Kreatin, en praktisk guide," bemerker at "kreatin citrate inneholder 400 milligram per 1 gram og fosfat inneholder 623 milligram av kreatin, mens kreatin monohydrat har 880 milligram." Å ha mer kreatin i din supplement betyr at du bruker mindre per porsjon, og som vil spare deg for penger.

Søk etter online avtaler. Nettsteder som drugstore.com, gnc.com og evitaminstore.com kreatin regelmessig selge til en rabatt og har et bredt utvalg av merkevarer.

Besøk din lokale forhandler. Mange helse og fitness butikker bære kreatin monohydrat og noen tilbyr supplement i bulk, som kan spare deg for penger.

Hint

  • Se en lege før du tar kreatintilskudd, og la legen vite om du er på noen medisiner.
  • Ikke ta mer enn 5 gram kreatin, som er det daglige anbefalte verdien. Overflødig kreatin vil ikke forbedre resultatene dine.