Digidexo.com

Natural Cures for gass og oppblåsthet

Gass og oppblåsthet kan påvirke nesten hvem som helst, og kan være utrolig smertefullt og ubehagelig. Den vanligste årsaken til gass og oppblåsthet er fordøyelsen - maten er ikke fordøyd ordentlig og bakterier som normalt bryter det ned utgivelser gass eller væske som forårsaker magen og fordøyelseskanalen til å hovne opp smertelig. Det er flere naturlige botemidler for gass og oppblåsthet som kan lindre eller lindre symptomene.

Baking Soda

Natriumbikarbonat, mer kjent som natron, er en av de mest pålitelige naturlige botemidler for gass og oppblåsthet. Bland en spiseskje med kaldt vann og rør det grundig. Forsiktig nippe omtrent en fjerdedel av en kopp og vente på resultatene. Natron nøytraliserer magesyre og produserer karbondioksid, som oppfordrer deg til å rape, som ofte lindrer eksisterende gass smerte.

Urtete

Nipper til en urte te kan ofte lindre symptomene på gass og oppblåsthet. Gode ​​varianter å prøve inkludere peppermynte eller ingefær. Unngå svart te eller de som inneholder koffein. De kan faktisk gjøre problemet verre.

Vann

En av de vanligste kildene til luftsmerter og oppblåsthet er en mangel på å drikke nok vann. Vann hjelper fordøyelsessystemet bære saken gjennom tarmene og bidrar til å hindre fordøyelsesprosessen fra forårsaker ubehag. Drikker et stort glass vann kan raskt lindre gass smerter og oppblåsthet og hindre dem tilbake.

Utvise Gas

Ofte er det beste middel for luftsmerter eller oppblåsthet å utvise gass gjennom promper eller raping. Du kan hjelpe kroppen i å utvise fanget gass ved å stå opp eller sitter på et toalett og masserer magen. Alternativt en fartsfylt tur utenfor vil ofte motivere utgivelsen av gass. Hvis alt annet mislykkes, ligge på ryggen og trekk knærne opp til brystet. Dette vil hjelpe kroppen å avlaste seg selv.