Digidexo.com

Hvordan Soothe herpes sår

Blemmer og sår i forbindelse med herpes kan være smertefullt. Enten du har herpes simplex eller herpes zoster, må du ikke klø eller ta på området. Det er noen måter du kan lindre smerten som du føler når du har et utbrudd. Lær hvordan å berolige herpes sår, slik at du ikke risikerer sjansen for kløe og spre viruset til andre områder av kroppen eller til noen andre.

Hvordan Soothe herpes sår

•  Bruk løse klær når du har et utbrudd. Dette gjelder spesielt for genital herpes og helvetesild. Du vil ikke ha noe å gni på blemmer eller åpne sår.

Bruk bomullsundertøy hvis du har genital herpes. Bomull er å foretrekke for enhver kvinne, men menn bør prøve å bruke bomullsbukser også.

Hold områdene rundt utbruddet ren og tørr. Ikke bruk et håndkle til å tørke av området, men heller tørk og vask håndkle etter hver bruk.

Kjør lunkent badevann hvis du har genital herpes og suge i badekaret for en tid. Dette vil berolige herpes sår. Hvis du har hatt smertefull vannlating, kan det være lurt å urinere i det beroligende lunkent vann før du får ut. Så ta en dusj for å vaske.

Bruk en vaskeklut med kaldt eller lunkent vann til å gjelde for utbruddet. Dette vil fungere for alle herpes sår. Sørg for å vaske vaskeklut før du bruker den igjen.

Bruk Motrin, Advil eller Tylenol for smerte. Dette vil lindre smerten for en tid. Du kan også bruke alle forementioned skritt med dette trinnet for å lindre smerten.