Digidexo.com

Hvordan hjelpe Puffy Øyelokkene

Selv puffy øyelokkene er ikke en alvorlig helserisiko, kan de negativt forandre ditt utseende. Hevelsen gjør at du ser trøtt, slitt ned og eldre enn du faktisk er. Heldigvis kan puffy øyelokkene bli behandlet mesteparten av tiden med ting du måtte ha i huset.

Hvordan hjelpe Puffy Øyelokkene

•  Plasser en liten mengde hemorrhoid krem på øyelokkene. Disse kremene inneholder anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere hevelse. Unngå å få noen i øynene.

Plasser en gel-fylt ispose på toppen av øynene i 5 til 10 minutter. Disse er tilgjengelige i de fleste apotek og skjønnhetsbutikker. Legg deg ned og slappe av, og hevelsen bør redusere. Du kan også prøve en vanlig ispose og få samme resultat.

Masser øyelokkene forsiktig der de er puffiest. Hevelse er ofte forårsaket av væskeretensjon, og dette bidrar drenere væske.

suge en klut i kald melk og bruke den til øynene dine. Dette bidrar til å redusere hevelse og mørke ringer som vises under øynene.

Drikk rikelig med vann. Puffy øyne er forårsaket av væskeansamlinger. Kroppen beholder vannet når den ikke får nok av det. Ved å drikke vann, hjelpe deg å skylle systemet for toksiner og sørge for at kroppen din er hydrert.

Unngå å drikke koffein, brus og kunstige søtstoffer. Disse kan bidra til vann oppbevaring.

Pass på at du får nok hvile. En voksen krever 6 til 8 timer søvn hver dag. Mangel på søvn kan føre til mørke ringer og poser under øynene oppstår.

Legg revet poteter eller skiver agurk over øynene for å redusere hevelse. Å gjøre dette kan også fukte huden, noe som gjør øynene dine ser mer uthvilt.

Hint

  • Slitasje ultrafiolette-beskyttende solbriller i løpet av dagen. Dette unngår solskader og reduserer sjansene for skjeling. På overdrevet vindfulle dager, bruke vernebriller. Dette forhindrer øyeskader og irritasjon. Påfør solkrem til øyelokkene i minst 30 minutter før du går utenfor. Dette beskytter mot brenning og misfarging.