Digidexo.com

Lymfeknute Cancer Cure Valuta

Hvis du eller noen du elsker har blitt diagnostisert med lymfeknute kreft, ellers kjent som Hodgkins lymfom eller Hodgkins sykdom, er dette en av de kreftformer du kan oppfordret om prognose og behandling. Dette kreft angriper lymfesystemet i kroppen og ble oppkalt etter mannen som oppdaget det i 1832, Thomas Hodgkin. Lymfom har en av de høyeste overlevelse, på over 90 prosent når diagnostisert og behandlet tidlig.

Symptomer

Lymfeknute kreft har to relativt høye perioder med forekomst hos unge voksne mellom 15 og 36 og voksne over 55 år oftere funnet hos menn enn hos kvinner og kaukasiske, er to tredjedeler av symptomene lagt merke til og fanget i de tidlige stadier. Hovne lymfeknuter i halsen, armhulene eller lysken, kløende føtter og smerte fra alkoholforbruk er noen av de vanligste symptomene. En blodprøve og en biopsi brukes til scenen progresjon av sykdommen.

Diagnose

Når det blir identifisert hvor mye kreft har invadert legemet, et behandlingsregime av stråling og / eller kjemoterapi er foreskrevet. Iscenesettelse er identifisert fra I til IV, og A er ikke-symptomatisk og B er symptomatisk. For eksempel, Stage IIIB identifiserer at sykdommen er i flere lymfeknuter og kroppen viser symptomer på nattesvette og ryggsmerter.

Prognose

Utgangspunktet stråling ble brukt til å behandle denne sykdommen, men forbedringer i kjemoterapi narkotika har ført overlevelsesraten til 98 prosent for tidlige stadier av behandling (I-III) og 85 prosent for Stage IV lymfom. Standarden regime i USA er ABVD og Stanford V, som inkluderer en strålebehandling komponent, og BEACOPP brukes i Europa. Disse legemiddel cocktails administreres av en lege eller kreftsykepleier på et sykehus eller kontor innstilling over en periode fra tre til seks måneder.

Når kan du si kurert?

Mitchell Smith, MD, og ​​direktør for lymfom service på Fox Chase Cancer Center i Philadelphia, sier "De fleste vil være komfortabel med å kalle deg kurert i fem til ti år," og det er fordi 95 prosent av pasientene er sykdomsfrie etter fem år.

Survivor

Survivor prisene øker med mer raffinerte behandlingsregimer. Kun legen din kan finne det beste løpet av handlingen for å bruke i behandling av sykdommen. Med mange pasienter som bor utover fem år, onkologer ser mindre på muligheten for en gjentakelse av den samme sykdommen. Imidlertid betyr dette ikke eliminere muligheten av en annen type kreft som forekommer.