Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt for Free

De fleste metoder du kan bruke til å gå ned i vekt raskt koste mye penger. Men er det mulig å gå ned i vekt raskt uten å bruke mer enn du normalt bruker på mat og mosjon. Disse gratis og raske vekttap metoder krever litt kreativitet og oppfinnsomhet, men de er ikke vanskelig å gjennomføre. Trikset for å miste vekt raskt og gratis er å finne gratis muligheter til å kutte ned på kalorier og få ekstra trening i løpet av dagen.

Hvordan å miste vekt raskt for Free

•  Kutt ned på sukker og fett i kostholdet ditt. Disse ingrediensene consipire å lage mat høyere i kalorier og kan også føre til at du spiser mer enn du trenger. Å miste vekt rask gratis, finne substitutter for mat med høyt sukker og fett. Bytt ut sukkerholdige matvarer som brus med sukker-fri kolleger. Erstatte fettrike matvarer som potetgull og rømme med lav-fett matvarer som gulrøtter, selleri og nonfat yoghurt. Hvis du unngå fast food, vil du sannsynligvis spare penger mens du taper vekt.

Begrens stivelse inntak. Spise store mengder stivelse som brød, ris, pasta og kjeks kan føre til vektøkning og hindre vekttap. Spise store mengder av stivelsesholdige grønnsaker som poteter, mais, erter og vinter squash kan også føre til problemer med å miste vekt. Du kan gå ned i vekt raskt for gratis hvis du bare holde stivelse inntak til en 100 til 150 kalori servering per måltid. Spiser aldri flere porsjoner av stivelse på et enkelt måltid eller mellommåltid. Legg ikke-stivelsesholdige grønnsaker som brokkoli, blomkål, gulrøtter, paprika, asparges og vannkastanjer til hvert måltid.

telle kalorier. Alltid lese ernæring fakta på pakkene av maten du spiser for å finne ingrediensene, servering størrelse og kalorier per porsjon. Å miste vekt enda raskere, holde en food journal. Skriv ned maten du spiser, sammen med mengden og det totale antall kalorier. For å holde din journal gratis, resirkulere en gammel spiral notebook eller dagbok som du bare har skrevet i et par ganger.

Hit fortauet. Se om en av dine lokale parker har et spor du kan gå eller jogge på gratis. Alternativt kan du gå eller jogge rundt blokken. Hvis du allerede har en sykkel, bør du vurdere å ha det til steder i nærheten av ditt hjem i stedet for å ta bilen. Ta trappen i stedet for heisen. Park ved enden av parkeringsplassen i stedet for nær den store. Jo flere kalorier forbrenner du, jo raskere vil du gå ned i vekt, så snike i noen gratis trening når du har sjansen.

Finn gratis gratis online vekttap ressurser som gratis kalori tellere, diett planer, mosjon videoer, lav kalori oppskrifter og vekttap guider. Det finnes også fora på nettet hvor du kan chatte gratis med andre mennesker som prøver å gå ned i vekt. Sjekk ut et gratis nettsted som Meetup.com for folk i ditt område som møtes for å arbeide på å miste vekt sammen. Se "Resources" seksjonen for linker til disse online vekttap ressurser.