Digidexo.com

Hva er fordelene ved å drikke sitronsaft Daily?

Sitroner er en betraktet som en medisinsk urt med deilig sitrusfrukter, som har egenskaper og anvendelser er stort sett gunstig for kroppens helse. Etter å forstå noen av fordelene ved å drikke sitronsaft daglig, vil det være lett å se hvorfor sitron er så verdsatt i naturlig helse og forebyggende medisin.

Når skal Drikk

Drikking sitronsaft daglig, spesielt om morgenen, jump peristaltikk i fordøyelsessystemet, og ifølge RealSelf, det stimulerer avgiftning av kroppen.

Balansere pH

Sitroner bidra til å gjenopprette balansen i kroppens pH. Mange matvarer øker kroppens syre; derfor drikker sitronsaft daglig er en sunn måte å nøytralisere syrer.

Oppskrift

Drikk sitronsaft fortynnet i varmt vann for en beroligende effekt på fordøyelsen. RealSelf anbefaler 2-3 skiver sitroner eller to sitroner og en appelsin lagt til en liter vann.

Vitamin C Fordeler

Vitamin C i sitroner gjør dem gunstig mot bakterier, virus og andre skadelige mikroorganismer, ifølge nettstedet Oohoi.

Vitaminer og mineraler

Ifølge Oohoi, sitroner er rike på vitaminer og mineraler i tillegg. Kalsium, kalium og magnesium finnes i sitroner bidra til å bygge et sunt nervesystem og sunne tenner og bein.

Fun Fact

Sitroner var fremmed for Europa, men deres fordeler snart gjort sin innførsel veldig populært. Ifølge nettstedet Spør en biolog ved Arizona State University, ble sjømenn tilnavnet "limeys" fordi de brukte sitroner og lime for å behandle skjørbuk på sine lange reiser.