Digidexo.com

Kinesiske Urter For Nedre ryggsmerter

Det er mange årsaker til smerter i korsryggen, fra feil holdning eller leddbånd eller muskelspenninger til ryggraden problemer. Selv enkle stress eller dårlig nyrefunksjon kan føre til ryggsmerter. Men uansett årsak, er det kinesiske urter sies å bidra til å avhjelpe smerter i korsryggen.

For generell smerte

Prøv Eucommia for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Også kjent som du zhong, er Eucommia en diminutiv treet finnes over hele Kina. Den har god vanndrivende og anti-inflammatoriske egenskaper. Chongqing Hospital i Kina gjennomførte en studie på helbredende egenskaper Eucommia. Piller laget av en kombinasjon av Eucommia og Psoralea ble gitt til 40 personer som lider av smerter i sine lav rygg. I nesten alle tilfeller, ble forbedring bemerket. Rådføre seg med en spesialist for å se om det kan hjelpe deg, og for riktig dosering.

For hevelse, prøv Carthamus

Oftere kalt safflower, Carthamus er en lys rød blomst. For ryggsmerter på grunn av hevelse i muskler og / eller leddbånd, et skjær, tablet eller te av denne urten bidrar til å redusere hevelse. Ta Carthamus bare under en lege eller herbalist retning som de kan bestemme riktig dosering.

For en svak rygg, prøv Acanthopanax

Acanthopanax er medlem av ginseng familien, og vokser som både en rekke vanskelige trær og busker. Herbalists bruke sin bark for å styrke bein og sener. Hvis ryggsmertene skyldes svakhet i en av disse to områdene, er det en svært effektiv behandling. En herbalist vil anbefale riktig dosering basert på alvorlighetsgraden av ryggsmerter.

Nyrer og sirkulasjon

Gitt nyrene 'plassering på hver side av den nedre del av ryggen, nyresykdom eller skade resulterer ofte i ryggsmerter. Kinesiske urter som bedrer nyrefunksjonen, derfor kan hjelpe med smerter i korsryggen. For eksempel er rødt salvie root kjent som en "blod vitaliserende" plante; så er boswellia (en plante som røkelse er hentet) og fennikel frø. Nettstedet agelessherbs.com lister disse og andre urter som bidrar til å forbedre nyrefunksjonen.

Redusere Stress

Stress fører til en rekke fysiske problemer, inkludert ryggsmerter. Ginseng eller kamille te, funnet på stedet herbalremediesinfo.com, er spioneringen som stressdempere. Og fordi kamille er en anti-inflammatorisk, kan den gjøre dobbel jobb når du arbeider med rygg problemer.

Når du skal besøke legen

Hvis ryggsmertene vedvarer eller forverres, selv med bruk av urter, konsultere legen din som en mer seriøs ledning kan være den underliggende årsaken.