Digidexo.com

juvenil bulløs pemfigoid

Bulløs pemfigoid hos barn

Bulløs pemfigoid (BP) er en hudsykdom som forekommer sjelden hos barn. Når BP gjør streik barn, blemmer (bulla) og andre symptomer som karakteriserer sykdommen er lik de som voksne lider.

Identifikasjon

Ofre for BP har store, væskefylte blemmer på huden deres. Vabler kan vises hvor som helst på kroppen, men bagasjerommet, armer og ben er de vanligste områdene som berøres. Munn, palm og eneste lesjoner synes å forekomme oftere hos barn.

Betraktninger

BP er sannsynligvis relatert til en autoimmun lidelse, selv om forskerne ikke har funnet sin eksakte årsaken.

Betydning

To nederlandske legene fant 31 dokumenterte tilfeller av juvenil BP, 10 av juvenile cicatricial BP og to av juvenile lokalisert BP før 1989. En senere studie gjort i Tunisia funnet 60 tilfeller blant spedbarn.

Diagnose

Å diagnostisere BP, vil en lege gjøre en hudbiopsi og undersøke det mikroskopisk. Hun kan også be om en blodprøve for å se etter antistoffer som indikerer BP.

Forebygging / løsning

De fleste barn får orale kortikosteroider eller dapson, en anti-infeksiøs narkotika brukes til å behandle spedalskhet. Antibiotikumet erytromycin og vitamin niacinamid kombinert med dapson kan være et alternativ til steroider.

Bulløs pemfigoid Skin Disease

Bulløs pemfigoid er en tilstand som forårsaker ubehagelig og svært merkbare symptomer. Det er en autoimmun tilstand som er behandlet med en forsiktig regiment av medisiner under tett oppsyn av en lege. En av de potensielle komplikasjoner av bulløs pemfigoid er kreft, så det er viktig å rapportere symptomer på tilstanden til en lege umiddelbart.

Identifikasjon

Bulløs pemfigoid er en hudtilstand forårsaket av et angrep av kroppens autoimmune system. I huden er et lag som kalles kjelleren lag. Kjelleren laget er en proteinbasert membran som fungerer som fundament for de resterende lagene av huden. Noen ganger kroppens immunsystem utgivelser antistoffer kalt immunglobuliner som vil infiltrere kjelleren laget og begynne å feste seg til proteinet i kjelleren lagscellene. Immunoglobulinene deretter begynne å tiltrekke celler som skaper betennelse i huden, og dette skaper bulløs pemfigus.

Effekter

Den vanligste symptom på bullous pemphigoid er store blemmer som dekker huden i tilfeldige deler av kroppen. Disse blemmer kan bli store, noen på størrelse med en krone, og de er fylt med puss og klar væske. Noen ganger vil de sprekke og skorpe over. De kan dukke opp hvor som helst på det ytre laget av huden og inne i munnen også. Andre symptomer er rødt utslett i det berørte området, alvorlig kløe i det berørte området og blødning fra tannkjøttet dersom munnsår er involvert.

Betydning

En lege vil diagnostisere bulløs pemfigoid ved å ta en prøve av det berørte vevet og kjører den gjennom en rekke tester. Bulløs pemfigoid kan diagnostiseres som en tilstand av seg selv, eller den kan være forbundet med andre tilstander som andre autoimmunsykdommer som lupus eller visse former for kreft.

Betraktninger

The Mayo Clinic sier at bulløs pemfigoid er en tilstand som er mer vanlig hos voksne over 60. Det er svært sjelden hos små barn.

Forebygging / løsning

Den vanligste behandlingen for bullous pemphigoid er steroider som brukes til å undertrykke tilstand. Økt bruk av steroider kan gjøre benene sprø og øke muligheten for brudd, slik at denne behandling er ofte brukt på en begrenset måte for eldre pasienter. En lege kan også foreskrive en medisin som undertrykker immunsystemet som behandling for bulløs pemfigoid. Immunsystem undertrykkelse er også brukt på et begrenset grunnlag fordi en undertrykt immunsystem forlater kroppen ute av stand til å kjempe for infeksjon og kan føre til andre smittsomme sykdommer. Behandling for bulløse pemfigoid sentre rundt å sette tilstanden i remisjon så det er ingen permanent kur.

Bulløs pemfigoid Treatment

Bulløs pemfigoid er en tilstand som kan føre til smertefulle og pinlige blemmer. Selv milde tilfeller kan ta måneder å behandle helt, men i mellomtiden noen lettelse tilbys som tilstanden normalt går inn i perioder med remisjon under behandlingen.

Identifikasjon

Bulløs pemfigoid er en tilstand som resulterer i væskefylte blemmer som dekker huden på armer, ben, torso og innsiden av munnen. Tilstanden oppstår når immunceller som er kjent som immunoglobuliner begynner å binde seg til protein celler i huden som tiltrekker inflammasjon. Tilstanden er vanligst blant personer over 50 år, og det føles som et immunsystem svekket av alder og genetisk disponert for bulløs pemfigoid er de viktigste årsakene.
Ifølge Mayo Clinic, kan en ubehandlet tilfelle av bulløs pemfigoid forsvinne i rundt 10 år, mens en behandlet saken kan bli kurert på rundt 18 måneder. Det primære målet med behandlingen er å redusere betennelse som letter auto-immune oppbygging i huden.

Steroider

Steroidbehandling er gjort ved hjelp kortison steroider kalles kortikosteroider. Disse kan brukes direkte til det berørte området i form av en krem, eller de kan tas som en diett av piller. Flertallet av folk som lider av bulløs pemfigoid ta pillen regiment. Kortikosteroidene bidra til å redusere betennelsen og hindre oppbygningen av immunceller. Når kortikosteroid behandling er fullført, blir den kortikosteroid sparing middel gis for å redusere kroppens behov for kortikosteroidet og til slutt eliminere behovet for fullstendig behandling.

Intravenøse behandlinger

Bulløs pemfigoid kan være vedvarende og fortsatt tydelig i lang tid. Det kan også være resistente overfor steroid-behandling. For disse mer alvorlige tilfeller av bulløs pemfigoid, er behandlingen medisin gis intravenøst. En lege vil administrere enten en immunsuppresjon stoff som azatioprin, eller hun kan velge å bruke månedlige injeksjoner med immunglobuliner. Valget av medikamenter er på skjønn av lege og er basert på pasientens generelle helse og medisinsk historie.

Kjemoterapi

Kjemoterapi medisiner er noen ganger brukt til å behandle bulløs pemfigoid hvis det skjer på flere steder. De oppgitte under kjemoterapi medisiner ødelegge overflødig immunceller som reiser gjennom kroppen med blodet. Dette gjør kjemoterapi en effektiv måte å behandle flere forekomster av bulløs pemfigoid. Kjemoterapi narkotika brukes ikke i forbindelse med strålebehandling på bulløs pemfigoid; Imidlertid vil de bivirkninger som kvalme og tretthet fremdeles være til stede.

Naturlig behandling

Sammen med diett av medisiner leger foreskrive å bekjempe bulløs pemfigoid, de tilbyr også råd om hvordan du kan redusere effekten av de smertefulle blemmer. Hvis blemmene har dannet i munnen din, så unngå å spise hard mat, som rå frukt og grønnsaker, da disse kan agitere blemmer. Unngå kutt og alt som kan stikke hull på huden i stedet hvor du har bulløs pemfigoid fordi huden er skjør. Hvis en blemme bursts, deretter forsiktig rense området, og deretter dekke det med medisinsk dressing for å unngå videre smitte. Du vil også ønsker å diskutere vitamintilskudd for å ta sammen med steroid behandlinger, som kalsium og vitamin D er kjent for å hjelpe behandling sammen.

Hud Bulløst Disease

Hud bulløs sykdom faktisk refererer til en gruppe av hudsykdommer i stedet for en spesifikk sykdom. Disse sykdommene er vanligvis ansett for å være auto-immun i naturen.

Identifikasjon

Hud bulløse sykdom resultater fra handlingene til ditt eget immunsystem som angriper cellene i kroppen din. Bulløse hudsykdommer som regel resultere i utseendet av blemmer eller opphopning av væske under to lag av huden som resulterer i hevet støt, ifølge American Academy of Dermatology.

Typer

Typer hud bulløs sykdom inkluderer bulløs pemfigoid, pemfigus vulgaris, lineære IgA bulløs sykdom og dermatitt Hepi-formatis.

Årsaker

Den eksakte årsaken til at bulløs hudsykdom oppstå i enkelte mennesker, og ikke i andre er ukjent, men legene mener at disse forholdene er genetisk i naturen. Det er også tydelig at de eldre er mer utsatt for bulløs hudsykdom enn yngre mennesker.

Diagnose

Leger stole på blodprøver og hud biopsier å diagnostisere bulløse hudsykdommer.

Behandling

Orale kortikosteroider brukes ofte for å redusere betennelse i huden, og undertrykke immunsystemet fungerer som forårsaker bulløs hudsykdom. Immunosuppresant medikamenter også bidra til å begrense virkningene av immunsystemet, noe som gjør dem effektive behandlinger for noen pasienter.

Hjem Cures for Bulløs pemphigoid

Når du lider av en tilstand som kalles bulløs pemfigoid, også referert til som BP, begynner du å oppleve perioder med en nesten kronisk blemmer på huden. Ofte ansett som en autoimmun lidelse, ber denne tilstanden antistoffer som normalt bekjempe bakterier og andre organismer å faktisk målrette friske celler, forårsaker utslett, renner og blemmer å danne på armer, ben, bryst, rygg, mage og med inne i munnen din. Mens det er medisinske behandlinger tilgjengelig for å undertrykke disse antistoffene, kan hjemmebehandling også være nødvendig å bidra til å bringe lindring fra dette problematisk tilstand.

Behandling

Den mest effektive form for behandling for bulløs pemfigoid er kortikosteroid narkotika. Prednison er langt den vanligste medisiner som brukes til å undertrykke dette unormal immunrespons, men andre steroider kan også brukes til å redusere betennelse forårsaket av denne tilstanden. Med bulløs pemfigoid, er steroider oralt eller intravenøst ​​(regelmessige injeksjoner). Imidlertid, på grunn av beskaffenheten av denne medisinen, spesielt fra langvarig bruk, er det ofte nødvendig å inkludere en medhjelper form for behandling i hjemmet.

Home Care

Siden steroider, som prednison eller prednisolon, har vært knyttet til utvikling av osteoporose, er ofte avgjørende supplerende omsorg for bulløs pemfigoid. For å bekjempe dette ervervet svekkelse av bein, tar daglig tilskudd av vitamin D og kalsium i det utbruddet av bulløs pemfigoid behandling. Ved å inkludere både næringsstoffer i starten av omsorg, kan du bidra til å hindre utviklingen av denne degenerative tilstand. Egentlig kan disse kosttilskudd også stoppe ytterligere svekkelse av bein og til og med reversere noen tilfeller av bein tap på grunn av steroide narkotika.

Andre Self-Care Tiltak

Mens du arbeider for å kontrollere denne tilstanden, bør sette andre egenomsorg tiltak på plass for å sikre at eventuelle blemmer og betennelse ikke forverres. En av de enkleste tingene du kan gjøre er å redusere virkningen av vanlige irritanter. Den største synderen er sola, så sørg for å bruke en solkrem med minst 30 SPF omtrent en halv time før du utsetter deg for solen, selv om du bare går utendørs for en kort tidsperiode.

Du bør også sørge for å ha nok av sterile bandasjer på hånden under en "flare-up." Dette skyldes i stor grad de samme egenskapene av de tilknyttede blemmer, som de fleste av dem er fylt med væske, noe som gjør dem lett ødelagt. Så snart en punktering skjer innen ett eller flere av disse sår, pakk den berørte delen av huden med steril kompress og la det gro. Dette bør beskytte sårdannelse blemme fra eventuelle bakterier eller bakterier som kan føre til en infeksjon.

Tegn og symptomer på vabler

Tegn og symptomer på vabler


Hvis du arbeider med hendene, er en idrettsutøver eller bruke sko som er for små, kan du være sannsynlig at lider av blemmer. Blemmer utvikle seg når fluid samler seg mellom de ytre og indre lag av huden. De kan oppstå hvor som helst på kroppen og er ofte funnet på hender og føtter. Blemmer kan opptre som en enkelt blemme eller i klynger.

Årsaker

Selv om friksjon og brannskader er en vanlig årsak til blemmer, andre forårsaker agenter inkluderer frostskader, allergiske reaksjoner og fysiske skader. Bakterielle hudinfeksjoner, for eksempel impetigo, og virale infeksjoner som helvetesild og vannkopper også føre til blemmer. En annen vanlig virus som produserer blemmer er herpes simplex virus, som produserer forkjølelsessår eller munnherpes i eller rundt munnen. Sjeldne, men alvorlige, kan sykdommer som arvet epidermolysis bullosa eller autoimmune lidelser som bulløs pemfigoid og pemfigus produsere blemmer over hele kroppen.

Tidlige symptomer

Det første tegnet på et utviklings blemme er rødhet i huden rundt det berørte området. Denne endringen i farge indikerer betennelse og kan være smertefull eller øm å ta på. Det berørte området kan også være varm eller tingly. Irritasjon eller kløe kan oppstå hvis blemme er et resultat av en bug bite, allergisk reaksjon eller hudinfeksjon. Det kan ta flere timer for blister å danne etter at huden blir rød.

Sene symptomer

En blemme oppstår når rødmet området svulmer av en boble-lignende utseende. Klar væske akkumuleres under hovne området. Ifølge Skinsight, kan infiserte blemmer øke i størrelse og blir røde rundt kanten. Hvis blemme inneholder pus, kan medisinsk hjelp være nødvendig. Den siste fasen av en blister når det oppstår sprekker eller fluidet ikke lenger er tilstede. Huden fra blemme kan være tørr eller løs. Unngå peeling huden for å hindre skade på andre områder; det vil løsne naturlig.

Behandling og forebygging

Litt behandling er nødvendig for blemmer fordi de vanligvis leges på egen hånd.

Hold området rent og tørt. Det kan dekkes med en bandasje for å hindre ytterligere friksjon eller trykk. Gjør ingen pop blemmer fordi det kan føre til infeksjon, spesielt hvis du har en autoimmun sykdom, diabetes eller dårlig sirkulasjon. Iført hansker eller sokker på hender og føtter samt riktig størrelse sko kan bidra til å forhindre gnagsår.

Håravfall grunn pemphigoid

Håravfall grunn pemphigoid


Bulløs pemfigoid (BP) er sjelden blemmer hudsykdom. Det kan forekomme under graviditet, selv om dette er meget sjelden; det påvirker i hovedsak folk mellom 60 til 80 år gammel. I USA, er rundt 3000 mennesker hvert år diagnostisert med BP.

Det finnes ingen kur, men sykdommen er selvbegrensende, som varer i fem til ti år. Det er ikke smittsom.

BP må ikke forveksles med andre, lignende-klingende hudsykdommer, for eksempel pemfigus vulgaris. Navnet stammer fra det greske «pemphix", som betyr "boble".

Autoimmune Disease

BP er en auto-immun sykdom. Kroppens immunsystem lager antistoffer til å bekjempe sykdomsfremkallende stoffer. I en auto-immun sykdom, auto-antistoffer angripe kroppens egne celler. Cellene som utløser dette angrepet kalles auto-antigener.

I BP, er auto-antistoffer opprettet som angriper membranen som ligger mellom de to øverste lag av huden, epidermis og dermis. Fluid bygger seg opp mellom disse to lagene, forårsaker blemmer.

Effekter

Utgangspunktet, kløende eksem-lignende flekker av hud utvikle. Uker eller måneder senere, fast, dome-form blemmer utvikle. Disse er fylt med væske som kan være klart, skyet eller blod farget. De vanligvis vises i armhulene, lysken og på beina, men de kan oppstå hvor som helst, inkludert inne i munnen og i hodebunnen.

Det kan være flere dager før blemmene sprekker og noen ikke briste i det hele tatt; fluidet blir reabsorbert og blisteren kollapser tilbake på huden. Vanligvis er det ingen arrdannelse.

Identifikasjon

Før blemmer, kan BP være vanskelig å diagnostisere visuelt.

I de innledende fasene, ligner det eksem, en allergisk reaksjon, eller mange andre hud sykdommer og lidelser.

Definitiv diagnose er gjort ved å ta en biopsi, hvor en liten prøve av huden er undersøkt i mikroskop. Den spesifikke antistoff kan også bli detektert i blod, fluid trekkes fra blemmer og urin.

Håravfall

Mens hårtap er forbundet med flere andre blæredannelse hudsykdommer, slik som pemfigus vulgaris og epidermolysis bullosa, er det liten eller ingen undersøkelser spesifikt som rapporterer hårtap som er forbundet med BP.

På grunn av at sykdommen vanligvis forekommer hos eldre mennesker, kan noe hårtap allerede være til stede, og noen stoffer som brukes for å behandle sykdommen, for eksempel cytotoksiske midler, er kjent for å være assosiert med hårtap.

Teorier / Spekulasjoner

Forskning i den polske Journal of Pathology heter det: "den viktigste auto-antigen i bulløs pemfigoid er BPAG2", en genetisk protein som fester seg epidermis til dermis. Det er dette proteinet som auto-antistoffer angripe.

The Journal of Investigative Dermatology rapporterer at mutasjoner i dette genet er assosiert med en type hårtap kalles diffus arrdannelse alopecia. Merck Manuals definerer dette alopecia som et resultat av uopprettelig skade på hårsekken, som kan være forårsaket av kjemoterapi.

BP derfor kan være forbundet med hårtap hvor som helst på legemet som et resultat av genetisk mutasjon i et bestemt gen.

Oppsummering

BP er et sjeldent auto-immun sykdom som hovedsakelig rammer eldre mennesker, og som er preget av spente, væskefylte blemmer. Disse Slough off, etterlot flekker av rå hud som kan bli sår og infisert.

Det finnes ingen kur, men sykdommen kan kontrolleres med steroider, men noen ganger cytoytoxic stoffer er brukt. Det er en selvbegrensende sykdom som kan vare i ett til ti år.

Blemmer Diagnose

Blemmer Diagnose


Blemmer er små lommer av væske mellom de øvre lag av huden. De oppstår vanligvis på hender og føtter, men kan danne hvor som helst på huden. Væsken kan vises klart - serum også kalt vann blemmer, plasma - blod eller blod blemmer, eller pus - infeksjon.

Burns

Årsaker til blemmer inkluderer brannsår fra enten varmt vann eller olje, og alvorlig solbrenthet.

Friksjon

Friksjons blemmer vanligvis resultere fra en rift mellom lag av epidermis og de nedre lag av huden. En blemme former når overflaten av huden ikke er revet og serum samler og presser utad i rommet som skapes mellom lagene av huden.

Reaksjon

Blemmer kan også resultere fra en reaksjons til vaskemidler, oppløsningsmidler, kosmetikk eller andre kjemikalier. Allergiske reaksjoner på insekt er bitt og stikk kan også føre til blemmer å danne.

Medisinske tilstander

Noen medisinske tilstander også føre til blemmer inkludert herpes, vannkopper, impetigo, og eksem, sammen med andre, sjeldnere, forhold som bulløs pemfigoid, pemfigus og herpetiformis.

Care

La blemmer alene og tillate dem å helbrede på egen hånd. Hvis du pop en blemme du øke din sjanse for infeksjon. Dekk blister med gasbind og en bandasje for å beskytte den slik at væske kan re-absorbere inn i huden over tid.

Juvenil idiopatisk epilepsi

Juvenil idiopatisk epilepsi oppstår i barndommen og medisiner er ofte foreskrevet for å kontrollere anfall. Den generelle prognose for barnet i stor grad er avhengig av typen av beslag han eller hun er oppstått.

Identifikasjon

Juvenil idiopatisk epilepsi refererer til anfall som har en ukjent årsak. Genetikk spiller en rolle i anfall aktivitet. Imidlertid kan mange barn som opplever anfall ikke har en familiehistorie med anfall aktivitet.

Typer

Det finnes flere typer anfall som kan oppstå med juvenil idiopatisk epilepsi. Myoklone anfall, også kjent som myoklone rykk, kan føre til en krampetrekninger bevegelse av barnets armer eller ben. Absenser er preget av perioder med stirrer ut i verdensrommet. Absensanfall kan skje på flere hundre ganger om dagen. Generaliserte tonisk-kloniske anfall kan skje når som helst, men ofte på å våkne eller som barnet er sovnet.

Årsaker

Juvenil idiopatisk Epilepsi er en generalisert epilepsi. Dette betyr at det ikke er noen kjent årsak, for eksempel en hjernetumor, nevrologisk sykdom eller slag.

Behandling

Juvenil idiopatisk epilepsi reagerer generelt godt til medisinering. Den type medisiner som er foreskrevet, avhenger av hvilken type anfall barnet har. Noen typer medisiner som kan være foreskrevet for beslag er valproat, topiramat og etosuksimid.

Betraktninger

Hvis et barn opplever noen form for anfall, bør en lege konsulteres umiddelbart. Riktig diagnose er nøkkelen til vellykket behandling av barneepilepsi.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Juvenile diabetes eller type 1 diabetes, rammer om lag 3 millioner mennesker i USA De fleste av dem er diagnostisert før fylte 30 og de aller fleste er diagnostisert som barn. Juvenile Diabetes er en sykdom som oppstår når kroppens autoimmune system angriper insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen. Insulin er et hormon som gjør at kroppen til å behandle glukose eller sukker i maten du spiser. Uten det akkumulerer sukker i blodet, og vil til slutt begynne å skade vitale organer i kroppen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til koma og død.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Ikke forveksle symptomer med de av andre plager. For de fleste foreldre, kan det være svært vanskelig å få øye på juvenile diabetes symptomer, da de kan være gradvis. De fleste er vant til å høre om overdreven tørste og hyppig vannlating når det gjelder diabetes. Mens de er faktisk symptomer, er det andre som kan oppstå at foreldre kan overse på grunn av mangel på informasjon.

Følg nøye med på barna på en daglig basis. Et barn med type 1 diabetes vil ofte gå ned i vekt til tross for å spise godt. Faktisk, kan han være veldig sulten og kan spise hele dagen lang og fortsatt ikke være fornøyd. I stedet for å få vekt fra maten han spiser, vil vekttap oppstå. Dette er fordi kroppen begynner å bruke opp det fett som er lagret for å få energi som den ikke får fra organer, på grunn av mangel på insulin. Du bør være oppmerksom på at når blodsukkeret er høyt for en lengre periode, kan et barn også klage over tåkete syn. Han kan ha vanskeligheter mens du arbeider på sin datamaskin eller lese styret i klassen.

Sjekk ditt barns aktivitetsnivå. Barn vil være mer sliten enn vanlig, og med en litt sløv. Barnet kan være lurt å sove mer, og det kan ta ham mye mer energi for å få ting gjort.

merker noen alvorlige endringer i ditt barns oppførsel. Han kan vise flere aggresjon eller humørsvingninger. Da hans blodsukkernivået er høyt, vil barnet ofte opplever endringer i sin normale oppførsel. Foreldre vanligvis tilskriver dette til mange andre ting, men kanskje ikke vet det kan være relatert til en diabetes diagnose.

Rapport symptomer til barnets barnelege. En enkel urinprøve eller glukose meter vil indikere høye nivåer av sukker og blodprøver kan bekrefte diagnosen.

Hør for anstrengt pust. Når ketoner er til stede i kroppen, tung pust og en fruktig luktende pust vil bli merkbar. Ketoner er syrer som bygges opp i blodet på grunn av fravær av insulin som gjør glukose akkumuleres i blodet. Ketoacidosis kan oppstå når det er høye nivåer av ketoner i kroppen. Det er en meget alvorlig tilstand, og må behandles på sykehuset.

Hint

  • Det er viktig å merke seg at Type 1 diabetes er ikke forårsaket av å spise for mye eller ved å være feit eller inaktive. Det kan ikke forebygges.
  • Disse symptomene kan være svært vanskelig å legge merke til i begynnelsen, men etter hvert som tiden går, kan de ikke bli ignorert. Dessverre med familie leger vil ofte utgangspunktet misdiagnose denne sykdommen, fordi symptomene som presenteres er ofte influensalignende og et barns urin eller blod kan ikke engang bli sjekket i løpet av et kontor besøk.
  • Type 1 diabetes er ikke vokst. Det er en kronisk sykdom som en kur ennå ikke er funnet.
  • Hvis du mistenker at barnet ditt har noen av disse symptomene, se familien lege så snart som mulig. Tidlig intervensjon er best som et barn med høye blodsukkeret for en lengre periode kan bli veldig syk ganske raskt.

Juvenile Thoracic skoliose Behandlinger

Scoliosis er beskrevet som en sideveis krumning i ryggraden. Juvenile thorax skoliose er en type skoliose oppstår vanligvis fra fire år til starten av puberteten, 10 eller 11 år for jenter og 12 år for gutter. Barn som er diagnostisert med denne tilstanden utgjør 8-21 prosent av befolkningen av personer med klinisk skoliose enhet.

Behandling

Juvenile thorax skoliose tilfeller krever behandling for å korrigere eller hindre at tilstanden forverres. Pasienter med mindre enn 25-graders kurve vanligvis ikke krever behandling, men legene vanligvis anbefaler behandling for å hindre alvorlige helsemessige konsekvenser i fremtiden.

Bukseseler

Pasienten kan bli bedt om å bære en spenne 16 eller flere timer i døgnet for å gi 90 prosent garanti for at tilstanden ikke vil bli verre.

Kirurgi

Kirurgi er anbefalt til pasienter som allerede har en betydelig misdannelse. Korrigerende operasjoner er gjort for å utsette lateral spinal kurver for opp til 50 grader og redusere smerte og mulige komplikasjoner.

Fysioterapi og Rehabilitering

Fysioterapi er avgjørende for pasientens utvinning fra kirurgi. Visse rehabiliteringsøvelser kan gjøres for å understøtte pasientens fysiske og følelsesmessige utvinning.

Alternative behandlinger

Varierte kombinasjoner av treningsbaserte mobiliserings terapi har forbedret en rekke juvenile thorax skoliose tilfeller. Pasienter som ikke ønsker kirurgi vil bruke denne form for alternativ behandling.

Juvenile Psoriasis

Juvenile Psoriasis


Juvenile psoriasis er en autoimmun lidelse som rammer hud og negler. Det antas å være arvelig. Selv om sin utbruddet kan knyttes til stress, leger er fortsatt ikke å finne ut nøyaktig hva som forårsaker det. Psoriasis kan angripe alle i alle aldre og rammer menn og kvinner likt. Juvenile psoriasis, men kan være en indikasjon på andre helsemessige bekymringer.

Beskrivelse

Juvenile psoriasis er en kronisk noncontagious hud tilstand. Dens symptomer inkluderer tørr, ru, skjellende flekker i huden som kan være rødlig eller skissert i rødt. Negler og tånegler kan bli tykkere eller pitted. Noen ganger patcher kan være flere blisterlike og slam pus. Psoriasis kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men det er oftest funnet i hodebunnen, albuer, korsrygg, lyske og knær. Symptomene kan gå bort for en tid bare for å returnere.

Diagnose

Hudlege, barnelege eller annet helsepersonell vil samle en historie om pasientens fysiske og psykiske helse. Hun kan ta en blodprøve. En enkel hudbiopsi vil bekrefte diagnosen juvenile psoriasis. Videre evaluering kan være nødvendig for å bedømme nærværet av psoriatisk artritt (PSA). The American Academy of Dermatology antyder i sine retningslinjer utgitt i mai 2008 at "hudleger oppfordres til å vurdere den mulige samtidige diagnosen PsA hos pasienter med psoriasis."

Behandlinger

Behandling for juvenile psoriasis bestemmes av helsepersonell og kan omfatte en multipronged tilnærming. Reseptbelagte aktuelle behandlinger kan omfatte Kortikosteroider, retinoider (vitamin A derivat), salisylsyre og en syntetisk form av vitamin D er kjent som Calcipotriene. UV-lys-behandling kan også lindre noen av symptomene på juvenile psoriasis, og det finnes en rekke over-the-counter produkter utviklet for å hjelpe til med symptomer. I alvorlige tilfeller kan immunsuppressive medikamenter administreres.

Psykologisk

Håndteringen av en hudsykdom som juvenile psoriasis kan være vanskelig. Hvordan et barn håndterer juvenile psoriasis er svært individualisert, men det synes å være en økt risiko for barn med sykdommen for emosjonelle vansker som depresjon og angst. I en studie presentert på den 68. årlige møtet i American Academy of Dermatology ble det funnet at barn som lider av juvenile psoriasis hadde en 23 prosent større risiko for å utvikle depresjon og en 32 prosent større risiko for angstlidelser.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt ligner revmatoid artritt, og er forbundet med juvenil psoriasis. Psoriasisartritt er delt inn i følgende fem grupper: artritt i de små leddene i fingre og tær; leddgikt av asymmetriske leddene i den ekstreme; symmetrisk polyartritt, som er svært nær i symptomer til revmatoid artritt; leddgikt mutilans, som ødelegger ledd; og leddgikt av sacroiliac sac og ryggrad. Alle som lider av juvenile psoriasis bør være klar over symptomene på psoriasisartritt, som kan inkludere betent, reddened ledd eller noen felles misdannelse.

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt


Slitasjegikt og leddgikt er livsforvandlende og ødeleggende sykdommer. De kan rane barn muligheten til å nyte de samme aktivitetene til andre barn deres alder. Begge tilstander er kjennetegnet ved smertefulle symptomer. Selv om begge er kroniske og ingen kur eksisterer, det finnes behandlingstilbud som kan hjelpe treg progresjon og lindre smerten.

Definisjon

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) definerer ungdoms leddgikt som "en gruppe av sykdommer som forårsaker smerte, hevelse, stivhet og tap av bevegelighet i leddene." Begrepet juvenil artritt (JA) brukes til å beskrive de 7 typer leddgikt hos barn og unge.

Prevalens

Statistikk fra Lands leddgikt data arbeidsgruppe, publisert på National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer nettsted, indikerer ca 294 000 barn mellom fødsel og 17 lider av noen form for leddgikt eller en revmatisk sykdom. Omtrent 1 av 1000 barn utvikler noen form for leddgikt.

Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt hos voksne. Artrose er en degenerativ felles sykdom. Med OA, brusk i leddene bryte ned. Uten brusk som en buffer, ben gni sammen resulterer i smerte, stivhet og tap av bevegelse. OA normalt presenterer i nakken, korsryggen, hender, hofter og knær. OA blir dårligere over tid. Symptomene på osteoartritt og den tilhørende skade oppstår over en periode på mange år.

Revmatoid Artritt

Juvenil revmatoid artritt (JRA) er en av de to klassifiseringsgrupper for kronisk leddgikt. JRA er den mest alvorlige av de artritt typer. Det er en autoimmun sykdom. Det er den nest vanligste formen for juvenil leddgikt. I JRA, angriper immunsystemet vev lining leddene. Sykdommen kan påvirke flere skjøter samtidig. Angrepene kan skje på begge sider av kroppen. Sykdommen kan påvirke andre deler av kroppen som hjerte, øyne og lunger. Sammen med de generelle symptomer, de spesifikke symptomer assosiert med JRA inkluderer muskelsvakhet, følelsen syk og tretthet. Symptomene på JRA utvikle seg raskt over en periode på noen uker eller måneder. Alvorlig skade fra JRA kan forekomme i løpet av kort tid.

Årsaker

Flertallet av JA tilfellene oppstår når kroppens immunsystem angriper friske organer eller vev. Legene vet ikke hvorfor immunforsvaret identifiserer feilaktig friske organer som fremmede inntrengere. Forskere tror to faktorer kommer sammen hos barn som utvikler JA. Først den genetiske sammensetningen av barnet gir ham en tendens til å utvikle sykdommen. For det andre, noe som fra omgivelsene, for eksempel en kald eller virus, som utløser starten av sykdommen.

Behandlingstilbud

JRA kan ikke forebygges eller kureres. Antirevmatiske medikamenter kan redusere progresjon og smerte av sykdommen og øke levealder, ifølge den australske regjeringen avdeling for helse og aldring. Metoder uten behandling omfatte fysioterapi og komplementære og alternative behandlingsformer.

Juvenile leddgikt Fritid

Juvenile leddgikt Fritid


Juvenile leddgikt stjeler evnen til å bevege hender, føtter og kroppen lett og uten smerter. Juvenile leddgikt kan også stjele en barndom som blir plaget med smerter i stedet for gleden av å lære og vokse fysisk sterk. Mange aktiviteter er kontraindisert for en ung person med leddgikt. Det er imidlertid mange fritidsaktiviteter der ungdom med leddgikt kan delta som ikke bare er hyggelig, men også gunstig.

Høy Impact Sports Warning

Krasjet og smash av idretter som fotball, basketball, høydehopp og hekk legger enorm belastning på ledd, bein og muskler av de som allerede lider av juvenile leddgikt. Fortsatt høy effekt sportsaktiviteter bidra til forverring av ledd og forbindelser smerter og stivhet. Smerte fører til leddgikt lidende å trekke seg, noe som gjør fortsatt noen aktivitet, selv fritids seg, vanskelige. Men selv de med juvenil leddgikt trenger en viss aktivitet for å holde dem fra å miste mobilitet helt.

Svømming

Aktiviteter som fører til ytterligere skade på land for yngel med leddgikt kan ofte gjøres trygt i vannet. Pool Sport spilte bare for moro, uten stasjonen av konkurranse, kan bidra til å holde juvenile med leddgikt flytte uten mye smerte. Svømming er en positiv aktivitet som strekker seg og forhold uten den høye effekten som fører til ytterligere skade på leddene. Den spesielle fritidsaktivitet velges, avhenger av hvor i syklusen av sykdommen den unge personen er til enhver tid. Når er fakling sykdommen, bør aktiviteter fokuserer på langsomme bevegelser med mer stretch enn stress, noe som gjør svømming optimal. Når leddgikt ikke er fakling, juvenile leddgikt fritidsaktiviteter kan, med forsiktighet og nøye overvåking, økes i hastighet, støt og omfanget av bevegelse.

Condition

Når en ungdom lider smerte når aktiv, blir det lettere og lettere å eliminere alle former for stress, inkludert sosiale aktiviteter, sport og spill. Selv om noen aktiviteter er ikke lenger anbefales, er det viktig å opprettholde fleksibiliteten med fritidsaktiviteter som bidrar til redusere smerte. Veving, tegning og maling alle oppmuntre utvalg av bevegelse. Spillmaskiner som oppmuntrer til bevegelse uten high impact kan bidra til å redusere risikofaktor for osteoporose, mens hjerte-aktivitet forholdene musklene.

Gang

En annen fritidsaktivitet for de med juvenil artritt er gammeldags gang. Rusler rundt med venner på et kjøpesenter eller park kan være en hyggelig og produktiv fritidsaktivitet hvis tilstanden til juvenile med leddgikt gjør dette mye gåing gjennomførbart. Venner kan trenge påminnelser om å holde tempoet sakte nok slik at de ikke forårsaker sin venn med leddgikt stress fra å prøve å "holde tritt."

Sykling

Sykling er også en lav-effekt aktivitet, med mindre juvenile med leddgikt går opp og ned fjellet eller sykle som ikke passer størrelsen på rytteren. Sykling alene eller sammen med venner rundt i nabolaget eller park på et relativt flatt område kan hjelpe ben og armer holde betinget. Hvis dette er for mye til enhver tid, er en stasjonær sykkel et godt alternativ og en fritidsaktivitet som vilkår muskler samtidig opprettholde omfanget av bevegelse.

Juvenile Hypertensjon

Selv om høyt blodtrykk er mest vanlig i voksen alder, er det en økende bekymring blant barn og unge. I sjeldne tilfeller har det også blitt diagnostisert i barndommen.

Definisjon

Juvenile hypertensjon er definert som et blodtrykk større enn 95-persentilen av samme alder, høyde og kjønn jevnaldrende.

Årsaker

Juvenile hypertensjon er vanligvis tilskrevet barndommen fedme eller en historie med narkotika-bruk (inkludert tobakk).

Symptomer

Det er få symptomer for denne tilstanden, bortsett fra flere forhøyet blodtrykk opplesninger.

Diagnose

Blodtrykket kan svinge i barn under normalt vekst og utvikling. For å diagnostisere juvenile hypertensjon, må det være flere (tre eller flere) forhøyet avlesninger i løpet av en tidsperiode. Fordi denne tilstanden er vanligvis asymptomatiske, er det vanskelig å diagnostisere.

Behandling

Juvenile hypertensjon kan behandles gjennom: vektkontroll, kosthold modifikasjon, lagt fysisk aktivitet (med lege godkjenning), og blodtrykkssenkende medisiner.

Komplikasjoner

Skade på hjertet, nyrer og blodårer kan eksplodere hvis tilstanden forblir ubehandlet.

Om Red BullRed Bull Energy Drink er en populær drikk som er solgt over hele verden. Den er designet for å brukes når en boost av energi eller konsentrasjon er nødvendig. Red Bull Energy Drink er vanligvis markedsført til unge voksne under 30 år Skaperne av Red Bull har også markedsført en soft drink som heter Red Bull Cola.

Historie

I 1982 ble en østerriksk forretningsmann ved navn Dietrich Mateschitz reiser i Asia og kom over en tonic drikke selges av TC Pharmaceuticals. Han var fascinert av det, og bestemte seg for å kontakte eieren av TC Pharmaceuticals, Chaleo Yoovidhya, for å diskutere samarbeid sammen. De to forent i 1984, sammen med Yoovidhya sønn å begynne å utvikle og markedsføre et lignende produkt på en bredere skala. Etter tre års samarbeid og utvikling for drinken, den debuterte i Østerrike i 1987 Den første markedsføringsplan var å sponse ekstremsport som terrengsykling, snowboard, paragliding og hanggliding hendelser, mens annonsering drink som en prestasjonsfremmende energi booster . Med drikke stadig mer populært i Østerrike, ble det lansert i Tyskland i 1994 Den internasjonale utrullingen kom i 1997, med utvidelse til Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia.

Typer

Det finnes to typer energi drinker under Red Bull. En er Red Bull Energy Drink og den andre er Red Bull Sugar Free. Begge produktene inneholder følgende hovedingredienser: Taurine, Glucuronolactone, koffein og B-vitaminer. Red Bull Energy Drink inneholder ekstra ingredienser av sukrose og glukose. Red Bull Sugar Free inneholder de viktigste ingrediensene, sammen med acesulfam K og aspartam / sukralose. I tillegg til energidrikker, tilbyr selskapet Red Bull Cola, som markedsføres som en sterk og naturlig brus uten fosforsyre, konserveringsmidler eller kunstige smaker. Ifølge Red Bull hjemmeside, er alle ingrediensene syntetisk laget av farmasøytiske selskaper for å garantere høyeste kvalitet.

Funksjon

Red Bull Energy Drink fungerer best når du opplever en mangel på energi eller konsentrasjon. Det skal benyttes i 30 minutter før en økning av energi eller konsentrasjon som er nødvendig. Dette er laget for å gi drinken tid å bli effektive.

Betraktninger

Red Bull inneholder 80 milligram koffein per 8 unse kan. Det har vært bekymring for nivåer av koffein som finnes i Red Bull, men beløpet er om tilsvarende en kopp filtrert kaffe. Hver persons reaksjon på koffein er forskjellig, så vær forsiktig med hvor mye koffein du forbruker i løpet av dagen. Også ta ekstra forsiktig med å bruke energidrikker og alkohol, så det kan skjule din bevissthet om hvor beruset du egentlig er.

Advarsel

Red Bull er ikke egnet for hydrering. Det er viktig at dersom denne drinken er brukt under trening, er mye vann som forbrukes for å unngå dehydrering.

Hva er årsakene til Juvenile Håravfall?

Hårtap er oftest assosiert med voksne, men yngel kan lide hårtap også. Håravfall for ungdom kan legge vansker i sosialt samvær og å bli akseptert av jevnaldrende. Det første skritt i behandling av juvenil håravfall er å forstå noen av årsakene.

Ernæring og vitaminmangel

Håravfall kan være et symptom på vitamin mangel i kosten. Hair tynning og balding kan være forårsaket av mangel på riktig ernæring. Vitamintilskudd kan være en nødvendig behandling sammen med endringer i kostholdet.

Prevensjon piller

Tenåringsjenter kan noen ganger oppleve hårtap etter å starte en diett av p-piller. Hvis, etter oppstart p-piller, er håravfall oppdaget, ta kontakt med din lege for en riktig diagnose.

Mann mønster baldness

Mann mønster baldness er en vanlig tilstand som noen ganger kan begynne i tenårene.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som diabetes og unormal skjoldbrusk funksjon kan noen ganger føre til hårtap hos yngel.

Stress

Yngel som gjennomgår en utilbørlig mengde stress i livet kan lide hårtap. Riktig ernæring, mosjon og får nok søvn kan noen ganger hjelpe denne tilstanden.

Ernæring av en Raw Meat Diet for Pit Bull Terriere

Ernæring av en Raw Meat Diet for Pit Bull Terriere


Mange pit bull eiere involvere sine hunder i sportslige og arbeids arrangementer og konkurranser som Schutzhund, smidighet, vekt pull og sporing. God ernæring bidrar hundene bo i utmerket stand og bygge muskler tone. Rått kjøtt eller Barf (bein og rå mat) dietter har blitt stadig mer populært siden 1993 utgivelsen av Dr. Ian Billinghurst bok "gi hunden en Bone." En rå kjøttdiett kan være spesielt gunstig for en allergi-utsatt rase som pit bull terrier.

Funksjoner

Rått kjøtt dietter er basert på premisset om at hunder er rovdyr, så de trenger ikke korn eller karbohydrater. Det er ingen kjente kosttilskudd krav for karbohydrater i canine kosthold, ifølge Julio E. Correa, Extension Animal Scientist, førsteamanuensis, Mat og Animal Sciences, Alabama A & M University. En rå diett emulerer en naturlig carnivore diett: rå kjøtt, bein og organer. Noen mennesker mate grønnsaker med rått kjøtt diett, men de er ikke obligatorisk. Knoklene inneholder kalsium og andre viktige mineraler. Fett gir energi, mens kjøtt og organer gi en pit bull protein og aminosyrer. Tom Lonsdale, DVM, forfatter av "Raw Meaty Bones", sier noen middagsrester er greit, så lenge du unngå skadelige matvarer som druer, kokte bein og løk.

Typer

Det er mange måter å mate et rått kjøtt diett, og en rekke forskjellige kjøtt bør inkluderes. Hver kjøtt har en annen næringsprofil; for velbalansert ernæring, trenger din pit bull både rødt kjøtt og fjærfe. Mange bedrifter formulere frysetørket og kommersielt forberedt bakken rå mat; flere merker er tilgjengelig på dyrebutikker. Pitbuller, med sine solide kjever, har ikke noe problem med å spise ganske store bein, og det er billigere å mate hele kjøtt og bein. Kjøtt og bein kan kjøpes fra dagligvarebutikker og slaktere. Uvanlige kjøtt, for variasjon, for eksempel grønn innmat, geit, sau, andebryst eller bøffel, er solgt av rå Dyremat distributører.

Fordeler

Fordeler inkluderer mindre, nesten luktfri avføring; rene, sunne tenner og tannkjøtt; bedre hud; skinnende pels; og manglende "hunde lukt." Pit bull allergier kan forbedres eller kureres med en diett fri for svært bearbeidet mat og kunstige ingredienser. De med arbeidsforhold eller ytelse pitbuller ofte velger å mate en rå diett for å holde sine hunder slank og muskuløs. Susan Wynn, DVM, som skriver for World Small Animal Veterinary Association, sier at raser utviklet som brukshunder kan godt ha ulike diettbehov enn de avlet som fanget hundene.

Betraktninger

Mange veterinærer godta en rå diett, selv om de ikke bifaller det; og to har skrevet bøker å anbefale den. Dr. Wynn erkjenner at "friskhet og variasjon" er viktig i hundens ernæring og anbefaler at veterinær utøvere respekterer sine kunders fôring praksis. Men fôring hele bein kan føre til hindringer og ødelagte tenner, og mens de fleste hunder håndtere bakteriene laste vel, de kan være utsatt for matbårne sykdommer. Med mindre du har en veldig billig kilde for rått kjøtt, som oppdrett eller jakt, rå mat kostnader er høyere enn kommersielle mat kostnader. Det tar også lengre tid å få tak i og mate rått kjøtt, sammenlignet med å helle tørrfor i en bolle. Hvis du har mer enn en hund, ta vare under fôring tid. Rått kjøtt er en "høyere verdi" mat enn tørr tørrfor, og noen hunder vil eskalere ressurs vokter eller mat aggresjon rundt mat. Dette er en trening problem og ikke en ernæring problemet, og letthåndterlig med litt sunn fornuft.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at rått kjøtt gir pitbuller en "smak for blod" og gjør dem ond. Det er ingen bevis som støtter denne påstanden. Pitbuller kan være aggressiv på grunn av avl, genetikk eller dårlig trening, men ikke på grunn av maten de spiser.

Hva er Juvenile Drug Abuse?

Juvenile narkotikamisbruk er et problem blant Amerikas ungdom. Mens bruken av illegale rusmidler ved yngel har gått ned i med 19 prosent siden 2001, er fortsatt rusmisbruk fortsatt et svært alvorlig problem i dette landet.

Fakta

Nesten 50 prosent av 12. klassinger innrømmer å ha brukt ulovlige rusmidler. Marihuana synes å være den ulovlige stoffet som brukes oftest.

Typer

Juvenile narkotikamisbruk omfatter illegale rusmidler og lovlige rusmidler som brukes på en måte som ikke er beregnet av en lege. Ifølge drugfree.org, har én av fem tenåringer misbrukt reseptbelagte medisiner og én av 10 har misbrukt hoste medisin.

Identifisere

Identifisere narkotikamisbruk er viktig, fordi studier viser at jo tidligere en juvenile bruker et ulovlig stoff, jo mer sannsynlig at han vil bli avhengige av det stoffet. Ser etter faresignaler, for eksempel endringer i sove, humør og kommunikasjonsmønstre er viktige måter å identifisere potensielle narkotikamisbruk i et ungdomsfengsel.

Effekter

De negative effektene av narkotikamisbruk blant yngel er vidtrekkende. Det kan føre til psykiske og atferdsmessige problemer, samt belastningen blant familieforhold.

Forebygging

Mye kan gjøres for å hindre ungdoms rusmisbruk, inkludert foreldrenes overvåking av venner, å holde en linje med kommunikasjon åpen og utdanning på farene ved narkotikamisbruk.

Tegn og symptomer på Juvenile Huntingtons sykdom

Tegn og symptomer på Juvenile Huntingtons sykdom


Juvenile Huntingtons sykdom er en sjelden lidelse som deler noen (men ikke alle) av sine symptomer med sin voksen motstykke. Det kan skje når som helst mellom barndom og 20 år. Noen ganger, barn viser ingen symptomer i det hele tatt. I tillegg er en familiehistorie med Huntingtons sykdom teller like mye i diagnostisering prosessen som noen entall symptom. Juvenile Huntingtons sykdom bør diagnostiseres av en kvalifisert fagperson.

Nedsatt kognitiv funksjon

Sviktende kognitiv funksjon er et tidlig symptom på Juvenile Huntingtons sykdom. Dette kan manifestere seg som en manglende evne til å konsentrere seg. Det kan også vises som redusert kognitive ferdigheter, som for eksempel problemer med tale, eller svekkede motoriske ferdigheter, som å sykle eller å kaste en ball.

Muskelstivhet

Fordi Juvenile Huntingtons sykdom påvirker muskler, stivhet eller stivhet er en åpenbar symptom. Barnet kan ha problemer med å flytte eller bøye bena, har en merkelig gangart og blitt stadig mer klønete.

Beslag

Et symptom unik for Juvenile Huntingtons sykdom som ikke forekommer i sin voksen tilsvarende er anfall. Ifølge Huntingtons Outreach Program for pedagogikk ved Stanford, 25 til 30 prosent av dem plaget med Juvenile Huntingtons sykdom erfaring gjentakende grand mal (også kalt tonisk-kloniske) anfall.

Myoklone Jerks

Ifølge Huntington Society of Canada, Juvenile Huntingtons sykdom fører også myoklone rykk, som ser ut som små, fysiske tics. Når moll, vises de som muskelrykninger, men når alvorlig og høyt i frekvens, ligner en type anfall.

Atferdsproblemer

Atferdsproblemer kan også være et symptom på Juvenile Huntingtons sykdom; dårlige karakterer, depresjon og økt seksuell promiskuitet er alle måter som barn rammet av Huntingtons kan handle ut. Disse symptomene må vanligvis være ledsaget av andre symptomer til å være avgjørende ettersom disse problemene oppstår også ofte i barn uten Huntingtons.