Digidexo.com

Fett brennere for menn

Fett brennere for menn


Brenne fett er avgjørende for å skape en tynn kropp. Stoffskiftet forbrenner kalorier og fett, og stoffskiftet hastigheten kan økes med både trening og kosthold. Bygge muskler øker stoffskiftet, og måten å skape muskler er ved å trene samt maten du spiser. Spise høy-protein og høy-fiber matvarer, samt unngå mat med høyt fett og kalorier, vil hjelpe kroppen din drivstoffet i seg selv mer effektivt og lagre mindre fett.

Jalapeños

Den kjemiske capsaicin er funnet i jalapeños og gir dem sin sterke smak. Nydailynews.com rapportert at inntak av dette kjemikaliet hastigheter opp pulsen og øker stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer kalorier og fett. Når du diett du spiser mindre, noe som kan bremse stoffskiftet. Men å spise ett måltid per dag som inneholder jalapeños kan holde stoffskiftet i gang raskt.

Egg

Egg er ett eksempel på en høy-protein mat som har få kalorier. Øke protein inntak kan gjøre stoffskiftet brenne mer kalorier hver dag fordi protein brenner varmere enn andre typer matvarer. For en enda større protein / kalori ratio, spise bare eggehviter. Dette kutter kaloriene fra sytti til ca atten for eggehvite av et stort egg. Å spise bare eggehviten også kutter ut kolesterol og fett som finnes i eggeplomme.

Green Tea

Grønn te er en metabolisme booster fordi den inneholder den kjemiske EGCG. Dette kjemikaliet fører til at hjernen og nervesystemet til å kjøre raskere, som brenner mer kalorier. Ved ganske enkelt å kombinere koffein og EGCG tre ganger om dagen kan du øke stoffskiftet slik at det brenner en ekstra 80 kalorier per dag.

Havre

Havre er en ideell frokost mat fordi de er en god kilde til fiber, som holder stoffskiftet fungerer fordi det er sakte fordøyd og holder insulinnivået stabilt. En hardere arbeidende metabolisme brenner flere kalorier. Også, melder nydailynews.com at å spise frokost kan bidra til å øke menns metabolisme med 10 prosent.