Digidexo.com

Herbal rettsmidler for Bipolar sykdom

Bipolar lidelse (manisk depresjon) er en psykisk lidelse som forårsaker humørsvingninger som spenner fra ekstrem tristhet til overveldende oppstemthet. Selv om sykdommen blir typisk behandlet med reseptbelagte medikamenter, er det en rekke naturlige urtemedisiner som også kan være effektive i å kontrollere symptomer på mani, og depresjon assosiert med sykdommen.

Beroligende urter

Plant urter som har en beroligende effekt på maniske episoder er milde og derfor generelt antas å være trygt å bruke i forbindelse med psykiatriske medikamenter. Kamille-flavored te og lavendel, med sin terapeutiske aroma, har lenge blitt brukt for å berolige sinnet og fremme avslapning og søvn. Valerian root hjelper også med søvnløshet, samt nervøsitet og hysteri. Passion blomst er ikke vanedannende og fungerer som et beroligende middel for å lindre angst ved å trykke kroppens sentralnervesystem. Kava kava, en plante innfødt til Sør-Stillehavet, fungerer også som en beroligende og muskel relaxer for å redusere stress og angst.

Nutritional Supplements

Flere kosttilskudd antas å hjelpe med symptomer på depresjon. Vitamin C er viktig for syntesen av noradrenalin, et signalstoff som påvirker humøret og er kritisk til hjernens funksjon. En annen nevrotransmitter, serotonin spiller en betydelig rolle i stemninger og søvn. 5-HTP, avledet fra aminosyren L-tryptofan, blir brukt av kroppen for å produsere serotonin. B-12, som finnes i kjøtt, fjærfe, fisk og meieriprodukter, er nødvendig for å produsere den stemnings påvirker stoffet S-adenosylmethionine (samme). SAMe er med i mer enn 40 viktige biokjemiske reaksjoner i kroppen og antas å bidra med depresjon. Folsyre og inositol er andre B-vitaminer som også kan redusere angst og depresjon.

Omega-3

Omega-3 er arbeids ingrediens i fiskeolje og finnes i mindre mengder i linfrø, gresskar frø og valnøtter. Forskning har funnet en betydelig sammenheng mellom høyt konsum av fisk og lave depresjon priser. Selv om omega-3 ikke ut til å hjelpe kontroll mani, en 1999 Harvard studie viser at doser på 8 til 10 gram om dagen hjalp bipolare fag bo i remisjon vesentlig lenger enn forsøkspersoner som fikk en placebo. For best resultat, anbefaler forskerne at omega-3 tas med vitamin C og E.

Nervine planteekstrakter

Nervine planteekstrakter er blant de sterkeste urter og er derfor mer sannsynlig å forårsake alvorlige bivirkninger. Johannesurt er en urte antidepressiva som påvirker serotoninnivået og bør aldri kombineres med reseptbelagte antidepressiva. Damiana er en urt antas å ha afrodisiske egenskaper og har tradisjonelt blitt brukt for depresjon. På grunn av dens energigivende effekter, kan det imidlertid være farlig for bipolare pasienter. Ginseng og gotu kola er tenkt å bidra med angst, apati og depresjon. Klaseormedrue er en urt som presser nervesystemet og fungerer som en naturlig beroligende å redusere symptomer på mani.

Homeopati

Homeopati er en praksis som opererer på troen på at en sykdom kan kureres ved å innføre stoffer i kroppen som forårsaker lignende symptomer som sykdommen. Ekstremt små doser er gitt for å aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper. Gelsemium anbefales å aide av manisymptomene, som irritabilitet, mens Natrum muriaticum og pulsatilla hjelp med depresjon og angst.

Forholdsregler

Mens naturmidler kan lindre noen av symptomene forbundet med bipolar lidelse, bør de ikke brukes som en erstatning for medisinsk behandling. Rådfør deg med legen din før du tar noen form for supplement, spesielt hvis du for tiden tar andre medisiner.