Digidexo.com

Herbal behandlinger for MS

Herbal behandlinger for MS


Multippel sklerose (MS) er en degenerativ sykdom i sentralnervesystemet som påvirker nervesystemet, hjerne, optisk nerve og ryggmargen. Godt over 380 000 mennesker i USA alene er berørt. Selv om det er scorene til reseptbelagte medisiner for de ulike symptomene på multippel sklerose, er det nesten like mange naturmidler som kan holde symptomene i sjakk, noe som gjør livet bare litt mer behagelig for den lidende.

Herbal Nutrition

Ifølge MS Research Center, inkludert disse urte matvarer i ditt daglige kosthold vil hjelpe med MS-symptomer: sesamfrø, linfrø, alfalfa (god kilde til vitamin K), havre, gresskarfrø, løk, hvitløk (både løk og hvitløk er anti-inflammatorisk og bygge immunitet), mandler, sjø tare (utmerket kilde til B-vitaminer og spormineraler), hamp olje, brønnkarse, salat, asparges og sitron (hjelper å rense ut giftstoffer i leveren).

Urte kosttilskudd

Den manuelle "Resept for Nutritional Healing" og MS Research Center liste disse urter som å være effektiv i behandling av ulike symptomer: nattlysolje, agrimony, amrit Kalash og Ashwaganda (ayurvediske urter), berberis, burdock, kamille (hjelper med stress og søvn), krampe bark (spesielt bra for muskelkramper), solhatt (bygger immunitet), elderflower, ingefær, ginseng, goldenseal, gotu kola, hagtorn bær, Huo ma ren (tilgjengelig via en sertifisert herbalist), lakris, lobelia, melk tistel (detoxifier), myrra (utmerket anti-inflammatorisk), salvie, skullcap (nerve tonic og bidrar til å indusere søvn), glatte alm, stevia, vendelrot, tre betony og ryllik. Goldenseal, lobelia og skullcap bør ikke tas internt i mer enn en uke av gangen.

Andre urter for å vurdere

Ikke alle mennesker har opplevd lindring av symptomer med disse urtene, men de kan være verdt et forsøk: sitrongress (hjelpemidler i fordøyelsen), yucca, rødkløver, løvetann rot og blader, gingko biloba, peppermynte, bee pollen og astralagus (bygger og opprettholder immunitet system).

Betraktninger

Det er mange teorier om årsaken til MS, og derfor mange tanker og teorier om behandlinger. Underernæring er forårsaket av kroppens manglende evne til å absorbere næringsstoffer er absolutt en å se på, så er teorien om at MS kan være en antoimmune sykdom. Uansett hva årsaken er, bør du ikke behandle MS uten råd fra en kvalifisert omsorgsperson, og du bør ikke forsøke å behandle deg selv med urter uten kunnskap og bistand fra en herbalist.

Vitamin og Mineral Support

Fordi ernæring spiller en så viktig del av din generelle helse, bør du vurdere vitaminer og mineraler som kan være mangler i kostholdet på grunn av kroppens redusert evne til å absorbere dem. Daglig inntak av koenzym Q10, MSM, gamma-linolenic acid og vitamin B-komplekset er viktig for å holde systemet ditt så sunt som mulig.