Digidexo.com

Hvordan detox kroppen din i 72 timer

Hvordan detox kroppen din i 72 timer


En 72-timers detox kan hjelpe fylle kroppens evne til å bekjempe giftstoffer og opprettholde sin optimal helse. Detox vil hjelpe kroppen din skylle ut eventuelle giftstoffer. Kroppen din vil være i stand til å produsere nye, sunnere celler, kvitte seg med frie radikaler og øke immunsystem. Med en 72-timers detox, vil du føle deg sunnere og mer energisk. Det kan også hjelpe deg å forvandle din livsstil til en som er mye sunnere for deg. Lær hvordan du detox kroppen din i 72 timer.

Hvordan detox kroppen din i 72 timer

•  Drikk en full 8-unse glass med varmt vann når du våkner opp om morgenen. Du kan ha den klar ved sengen din natten før. Som vil sikre vannet er romtemperert når du drikker det i morgen. Varmt vann har en sunnere, mer beroligende effekt på hele kroppen. Å drikke kaldt vann eller noe varmt som kaffe eller te kan sjokkere fordøyelsessystemet. Velge varm eller romtemperert vann vil starte din 72-timers detox akkurat.

Drikk rikelig med vann. Den første dagen av 72-timers detox, kan du ha bare vann. Du trenger å drikke minst åtte glass vann hver dag under 72-timers detox. Du kan fortsette denne sunn vane etter at 72-timers detox også. Å drikke vann hele dagen vil bidra til å holde deg hydrert. Det vil også holde deg fra å drikke unhealthier valg som kaffe, brus og saft. Du kan legge til en klemme av sitron juice til vann for en liten smak hvis du vil.

Spis måltider med frukt, grønnsaker og korn. Dette er for den andre og tredje dag. Du må spise fire porsjoner med frukt og grønnsaker eller to porsjoner av hver per dag. Du må også spise en kopp hele korn med hvert måltid. Hold frukt og grønnsaker rå for å få mest næringsstoffer ut av dem som mulig. Husk at frukt juice teller som en porsjon frukt. Prøv V-8 Splash for en porsjoner med frukt og grønnsaker. Drikk åtte gram for en servering. For hele korn, kan du ha brun ris, 100 prosent hele korn frokostblandinger, brød og pasta.

Slapp under 72-timers detox. Ta avslappende turer i ca 30 minutter. Drikke urtete (koffeinfri) ved sengetid og ta et par minutter av ro til å nyte den. Prøv meditasjon og yoga for en sunn og avslapning for kropp og sinn. Begynn å skrive i en journal for å lufte dine tanker og følelser. Når 72-timers kroppen detox er over, tenker på de avslappende øvelser du likte mest og innlemme dem i ditt daglige liv for en sunn livsstil endring.

Unngå usunn livsstil valg. Hold deg unna alkohol, sukker, salt, koffein, konserveringsmidler, kjøtt, melk, egg, ost og sjokolade. De eneste matvarer du bør spise i løpet av 72-timers detox er frukt, grønnsaker og korn. Dette er en perfekt tid for å slutte å røyke, også. Gjør en avtale med legen din for å få hjelp slutte å røyke.

Hint

  • En 72-timers detox kan hjelpe deg å velge en sunnere livsstil. Finn noe som hjelper deg å slappe av.
  • Snakk med legen din før du prøver noen detox plan.