Digidexo.com

Drug Testing av hår analyse

Drug testing gjennom hårsekken evaluering er en av de mest effektive måtene å oppdage narkotikabruk i en person. Narkotika bo i håret i opp til 90 dager, så tar hårstrå og testing for narkotika metabolitter kan gi positive resultater i selv sporadiske narkotikabrukere. Hårprøver er tatt og sendt til et laboratorium hvor resultatene er gitt innen et par dager.

Hårvekst

Den gjennomsnittlige lengden håret vokser er omtrent en halv tomme per måned. Siden stoffer er tilstede i håret i omtrent 90 dager, håret vokser 1,5 inches samtidig metabolitter. Når du tar hårprøver, håret er fjernet ved hårsekken. Så lenge prøvene er fjernet på riktig måte, betyr eksistensen av narkotika i en hårsekken test narkotika ble konsumert i løpet av tre måneder med testing.

Process

Den vanskeligste delen av prosessen er å skaffe hårprøver. Ca 50 tråder er foreslått for testing. Klippe håret så nær roten som mulig. Skaff en lab pakke kit fra en testing selskap. Plasser hårstrå i pakken og sende den til laboratoriet. Du er da i stand til å logge seg på testing selskapets nettsted for å vise resultater.

Forskjell fra urin og spytt-tester

Fordi metabolitter vokse på håret, legemiddeltester er i stand til å detektere biprodukter i 90 dager. Ved bruk av urin eller spytt, blir stoffet metabolitter utskilles raskt fra kroppen. Stoffer som kokain, metamfetamin og opiater utskilles fra urinen innen 72 timer. Fjerning av narkotika metabolitter blir behandlet innen 48 timer i spytt.

Rekreasjonsbruk g mye bruk

Laboratorieresultatene viser omfanget av metabolitten mengde i de hårprøver. Personer som har lavere mengder kan bare bruke sin foretrukne narkotiske stoffet og til. For eksempel resultatene for amfetamin bruke mellom 500-2500 pg / mg er et tegn på fritidsbruk. Tunge amfetaminbrukere har resultatene fra 2500-7500 pg / mg i hårsekkene.

Bruksområder

Hår analyse testing brukes vanligvis av arbeidsgivere og foreldre opptatt av narkotikabruk. Arbeidsgivere som har en ikke-narkotikapolitikk kan bruke hår analyse for å sikre potensielle ansatte er rusfritt. Foreldre som er opptatt av sine barns mulig narkotikabruk kan også bruke hår analyse. Testresultatene er private, slik at foreldrene kan diskret arbeide med barn som har positive tester ved å finne behandling og rehabilitering behandling.