Digidexo.com

Hvordan finne Low Fat Foods

Hvordan finne Low Fat Foods


Mettet fett, umettet fett, transfett, gode fettstoffer og dårlig fett gjør oss gale. Å vite forskjellen mellom disse fett kan hjelpe oss å finne fettfattig mat. Mat etiketter kan være forvirrende også. Vi ser på mengden fett og tror det er en fettfattig mat før vi leste servering størrelse. Her er noen tips for å hjelpe deg å finne fettfattig mat.

Hvordan finne Low Fat Foods

Dårlig fett

•  Unngå mettet fett og transfett. Mettet fett er vanligvis fra animalske kilder og inkluderer kjøtt og meieriprodukter. I stedet for å unngå disse fett helt, velger lav fett kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Velg melkeprodukter som er redusert i fettinnhold eller lavt fettinnhold slik som skummet melk, ost, og de som er laget med skummet melk.

•  Fjern mest mulig av det synlige fettet fra kjøttet. Rødt kjøtt er "marmorert" og har striper av fett i kjøttet selv, så fjerner det meste av det synlige fettet. Noen mennesker koker kjøtt med fett på, deretter fjerne den før du spiser. Dette bidrar til å fjerne noen av fett, men maten er ikke ansett som lite fett.

Unngå transfett så mye som mulig. Transfats er menneskeskapt fett til matlaging og omfatter mange typer margarin og fett. Trans er laget for å være fast ved romtemperatur. Trans brukes til steking og baking; unngå stekt mat og bakevarer når du er på en fettfattig diett.

Godt fett

Spis mat som laks, som er høy i omega fettsyrer. Selv om det ikke vurderes som lav fett, er fett et "godt" fett og sunt for deg.

Bruk vegetabilsk olje til frityrsteking matvarer. Disse fett er mye sunnere for deg enn transfats, men må brukes med måte.

Legg olivenolje i kostholdet ditt i stedet for mettet fett. Olivenolje er mye mer fettfattig enn smør til matlaging.

Low Fat Foods og tips

Les ernæring etiketten på maten før du kjøper. Sjekk hvor mange prosent av DV for fett. DV er "daglige verdi" anbefales. For å bli betraktet som lite fett, er DV av det totale fettinnhold under 5 prosent. Den totale fett inkluderer mettede og umettede.

Kjøp fettfattig mat ved å lese "krav" på forsiden av pakken. Noen pakker er merket "redusert fett" eller "lite fett" avhengig DV av totale fett. Pass på at du leser den ernæringsmessige informasjon på etiketten også.

Substitute lite fett og redusert fett når det er mulig. I stedet for å kjøpe en krem ​​suppe, kjøpe en suppe som har kjøttkraft. I stedet for å kjøpe halv og en halv for kaffe, bruke skummet melk eller ikke-fett tørr melkepulver. I stedet for å kjøpe tunfisk pakket i olje, kjøpe tunfisk pakket i vann.