Digidexo.com

Hva er behandlingen for migrene med profylaktiske legemidler?

Hva er behandlingen for migrene med profylaktiske legemidler?


Behandling av migrene med forebyggende medikamenter blir stadig mer vanlig. En forebyggende, noe som betyr at forebyggende, holder migrene i sjakk, redusere tallet på dem som lider se hver måned. Dette kan være en bedre behandling plan enn bare å angripe den smerte og symptomer når en migrene streik. Det er fem former for forebyggende medikamenter som er akseptable for migrene: betablokkere, kalsiumkanalblokkere, divalproex natrium, antidepressiva og metysergid.

Betablokkere

Betablokkere er oftest foreskrevet for forebygging av migrene. Først brukes som en behandling for angina og høyt blodtrykk, er disse medikamentene påvirke responsen til noen nerveimpulser. De minske arbeidet i hjertet, som også redusere hjertets behovet for ekstra oksygen. Propranolol er den vanligste form for medikament betablokker og har vært effektive i behandlingen av migrene.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere spille en rolle i fartøy innsnevring og blir vanligvis brukt til å lindre angina, korrigere en uregelmessig hjerterytme eller forebygge migrene. Disse stoffene påvirker bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjerte og blodkar. Da slapper blodårene og øker oksygen og blodtilførsel til hjertet. De har vist seg å være effektiv i å forebygge migrene, slik at pasientene lettelse.

Divalproex Natrium

Divalproex natrium, ofte solgt som Depakote, ble først brukt til å forebygge anfall. Det er noen komplikasjoner med å ta denne medisinen, selv i nonseizure pasienter. Det har vært den mest effektive av alle typer narkotika i å forebygge migrene, og viser store løftet for migrene lider. Selv om dette er sant, må medisinen tas på en riktig måte og pasienter avvent, eller anfall kan forekomme.

Antidepressiva

Antidepressiva hindre migrene smerte ved å påvirke nivået av serotonin. Først brukes til behandling av klinisk depresjon, har disse medikamenter vist effektivitet i å forebygge migrene symptomer, hvilket gav pasienter færre tilfeller av smerte. Ifølge National Migrene Association, allment aksepterer det medisinske fellesskapet bruk av antidepressiva som et profylaktisk medikament fordi migrene og depresjon henger sammen. Fordi depresjon forekommer i migrene lider med en hastighet på 47 prosent mot 17 prosent i den generelle befolkningen, kan en kombinert behandling være vellykket.

Metysergid

Metysergid, også kjent som Sansert, ble mye brukt for migrene forebygging for mer enn 50 år. Selv om dette stoffet er fortsatt tilgjengelig i Canada, ble den fjernet fra det amerikanske markedet i 2003 på grunn av komplikasjoner knyttet til utvidet bruk. Pasienter som var med en høy risiko for å utvikle retroperitonealfibrose, en sykdom som angriper den fibrøse vev i bukvegg, den delen av kroppen som inneholder nyrene og nyrekanalen. Dette er en langsomt progredierende sykdom og kalles også kroniske periaortitis når assosiert med en abdominal aortaaneurisme.