Digidexo.com

løvetann vorte

Løvetann vorte fjerning

Løvetann, eller Taraxacum FH Wigg (Compostiae), tilhører daisy familien. Denne ydmyke luke består av capitulum, gul-blomstring toppen, og den nederste delen, av grønne rosett blader. Løvetann, som har hatt et dårlig rykte som et irriterende ugress, kan nå bli sett på med mer følelse. Løvetann kan brukes på forskjellige måter. Den ene er anvendelsen av sin hvite sap til vorter som et naturlig middel for fjerning.

Symptomer

Vorter er diagnostisert av deres plassering og utseende. De kan vises som lys eller mørk hud rundt en lesjon. Flat, glatte eller små lesjoner kan vises på den øvre og nedre kroppen området samt ansiktet. Røff vekster kan vises under eller rundt negler og tånegler, og selv på fotsålene, som kan være smertefullt. Vorter kan også manifestere seg som klumper.

Årsaker

Vorter er forårsaket av virus. Det finnes forskjellige typer av vorter. Vanlige vorter kan vises hvor som helst på kroppen, men vanligvis hendene. Flate vorter er for det meste i ansiktet. Denne typen er mest vanlig hos barn, mindre så i tenåringer, og er sjelden hos voksne. Genital warts er funnet rundt kjønnsorganene, og kan også bli funnet inne i kroppen. Vorter på fotsålene er plantar warts. Subungual warts er under negler og tånegler.

Behandling

Løvetann naturlig inneholde en latex-type saft kjent som en phytochemical. Den melkehvite sap tilhører luteolin klassen, og er kjent for å være giftig for menneskeceller. Påføring sevjen til vorte kan redusere celleproliferasjon, fungerer som en naturlig remover. Sevjen kan bli samlet inn fra cut røtter, stilker og blader. Bruk den til hele vorte 1-3 ganger daglig i fem til syv dager. Vorten kan deretter fjernes på en sikker måte, som det vil langsomt løsner fra huden.

Advarsel

Vask hendene grundig etter berøring vorter. Unngå direkte kontakt med vorter på andre mennesker, da dette kan spre viruset. Vorter kan oppstå i en person med et svekket immunforsvar. Derfor bør årsaks undersøkes før behandlingen starter. Sjekk allergi mot enhver form for løvetann før påføring av saft. Oppsøk lege hvis du er usikker på noen unaturlig vekst du observerer,
spesielt i genital regionen.

Hvordan bli kvitt vorter Med Løvetann Stems

Vorter som plantar, verucca, flate vorter og klase warts er pinlig og skjemmende for de som lider av dem. Vorter kan vises hvor som helst på kroppen og de er forårsaket av et virus. Dette betyr at de kan bli fanget av noen uheldige nok til å komme i kontakt med dette viruset. De fleste vorte-syke har prøvd konvensjonelle midler behandling; dessverre i de fleste tilfeller er disse behandlingene er ikke permanent. Naturlig rettsmidler kan bidra til å gjøre det som virker umulig - bli kvitt vorter. Bruk løvetann stilker og avslutte vorte problemer for alltid.

Bruksanvisning

•  Plukk noen løvetann like over bakkenivå når solen begynner skinner. Kontroller at du har nok av stilkene for vorte rette.

Kutt hodet av stilkene med saks og presse melkeaktig væske fra stilkene. Denne melkeaktig væske er latex og effektiv i vorte fjerning.

•  Påfør lateksen til vorten, og at området får tørke. Dekke vorte med en selvklebende bandasje. Gjenta dette trinnet to ganger per dag, og dekk til med en frisk bandasje hver gang.

Merk hvordan hver gang du tar av bandasje, vil flak av vorte skrelle bort. Etter én uke, bør vorten har nesten forsvunnet. Holde bruke latex inntil vorten har gått helt. Vorte bør ikke tilbake etter dette naturlig rette.

Hint

  • Vask hendene i varmt såpevann etter behandling dine vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

Ansikts vorter er en smittsom hud vekst forårsaket av humant papillomavirus. Mens HPV infeksjon er svært vanlig, er det heller ingen kur. Det finnes flere typer vorter, men flate vorter ofte vises på forsiden. Flate vorter er glatt og små og er funnet rundt øyne, nese og munn. Vorter er harmløse og forsvinner vanligvis etter en tid. Men mange mennesker finner vorter skjemmende og pinlig, så det er mange kommersielle, medisinske og naturlige midler tilgjengelig for å fjerne ansikts vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

•  Påfør kommersielle salver. Mange er kjent med annonser for Compound W, en populær kommersiell vorte remover. Men det er andre merker som Dr. Scholl produkter og TinaMed vorte Remover på markedet som fjerner vorter også. I de fleste kommersielle produkter bruke salisylsyre som hovedingrediens, men andre milde syrer anvendes i tillegg. Syren bidrar til å slough av eller slites bort lagene av vorter før de forsvinner. Vorte fjerning er tilgjengelig som en flytende, gel, krem ​​eller pads. Følg instruksjonene på etiketten.

Prøv cryosurgery kits. Den nyeste typen vorte fjerning er at-home cryosurgery kits, tilsvarende det som brukes i et legekontor. Med cryosurgery bruker du flytende nitrogen til å fryse av vorte. Vær sikker på å nøye følge instruksjonene med noen over-the-counter vorte remover du kjøper.

Bruk aspirin. Aspirin selges i drugstores inneholder salisylsyre, samme ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjernere. Slik bruker aspirin som en vorte remover, oppløse noen tabletter i vann og bruke blandingen til vorte. Gjenta et par ganger om dagen.

Bruk naturlige syrer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler er en tryggere måte å bli kvitt vorter. Som med kommersielle produkter, er en mild syre som brukes. Alle naturpreparater brukes lokalt på vorte en eller to ganger om dagen. Eddiker inneholder eddiksyre så hvit eddik og eple cider eddik er begge brukes til å behandle vorter. Sitronsaft og grapefruktjuice begge har sitronsyre som kan brukes på ansikts vorter. Hvitløk saften fra friske nellik er et folk rette for å prøve.

Prøv essensielle oljer. Noen essensielle oljer er kreditert med vorte fjerning. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Birch olje har betulinsyre. Tea tree olje og løvetann olje også har sine talsmenn som vortefjerner.

Se en lege. For vanskelige vorter, kan medisinsk intervensjon være nødvendig. Leger bruker kjemisk peeling for å bli kvitt ansikts vorter. Den kjemiske hyppig brukt er trichloroascetic syre. Leger bruker også elektrisk strøm for å fjerne vorter. I elektrokauterisering, er vorte brent av. Et annet alternativ er laser kirurgi som bruker en stråle av lys. Den cryosurgery utført i et legekontor benytter en sterkere versjon av flytende nitrogen som finnes i at-home kits. For disse medisinske behandlinger, må du finne en kosmetisk kirurg eller en hudlege.

Natural Cures for flate vorter

Flate vorter er godartet hud vekster forårsaket av human papilloma virus (HPV). Til tross for sitt navn, er disse vorter faktisk hevet over hudoverflaten; de er også mørkere enn den omkringliggende huden tone. Flate vorter oftest plage barn og tenåringer, og vorter tendens til å vises på ansikt, hender, knær, nakke og albuer. Selv om disse warts er smertefri, de er smittsom og noen mennesker søker naturlig rettsmidler for å hindre dem fra å spre seg.

Eteriske oljer

Holistisk utøvere foreslår tea tree olje, basilikum olje eller løvetann olje for å hjelpe kurere vorter. Den sitronsyre i sitronmelisse olje kan også hjelpe, så kan den betulinsyre i bjørk olje. Uansett hvilken olje du velger, gjelder et fall til vorte. Disse oljene er sterke, slik at en applikasjon per dag er tilstrekkelig. Etter noen uker skal du se merkbar forbedring.

Sitronsyre

Mange folk rettsmidler for warts bære sitronsyre, som finnes i mange frukter, inkludert sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Syren eksfolierer det øverste laget av vorte. Med gjentatte anvendelser, blir de forskjellige lag av det vorte slutt fjernet. Sitron eller lime juice er de beste alternativene; du kan klemme saften fra frisk frukt eller kjøpe en flaske juice på Rimi. Bruke saften til vorte med en bomullsdott noen ganger hver dag.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre, som også har vist seg nyttig i behandling av flate vorter. Apple cider eddik og hvit eddik er like effektive. Unn vorte på samme måte som du ville gjort med sitron eller lime juice, dabbing området med en fuktet bomullsdott flere ganger om dagen.

Aspirin

Den viktigste ingrediensen av aspirin er salisylsyre, og noen over-the-counter vorte fjernere inneholder salisylsyre. Plasser flere aspirin i en bolle og tilsett litt varmt vann for å oppløse dem. Når aspirins har oppløst, påfør blandingen med en bomullsdott til vorten, og gjenta et par ganger hver dag.

Hjemmelaget vorte Remedy

Vorter er utstående hud forhøyninger forårsaket hovedsakelig av virusinfeksjoner. Vorter kan vises på alle deler av kroppen, spesielt på ansikt, hals, lemmer eller kjønnsorganene. Disse er vanligvis ikke skadelig, men som warts er vanligvis skjemmende, er fjerning ganske vanlig praksis. Mens det er en rekke medisinske og kirurgiske metoder, er det noen hjemme rettsmidler for vorte fjerning som er like effektive i tillegg.

Løvetann og Tannkrem

Ta en tomme eller to av stammen av en løvetann anlegg og tvinge den hvite saft ut av det. Hold til side. Filen din vorte litt med en neglefil og deretter bruke løvetann saft på den. La uforstyrret for ikke mindre enn to timer. Følg denne tidsplanen for et par dager till din vorte forsvinner. En annen hjemmelaget vorte rettsmiddel er bruk av en hvilken som helst tannkrem på vorte. Etter påføring av lim, helst før sengetid, dekke vorte med et plaster eller stikker gips og la uforstyrret til i morgen. Følg denne rutinen hver kveld till din vorte blir fjernet.

Bananer og poteter

Et par av de mest effektive hjem rettsmidler for warts bære bananer og poteter. For frukt rette, skrelle banan og holde skallet til side. Skjær ut en peeling stykke stort nok til å dekke vorte. Nå bruker en heftplaster å tape stykket over vorte. Ta av bananskall bare når det blir brunt og soggy. Rengjør vorteområdet riktig og følg denne prosedyren en gang hver uke til vorten blir sakte myk og forsvinner. Du kan også ta en ny bit av potet, knuse den til å presse ut saften og søke direkte på vorte. La uforstyrret for ikke mindre enn 15 minutter, to ganger hver dag, till din vorte forsvinner.

Aloe Vera og hvitløk

Vorter kan enkelt og naturlig fjernes med ekstrakt fra aloe vera plante. Bryte et blad av planten for å presse ut gel og påfør direkte på vorteområdet, ikke mindre enn to ganger eller tre ganger daglig i ca en måned eller så før vorten forsvinner. Du kan også ta et par fedd hvitløk, knuse dem og legg massen på vorte to ganger for å tre ganger hver dag i en måned. Bruk en stikker gips eller andre klebebånd for å holde hvitløk på plass, helst over natten.

Ash og Eddik

Påfør sigarett aske direkte på vorte og la urørt i cirka 60 minutter hver dag i to uker eller så før vorte er fjernet. En annen vorte fjerning rettsmiddel innebærer eple cider eddik. Før leggetid, ta litt vatt, suge den i eddik, gni litt på vorte og dekke området med medisinsk gasbind og stikker gips. La uforstyrret over natten og vaske området i morgen. Følg denne rutinen for noen uker till din vorte forsvinner for godt.

Naturlig måte å fjerne en vorte Rundt en negl

Vorter er vanligvis forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Vorter kan inngås gjennom et håndtrykk eller en annen hud til hud kontakt. Viruset finner i sin vei inn i blodet gjennom en liten åpning eller kutt i huden. Flere naturlige behandlinger kan anvendes for å behandle vorter på hender og rundt fingerneglene.

Mat rettsmidler

Innpakning det berørte området med banan skreller og dekker det kan hjelpe til med fjerning av vorter. Du kan også gjelde for eller suge vorter i en syrlig juice som sitron, lime eller grapefrukt. Soaking hånden i eple cider eller hvit destillert eddik kan fjerne vorter rundt fingerneglene. Hvitløksfedd er et effektivt middel, enten skiver, gjort til et lim eller tatt i en kapsel.

Andre aktuelle behandlinger

Å gjøre en pasta av vitamin C (knust) eller 100 prosent aspirin og vann er en annen aktuell behandling for vorter. Tea tree olje og aloe vera også hjelpe til å fjerne vorter. Melkeaktig saft, som finnes i planter som løvetann, milkweed og julestjerner, er andre programforslag for vorte fjerning.

En Odd Remedy

Curebum.com antyder duct tape som en effektiv behandling for vorte fjerning. Tapen stenger ute fuktighet og luft, drepte vorte. Når båndet er fjernet, fjerner det også det øverste laget av vorten. La det avdekket om natten slik at området for å puste. Påfør tape igjen i morgen og fortsette denne prosessen til vorten er helt fjernet.

Hvordan bli kvitt en vorte i de tidlige stadier

Hvordan bli kvitt en vorte i de tidlige stadier


Å ha vorter utvikler kan være vanskelig og stressende å forholde seg til, spesielt hvis du har flere vorter å kontrollere og helbrede. Hvis du begynner skikkelig behandling og håndtering vorte i en tidlig fase, kan det gro mye raskere og være mindre merkbar overall. Du kan helbrede ditt vorte med felles elementer fra medisinskapet, og hindre videre spredning av eventuelle vorter med skikkelig rengjøring og dekning med bandet hjelpemidler.

Bruksanvisning

•  Ta vare på og behandle vorter som du kan ha med salisylsyre, også kjent for å bidra til å fjerne kviser og urenheter rundt i kroppen. Salisylsyre påvirker omgivelsene av vorte, bidrar til å fjerne den helt fra huden din. Vanligvis, tørk av salisylsyre rundt vorten, dekker den med et plaster. Alternativt holde en fuktig aspirin tablett på plass med et plaster.

Legg et stykke duct tape over vorte (e) i seks hele dager til å fjerne og redusere utseendet på huden din. Etter seks dager er fullført, fjerner du plaster og suge området med vorte i varmt vann. Skrubb vorte og området rundt med en pimpstein, som vil bidra til å fjerne overflødig materiale rundt vorte selv.

Velg en løvetann blomst fra hagen din eller et området der du befinner deg hvis sesongen er riktig. Klem løvetann melk i en beholder for å samle det. Spre løvetann melk over vorte (s) en eller to ganger daglig i noen dager for å bidra til å fjerne vorter helt.

Vask vorte (e) flere ganger om dagen for å holde de omkringliggende områdene rene, forebygge spredningen av papilloma virus av vorter. Hold vorter dekket med et plaster til enhver tid og alltid være sikker på å holde hender og kroppen ren etter berøring eller rengjøring av vorteområdet.

Bruk noen dråper lakserolje på vorter og de ​​omkringliggende hudområder på kroppen din hver natt. Gni og massere oljen inn i omkringliggende hud og over området med vorte (e) selv. Gjør dette for et par netter, og bare noen få dråper hver natt. Bruk av for mye lakserolje over huden kan forårsake irritasjon i stedet for helbredelse.

Hvordan får jeg kvitt det vorte virus naturlig?

Hvordan får jeg kvitt det vorte virus naturlig?


The Human Papilloma Virus, også kjent som HPV, fører alle typer vorter. Forskjellige tilnærmingene av HPV forårsaker ulike typer vorter. Akkurat som alle virus i kroppen din, kan du behandle symptomene før immunforsvaret er i stand til å beseire viruset. Ved behandling av dine vorter, husk at HPV kan ta mer tid til å komme seg ut av systemet enn andre virus som influensa eller kalde virus. Det viktigste å huske på når man behandler vorter er å holde den delen av huden ren og tørr for å unngå ytterligere angrep eller irritasjon.

Bruksanvisning

•  Sug vorter i varmt vann. Vorter, særlig plantar warts, er følsomme for varme. Bringe vannet til en høy temperatur; få det så varmt som mulig uten å brenne huden din. Suge så lenge som mulig, eller til vannet begynner å kjøle. Varmen vil myke vorte og bidra til å drepe viruset. Med vorte myknet deg død vorte hud kan forsiktig fjerne med en Emery bord. Vær forsiktig så du ikke å skape irritasjon eller blødning med Emery bord.

Velg en løvetann og bruke sevjen til din vorte. Sevjen ligger i stammen og drypper langsomt ut. Sevjen forverrer huden og stimulerer immunsystemet til å få til å fungere i det bestemte området av kroppen din.

Gni fersk hvitløk direkte på din vorte. Dette fører vorte til blemme og til slutt falle av. Den blemmer, som forverring av løvetann saft, sender en indikator på immunsystemet til å helbrede dette området og drepe viruset. For å unngå blemmer sunn hud rundt vorten, gni på vaselin før du påfører hvitløk.

Tape innsiden av en sitron eller bananskall til din vorte før du går til sengs. Denne behandlingen fungerer ikke ved skjerpende huden din og varsler immunsystemet. I stedet tar det oljer og kjemikalier fra skreller og oppløser vorte.

Direkte gjelder Vitamin C. Du kan bruke vitamin C for å bekjempe HPV akkurat som du ville bruke den til å bekjempe andre virus. Lag en tykk blanding av vann og vitamin C-piller eller tabletter og bruke den direkte til din vorte under en bandasje eller stykke duct tape.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å fjerne genital warts med disse metodene. Genital warts må behandles annerledes på grunn av deres sensitive sted på kroppen, og fordi det er ingen kjent kur for HPV tråd som forårsaker dem.

Hvordan Herbally Cure Vorter

Hvordan Herbally Cure Vorter


Vorter er svært vanlig, og de fleste ganger er ikke-cancerous. Vorter er forårsaket av virus av humant papillomavirus, også kjent som HPV. Vorter vises på overflaten av huden, fingre og tær, i mange forskjellige former og størrelser. Vorter kan fjernes ved hjelp av mange ulike teknikker. Fjerningen av vorter kan gjøres av en mindre kirurgi, eller med medikamenter, så vel som urter. Herding vorter herbally er smertefri og billig.

Bruksanvisning

Ta et vitamin C tablett og knuse den i en ren klut. Tips en litt vann på knust tablett, for å gjøre en lime. Påfør lim til vorte. Bruk et stykke gasbind for å holde den på plass. Gjenta om nødvendig til du ser resultater.

Påfør hvitløk til warts å kurere det. Fjern den ytre huden fra hvitløk. Plasser et fedd hvitløk i en ren klut. Bruk en hard gjenstand for å knuse hvitløk. Sett knust hvitløk på vorte, plasserer et stykke gasbind rundt det å holde på plass. Du vil føle deg midlertidig stikking. Gjenta dette hver dag i minst 7 dager, eller inntil det vorte faller av.

Bruk væske fra løvetann anlegget, som skal brukes på vorte. Få plante av løvetann og bruke en kniv til å skjære stammen. Når stammen er i skiver, vil en hvit flytende stoff kommer ut av den. Å kurere vorte, gjelder denne hvite flytende stoff til det.

Sug et stykke bomull i noen apple cider eddik. Sett gjennomvåt bomull på vorte. Bruk en stor Band-Aid (fortrinnsvis en plast Band-Aid) for å holde den på plass. Dette bør gjøres daglig til du ser vorte forsvinner.

Bruk ricinusolje til vorten, ved hjelp av et stykke bomull. Bomullen skal senkes ned i lakserolje til mettet. Klem ut overflødig lakserolje og tape den på vorte, ved hjelp av en plast Band-Aid. Bruk dette to ganger daglig for et bedre resultat.

Tips og advarsler

  • Hvis du har sensitiv hud, må du være forsiktig når du bruker hvitløk for å kurere vorter. Unngå å legge hvitløk på vorte over natten. Dette kan føre til mindre brannskader.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Løvetann rot ekstrakt fordeler

Løvetann rot ekstrakt fordeler


En felles hage urt som er ansett som et irriterende ugress, har roten av løvetann faktisk vært brukt i århundrer for sine medisinske og helbredende egenskaper for å behandle leversykdom. Den rike blanding av næringsstoffer som vitaminer A, B, D, jern, magnesium, sink, kalium, natrium, kalsium og silisium gjør løvetann rot en kraftig urt å behandle huden, avgifte systemet, behandling av lidelser som gallestein og mage problemer, og bidra til å opprettholde et sunt hjerte.

Fungerer som en Gentle Vanndrivende

Overflod av kalium i løvetann rot fungerer som en mild og naturlig vanndrivende. Dette er nyttig for fordøyelsesproblemer, generelle fordøyelsen og kan også fungere som en appetitt stimulerende. Denne type vanndrivende anses mindre hard enn over-the-counter varianter, som har en tendens til å tørke kroppen og kan faktisk bryter det av sin naturlige kalium reserve. I tillegg er tilskyndelse av galle gunstig for generelle leveren og galleblæren helse. Dette omfatter også behandling av leverrelaterte forhold som gulsott og skrumplever.

Gunstig for hjerte og blod

Roten av løvetann gjør mannitol, som er gunstig for å behandle hjertesykdommer som høyt blodtrykk, samt å fremme sunn sirkulasjon. Løvetann rot også inneholder høye nivåer av natrium som bidrar til balanse elektrolytter i blodet, urinsyre og kolesterol nivåer for noen mennesker.

Behandler visse betingelser

Mengde næringsstoffer i løvetann rot kan behandle tilstander som lungebetennelse, bronkitt, osteoporose, anemi, svulster og revmatisme. Løvetann er også gunstig for nyrer, bukspyttkjertel, milt, mage og andre organer. Sin rot er også kjent for å behandle vorter, infeksjoner og vekster.

Avgifte

Roten av løvetann har en rik konsentrasjon av natrium, noe som kan eliminere giftstoffer som har blitt akklimatisert i kroppen. Løvetann rot virker raskt som det stimulerer nyrer. Dette fjerner giftstoffer, renser blodet og erstatter kalium som gikk tapt.

Hjelper Skin

Løvetann rot har mange helbredende fordeler til huden, som inkluderer rensing og forbedre hudens tekstur. Roten utvinnes og brukes i mange rensemidler og astringents som kan tørke opp huden og tone blodårene i huden. Sin rot kan også brukes til å behandle hudsykdommer vorter, blemmer, akne, eksem og psoriasis.

Galleblæren

Løvetann rot er gunstig for generelle galleblæren helse. Når tatt på regelmessig basis, kan roten forebygge gallestein dannes i galleblæren. Sin rot er også gunstig med pre-eksisterende gallestein som de kan hjelpe til å løse dem slik at de enkelt kan elimineres ut av kroppen.

Fjerne Eye Vorter

Introduksjon

Vorter er smittsomme hudsykdommer. De er forårsaket av humant papillomavirus (HPV), som faktisk er en gruppe av over 100 forskjellige virus. HPV-infeksjoner er svært vanlige. I USA, nesten 25 millioner mennesker har en av disse virusene. Det finnes mange typer av vorter --- vanlig. flat, plantar og genital --- som alle varierer i utseende og plassering. Flate vorter er vanligvis små og glatt og vises på forsiden. Vorter på øynene er for det meste flat warts. Mens de er ufarlige, kan de være pinlig. Det finnes ingen kur for HPV, men det er hjemme rettsmidler, over-the-counter produkter og medisinske behandlinger som kan fjerne øye vorter.

Hjem Rettsmidler

At-hjem behandlinger er en trygg måte å fjerne vorter. I de fleste situasjoner, vorter klare seg på egenhånd. Men hvis warts tar lang tid å helbrede, er noen hjemme rettsmidler kreditert med å fjerne vorter. I både kommersielle og hjem rettsmidler, er en mild syre, vanligvis brukes til å behandle vorter. Sitronmelisse olje kan fjerne vorter fordi den har sitronsyre. Bjørk har en mild syre kalt Betulinic som er nyttig i å fjerne vorter. Apple cider eddik er lett tilgjengelig som en naturlig kur. Den har asketisk syre som eksfolierer vorte. Tea tree olje og løvetann olje kan også fjerne øye vorter. En nyttig urt for å fjerne vorter er hvitløk. Påfør saften av en hvitløk fedd til vorte. I hver av disse rettsmidler, bruke urten eller væske lokalt på vorte et par ganger om dagen og være forsiktig for ikke å få stoffet i øynene.

Over-the-counter produkter

Mange kommersielle vorte fjerning er også tilgjengelig. De fleste av disse har en mild syre som dens aktive ingrediens --- i de fleste tilfeller, salisylsyre. Vortefjernere kommer i flere former: væske, krem, gel eller pads. Det er også cryosurgery kits som folk kan bruke hjemme. Med disse produktene du fryser utenfor vorte ved hjelp av flytende nitrogen. Compound W er trolig den mest kjente vorte remover på markedet. Salisylsyre, den viktigste ingrediensen i dette produktet, fungerer som en mild exfoliant, sloughing av det øverste laget av vorte. Uansett aktuell produktet du bestemmer deg for å kjøpe, må du lese og følge bruksanvisningen nøye. Vær sikker på at produktet kan brukes trygt rundt øynene.

Medisinske behandlinger

Noen øye vorter kan ikke svare på hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter. Hvis vorten er besværlig, kan være medisinsk intervensjon er nødvendig. Kjemisk peeling er en måte legene fjerne vorter. For skreller, er trichloroascetic syre brukes brukt. En annen prosedyre kalles elektrokirurgi. Leger bruker en elektrisk strøm til å brenne av vorter. Laserkirurgi er også brukt for å fjerne vorter øye. For alle disse metodene, skal du se en hudlege eller plastisk kirurg. Konsultere med en lege vil sikre at du får den beste medisinske behandling for øyet vorte.

Naturlig vorte fjerning Remedy

Vorter er forhøyet hud utstikkere som skjer på grunn av virusinfeksjoner. Vorter kan oppstå på alle kroppsdeler, inkludert ansikt, hals, lemmer eller kjønnsorganer, men er generelt ikke skadelig for helsen. Men de ser usømmelig, og vorte fjerning er en vanlig prosedyre. Mens det er mange medisinske og kirurgiske prosedyrer og narkotika, det er ganske mange effektive naturlig vorte fjerning rettsmidler også.

Poteter og bananer

To av de beste hjem rettsmidler for vorte fjerning bære poteter og bananer. Skjær en potet og bruke fersk juice på vorte. Hold den på i ca en fjerdedel av en time, to ganger om dagen, hver dag. Innen et par uker, vil vorte forsvinne. For banan rette, kutt fruktskall til et stykke stor nok til å dekke ditt vorteområdet og tape den til regionen med duct tape. La den stå på inntil skrelle poteter og blir soggy. Rengjør området godt. Gjenta denne prosessen en gang i uken i noen uker før vorte gradvis myker opp og forsvinner.

Tannkrem og Løvetann

Påfør litt tannkrem - uansett merke - på vorte og dekke den med et lim band. La den stå på over natten. Gjør dette for en hel uke eller lenger før vorten forsvinner. Du kan også ta en løvetann plante og klem den hvite væsken fra stammen sin. Påfør dette på vorte etter å ha arkivert den med en neglefil. Ikke vask for et par timer. Gjør denne rutinen for et par uker før det vorte fjernes.

Eddik og Ash

Ta litt eple cider eddik og suge litt bomull eller bomull klut i den. Masser forsiktig på vorteområdet, og mens det er vått, dekke den med litt medisinsk gasbind og duct tape. La over natten og vaske bort om morgenen. Vorte vil mest sannsynlig forsvinne etter du følger denne rutinen regelmessig for et par uker. Et annet middel er å bruke sigarett aske direkte på vorte og holde den der i en time hver dag i fjorten dager eller lenger før vorten forsvinner.

Hvitløk og Aloe Vera

Ta to fedd hvitløk, mos dem og bruke på vorte to til tre ganger hver dag i ca en måned eller lenger. Det hjelper hvis du holder hvitløk på plass med et lim band eller duct tape og la den på over natten også. Aloe vera er en annen potent ingrediens for naturlig vorte fjerning. Gelen fra bladene av planten kan påføres direkte på vorte, to til tre ganger daglig i et par uker, inntil det vorte går bort for godt.

Naturlig måte å fjerne vorter på Leg

Naturlig måte å fjerne vorter på Leg


Leg vorter kan plage sine ofre gjennom forlegenhet og kan også oppstår på nytt en gang fjernet. Vorter er forårsaket av et virus kjent som HPV (human papillomavirus), som har seksti kjente typer. Selv om vorter kan fjernes gjennom medisinske behandlinger, er det ofte dyrt og smertefulle. Prøver en naturlig tilnærming første er billig og kan spare en pinlig tur til leger kontor. Ved å bruke en kombinasjon av bedre kosten valg og en naturlig vorte remover, er det mulig å fjerne beinet vorter mens i den komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

•  Ta med svovelholdige aminosyrer i kosten gjennom økt inntak av løk, egg, hvitløk, sitrusfrukter som appelsiner eller limes og asparges. Ifølge Health News, "Kroppen bruker svovel å påvirke hårsekkene og fremme sunt hår, hud og spiker vekst." Endre kosthold kan bidra til å forhindre spredning av beinet vorter og hastighet utvinning. Også spiser mat full av antioksidanter som blåbær, da disse hjelp i huden reparasjon og immunforsvar i tillegg.

Påfør en syrlig substans som eddik eller sitrus juice på vorte med en bomullsdott. For optimalt resultat, påfør en bandasje bånd til bomullsdott og la den på over natten. Disse teknikken kan også brukes med lakserolje i tillegg.

Påfør aloe vera juice og klemte løvetann melk til vorte tre ganger per dag. Aloe vera bidrar til å holde huden sunn og fuktes, mens løvetann melk reduserer størrelsen på vorten.

Dekk vorte med duct tape eller superlim når ikke påføre andre behandlinger. Sørg for at vorten er helt dekket og avskåret fra uteluften. Dette tjener til å hindre oksygentilførselen til vorte, forårsaker det å dø og falle av etter ca tre uker. Tape har fordelen av å være flyttbare, slik at for bruk av behandlingene nevnt på forhånd. Superlim vil holde på til det vorte faller av, noe som gjør den perfekt som en enkel engangsbehandling.

Unngå å plukke på eller berører vorter. Hvis vorter er irritert, kan de etterlate skjemmende arr. Ved kontakt med benet vorte kan også føre til at vorten å spre seg til andre områder av kroppen i tillegg.

Hint

  • Følg vorte behandlingsregime omhyggelig uten å stoppe. Unnlatelse av å fortsette behandlingen vil tillate vorten å gjenopprette seg selv.
  • Det finnes andre behandlingstilbud i tillegg til naturlige botemidler. Vurdere å bruke over-the-counter medisin under naturlig behandling for å øke sjansen for å fjerne vorte.
  • Unngå hudkontakt mellom vorte og andre mennesker for å unngå spredning vorte viruset.
  • Hvis naturlige behandlinger ikke fungerer, og vorter sprer seg til andre deler av kroppen, så du kan ha en aggressiv sak som krever legebehandling for behandling. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i arr og langvarig behandling.

Hvordan bruke Løvetann til medisinske formål

Hvordan bruke Løvetann til medisinske formål


Løvetann kan være en vanlig ugress for mange mennesker, men fordelene av anlegget gjør den til en av de mest nyttige ugress du kunne ha infesting dine yard.Dandelions kan brukes til å spise, for kosmetiske grunner, i fargestoffer, og sist men ikke minst for medisinsk bruk. De medisinske bruksområder ble tidligste referert i Arabia. Løvetann kan brukes til å hjelpe til leveren ved å fjerne giftstoffer fra kroppen. Det er også en vanndrivende, et mildt avføringsmiddel og en appetitt stimulerende.

Bruksanvisning

Løvetann Tea

Fyll tekanne med vann og varme den til en byll.

Bratte tørket rot i en gryte med varmt vann.

Drikk minst én kopp løvetann rot te per dag.

Løvetann Stem Treatment

Velg en løvetann.

Bryt stammen.

6. Påfør hvit melkeaktig væske for å lette smerter av sår og bistikk. Kan også benyttes for å eliminere vorter, hard hud og akne.

For en mer potent blanding, sette stammen i en dødelig og støter og male den opp.

Plasser massen på målområdet.

Tips og advarsler

  • Løvetann er svært nyttig, og dyrke dem er enkelt. Imidlertid, løvetann som vokser vilt er mer potente.
  • Alltid kontakt med lege før du tar noen urter og aldri selv diagnostisere.
  • Urter kan inneholde en annen konsentrasjon av de nyttige kjemikalier i hvert av de forskjellige anlegg.

Plant Enzyme Behandling for Vorter

Plant Enzyme Behandling for Vorter


Selv skjemmende og svært smittsom, vorter ta tid å helbrede. Flere over-the-counter rettsmidler eksisterer; kan imidlertid naturlige planteenzymer også være effektive i behandling av vorter. Å vite hvilke planter har gunstige enzymer, samt når du skal kontakte legen din, kan hjelpe deg å avgjøre om anlegget enzym behandling som er riktig for deg.

Identifikasjon

Tøff, hudfarget støt på huden, er warts forårsaket av humant papillomavirus. De fleste vorter er ufarlig og vanligvis vises på ens hender og føtter, men de kan dukke opp hvor som helst. Vorter kan også variere i utseende. Noen kan heves og glatt, mens andre kan også være rødlig eller svart i utseende.

Årsaker

Ifølge "Legers Book of hjem rettsmidler for kvinner," vorter er smittsomt. For eksempel, hvis du velger en vorte på beinet, sjansene er du kanskje også få en på hånden. Selv om ikke så vanlig, kan vorter også gått fra hånd til hånd kontakt.

Forårsaket av en annen stamme av humant papillomavirus, kjønnsvorter er vanligvis ført gjennom genital kontakt.

Plante enzymer for Vorter

Plante enzymer kan være spesielt nyttig i behandling av vorter. Påfør løvetann latex --- stoffet som oser ut av løvetann --- til berørte området (e) en gang om dagen i fem til syv dager. Fig inneholder ficin, et enzym som brukes for behandling av vorter. Andre kulturer som bruker fiken medisinsk bruke den hvite melken som oser av fiken å behandle sine vorter.

Kinesisk medisin bruker soyabønner for å behandle vorter. I en studie ble pasientene kurert for alle sine vorter etter å ha blitt matet vannkokt, vanlig gule soyabønner spirer i tre dager. Disse spirer inneholdt ingen krydder eller salt.

Også Ifølge Mother Nature, en online naturlig rettsmidler nettstedet inneholder selje salisylsyre, som har blitt godkjent av Food and Drug Administration for fjerning av vorter. Salisylsyre kan finnes i mange over-the-counter behandlinger for vorter, eller du kan tape en våt stykke av den indre barken av piletre til det berørte området.

Andre måter å behandle vorter

I tillegg til å plante enzymer, kan vitamin A også bidra til å bekjempe vorter. Bevis viser at Vitamin A bidrar til å bygge immunforsvaret og bekjemper vorter. Finn Vitamin A i kosttilskudd eller naturlig i søte erter, gulrøtter, grønne grønnsaker og squash.

Hold vorter tørre å redusere sjansene for spredning til andre deler av kroppen din. Vorten virus trives i et fuktig miljø.

Betraktninger

Selv plante enzymer og andre hjem rettsmidler kan være nyttig i bekjempelse vorter, ta kontakt med din hudlege hvis du har en vorte på ansiktet ditt, da vevet kan være for delikat for vanlige enzym rettsmidler. I tillegg bør kvinner se en lege for vorter på beina, som ved barbering øker sannsynligheten for at vorten vil spre seg.

Antiviral Planter for vorte fjerning

Antiviral Planter for vorte fjerning


Vorter er en vanlig og skjemmende hud lyte, spesielt på hender og føtter. Forårsaket av et virus som kalles papillomavirus, kan vortene bli utkjempet enten medisinsk eller ved hjelp av planteekstrakter og enzymer. Å vite hvilke planter kan hjelpe behandle vorter kan du behandle deg selv og fjerne problemet.

Løvetann

Løvetann inneholder vitaminene A, B, C og D, samt en rekke forskjellige andre mineraler. Den melkefarget væske som finnes i løvetann stammer kan brukes for å bekjempe vorter. Ifølge forskere ved University of Maryland, "Løvetann blader produsere en vanndrivende effekt, mens røttene fungere som et antiviralt middel, appetittstimulerende, fordøyelsesapparatet, og kan bidra til å fremme gastrointestinal helse." The New Zealand Health Authority anbefaler dabbing en "noen dråper på vorte daglig i flere uker, og det vil sverte og forsvinne."

Fiken

Fiken er brukt i mange kulturer å bekjempe vorter. Ifølge Herbal News Magazine, antioksidanter og antiviralia i fig juice undertrykke infeksjonen som forårsaker vorter. Magasinet anbefaler å påføre fig juice direkte til vorter. En vedvarende søknad om to uker skal begynne å vise resultater, ifølge home-remedies-for-you.com.

Soyabønner

Kinesisk medisin gjør utstrakt bruk av soyabønner til å behandle vorter. Ifølge en studie sitert av Albert Leung PhD, ble folk med vorter matet en diett av soyabønner. "Alle fire pasienter som ble behandlet ble kurert og deres vorter igjen ikke," sier Dr. Leung. Inntak av soyabønner maksimerer fordeler fra andre matvarer og mineraler i pasientenes kropper.

Willow

Willow bark inneholder salisylsyre, som brukes i det medisinske miljøet for å bekjempe vorter. Fukt et stykke willow bark og deretter duct tape eller bruke en bandasje for å feste den til vorte. Den salisylsyre vil reagere med viruset som forårsaker vorten. Bytt ut bark hver 24. time.

Foods høy i Acid å helbrede Vorter

Vorter er hudceller som vokser for fort. Vekster kan vises på dine hender, fingre og føtter (plantar warts) samt på kjønnsorganene og endetarmsområdet. Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV). Det finnes ingen kur for vorter, men du kan behandle dem med hjem rettsmidler, over-the-counter produkter og ved å endre kostholdet. Foods høy i syre kan bidra til å helbrede vorter du har og hindre nye vorter fra utviklingsland.

Betakaroten

Forbruker matvarer rike på betakaroten, et næringsstoff som inneholder antioksidantegenskaper, vil bidra til å helbrede din vorte infeksjon. Prøv å konsumere noen av følgende frukt og grønnsaker daglig: gulrøtter, epler, bananer, aprikoser, mango, cantaloupes og fersken. Andre matvarer rike på betakaroten inkluderer bjørnebær, blåbær, druer, kirsebær, vannmelon, neper og løvetann greener.

Folic Acid

Matvarer rike på folsyre, vil et vitamin viktig for cellevekst og reproduksjon, også bidra til å helbrede dine vorter. Inkluder følgende matvarer i ditt daglige kosthold: eggeplommer, linser, lever, bananer, appelsiner, fersken, tørkede bønner, erter, poteter, fullkorn brød, hvetemel og spinat. Andre matvarer rike på folsyre inkluderer rødbeter, kylling giblets, soyaprodukter, brokkoli, kål, asparges, nøtter og asparges.

Tips

Når det er mulig, spise frukt og grønnsaker som er rike på betakaroten og folsyre rå. Matlaging frukt og grønnsaker vil ødelegge næringsstoffer. Hvis du ikke kan spise frukt og grønnsaker rå, drikke matlaging væske eller bruke den som en saus over grønnsakene; ikke kast det bort.

Ikke innta alkohol mens du spiser mat rik på folsyre --- alkohol fører til en folsyremangel.

Vorte fjerning Hjemmelaget rettsmidler

Vorte fjerning Hjemmelaget rettsmidler


Vorter er vanlige stygge hudinfeksjoner forårsaket av humant papillomavirus. Mange av oss har hatt minst en på et tidspunkt i våre liv. Selv ufarlig, kan vorter være en stor plage. De vanligvis forsvinne innen et par måneder, men som ønsker å vente så lenge? Heldigvis finnes det effektive hjem rettsmidler tilgjengelig for raskt og trygt bli kvitt de fleste vorter.

Duct Tape

Duct tape sies å ha en million bruksområder Klipp et lite stykke duct tape akkurat stor nok til å dekke vorte. La duct tape på i fem eller seks dager. Etter denne tid, fjerne tapen og suge vorten i varmt vann i ca 15 minutter. Neste, lett skrubbe den med pimpstein. Hvis vorte vedvarer, gjentar du prosessen i minst en uke eller to. Hvis duct tape metoden ikke lykkes, er det flere andre hjem rettsmidler for å prøve.

Tro det eller ei, det var en fersk studie publisert i Archives of Pediatric & Adolescent Medicine som støttet effekten av duct tape som en metode for å fjerne vorter.

Aloe Vera

Aloe vera-planten har vært brukt i århundrer som en helbredende agent. Det kan også være effektive i å bli kvitt vorter. Suge en liten bomullsdott i aloe vera (gel eller juice). Etter ca 1 minutt, ta gjennomvåt bomullsdott og tape den til Warty området. Gjenta denne prosessen med få timers mellomrom, som aloe vera vil til slutt tørke ut. Vorte skal være borte i et par dager til en uke.

Oljer

Flere oljer er kjent for å rense kroppen for stygge vorter. De er alle i utgangspunktet anvendt på samme måte. Påfør oljen direkte til vorte. Gjør dette flere ganger i løpet av dagen og det vorte bør forsvinne i løpet av to uker. Noen av de typer olje for å se etter er tea tree, caster og avgjørende sitron.

Andre alternativer

Andre hjem rettsmidler inkluderer bruk av hvitløk, rå poteter og til og med melk fra en løvetann stammen. Med så mange hjemmelagde alternativer tilgjengelig, vil en vanskeligere oppgave enn å bli kvitt vorten være å bestemme hvordan du gjør det.

Over-the-counter vorte fjerning er populære og kan finnes i de fleste butikker. De spenner fra medisinert bandasjer til førstehjelp at fryse vorter av. Disse produktene er nyttig hvis hjemme rettsmidler ikke er effektive eller ønsket.

Hvis vorter fortsette å vedvare, eller er spesielt problematisk, kan det være på tide å konsultere legen din. En hudlege kan foreslå flere behandlinger, inkludert kirurgi.

Hva er medisinsk nytte av løvetann rot?

Tradisjonelle indiansk og arabisk medisin har stolt på løvetann rot for sine mange medisinske fordeler. Løvetann har blitt spist som en frisk salat på grunn av dets vitamin A, B6, C og D, samt mineraler jern, kalium og sink. Løvetann røtter kan øke din fordøyelsessystemet og stimulere appetitten og har blitt funnet i noen kaffeerstatninger. Til tross for sitt rykte som en irriterende luke i vår, vil du ha nytte av å bruke løvetann rot.

Fakta

Løvetann vitenskapelige navn er Vanlig løvetann. Den dyrkes i Frankrike og Tyskland, og vokser vilt i det meste av verden. "I året 1959, publisert tysk forskning påpekte at løvetann rot besitter en svært viktig og merkbar rensing handling på vevet i leveren og til slutt bidrar til å stimulere produksjonen av galle i orgel," sier Urter 2000.

Fordeler

Løvetann rot er et kjent detoxifier og forbedrer galleblæren og leveren. Løvetann renser også nyrene ved raskt å fjerne avfall gjennom urinen. Som en mild avføringsmiddel, fjerner løvetann rot akkumulerte giftstoffer forårsaket av infeksjon. Løvetann bistår også med forstoppelse, hudproblemer som kviser og eksem, psoriasis og leddgikt forhold, inkludert osteoarthritis og gikt. Ved behandling med løvetann rot, vorter, soppinfeksjoner og ondartede vekster kan reduseres. Løvetann hjelper også med milde fordøyelsessykdommer.

Dosering

"Løvetann røtter brukes fersk eller tørket i te, kapsler eller utdrag," kommenterer NCCAM. Tre ganger om dagen, tar 3 til 5 g tørket løvetann rot eller 5-10 ml av alkoholbasert løvetann rot skjær under behandling av leveren, galleblæren, eller for fordøyelses stimulering. Du kan også bruke løvetann rot skjær i behandling av gikt, hudsykdommer, mild til alvorlig akne og forstoppelse. Løvetann rot avkok kan anvendes det samme som skjær og kan fremstilles ved å koke den urt i vann og ved hjelp av den gjenværende væske.

Identifikasjon

Løvetann er en variabel staude som vokser opp til 12 inches. Løvetann blader er dypt hakk, toothy, skinnende og hårløs, og formet som slikkepotter. Lyse gule blomster toppen stammen. Siden løvetann er følsomme for lys, blomstene åpner i morgen sollys og nære om natten eller i dystre været. Løvetann rot har en bitter smak.

Advarsler

Du kan oppleve urolig mage og diaré, men disse er sjeldne. Du kan ha allergi mot løvetann. Ikke ta hvis du har en betent eller infisert galleblæren eller blokkerte galleganger, påpeker NCCAM. Du kan oppleve hudutslett på grunn av gjentatt eksponering for løvetann. Snakk med legen din hvis du lider av langsiktige magesår eller gastritt før du tar løvetann rot.