Digidexo.com

Biokjemiske analyser av vann i kroppen

Biokjemiske analyser av vann i kroppen


Den biokjemiske sammensetning av menneskekroppen er nesten 70 prosent vann, i gjennomsnitt. Vann i kroppen enten kan foreligge alene eller kan bli funnet i humant fett, som inneholder en god del av kroppsvæske.

Fundamentals

Ifølge "Netter er Atlas of Human Physiology," de to grunnleggende sammenbrudd av biokjemiske vann i kroppen er intracellulær væske og ekstracellulære væske.

Vann vs Fat

Å analysere og forstå riktig mengde vann i kroppen din, må du først vite hvor mye kroppsfett du har. Disse målingene varierer mellom menn og kvinner, og når biokjemiske vann blir beregnet, blir bare vann alene som måles, og ikke vann i fett.

Lisa Shea, Low Carb redaktør av BellaOnline.com, er et godt eksempel for å klargjøre:. "Hvis du har 33 prosent fett i kroppen din, så trenger du bare en annen 37 prosent av vann alene, fordi du har vann i fettet The skalaer teller ikke "fett vann" som vann [seg selv], ellers tallene ville bli svært forvirrende. "

Tap og Etterfylling

Hvis du gå ned i vekt, må du fylle mer av kroppen din vann gjennom forbruk. Når kroppen er for mye vann, det elimineres gjennom vannlating, så vel som av transpirasjon når legemet utøves fysisk.

Dehydrering

Ifølge Mayo Clinic, oppstår dehydrering når kroppen mister mer vann enn det er å ta i overdreven svette samt sykdom -. Som diaré, oppkast og feber - kan føre til dehydrering. Dehydrering er en bekymring blant barn, eldre og kronisk syke, og symptomer inkluderer tørr munn, tørste, hodepine, svimmelhet og forstoppelse.