Digidexo.com

Typer Oats

Typer Oats


Du vil finne havre i enkelte frokostblandinger, øl og enda noen iskrem. Mer enn 95 prosent av alle havre dyrket gå til fôring husdyr. Medisinske havre forhindre hjertesykdom, kreft og andre sykdommer. De går også inn å gjøre helse-og skjønnhetsprodukter. Akkurat som det er mange bruksområder for havre, er det også mange forskjellige typer av havre. De forskjellige typer av havre avhenge av mengden av behandlingen av de har gjennomgått.

Hele Oats

Du er ikke sannsynlig å finne hele havre i din lokale matbutikk. Disse havre fortsatt eie sitt harde ytre skroget, noe som gjør dem uspiselige for menneskelig inntak. Imidlertid går de inn i det kjemiske oppløsningsmiddel furfural, som brukes i raffinerings smøremidler.

Havre Mørtel

Når du fjerner den harde ytre skroget, har du havregryn, som ligner brun ris. Disse havre har fortsatt næringsrik ytre kli lag rundt dem. Du kan trygt spise havregryn, som vanligvis kan finnes i helsekostbutikker. De tar lengre tid å lage mat enn noen andre typer havre.

Steel-Cut Oats

Også referert til som Pinhead havre, grovt havremel eller irsk havregryn, har stål-kutt havre blitt hakket i 3:58 stykker av metallbladene. Siden havre har blitt kuttet i mindre biter, de koker raskere enn havregryn. Stål-kutt havre også fortsatt inneholde kli, noe som gjør dem bra for deg.

Havregryn

Å produsere havregryn - også kjent som gammeldags havre - du må dampe de havregryn og rull dem i flak. Behandlingen at disse havre gjennomgå gjør dem bli friske i lengre perioder av gangen. Siden havregryn er flat og har en større overflate, de koker raskere enn havregryn og stål-kutt havre.

Instant Oats

Instant havre får sitt navn fordi de koker raskere enn noen annen type havre. De koker raskere fordi de har blitt dampet lengre og rullet tynnere enn havregryn. Når du spise instant havre, vil du merke at de er chewier enn andre typer havre.

Havre mel

Når du slipe havre, produserer du havre mel. Bruk finmalt havre mel i brød å legge til smaken. Tykkere suppe eller stuing med medium-bakken havre mel eller strø det på en bakt godt å legge en crumble topping som har en nøtteaktig smak.