Digidexo.com

Diet Plan Bruke 2085 Kalorier

En av de mest grunnleggende leietakere til kosttilskudd praksis er at for å gå ned i vekt, må du opprettholde ditt daglige kaloriinntak på et nivå som er mindre enn antall kalorier du expending. Mens slanking, mål for beskjedne vekttap - én til to pounds per uke. Ifølge opplysninger fra slanking nettstedet AnneCollins.com, det er 3500 kalorier i ett pund. Dermed vil du kreve et underskudd på 500 til 1000 kalorier per dag for å nå dette målet, og den beste måten å sikre at det gjøres, er å holde nøye oversikt over ditt totale kaloriinntak.

Meal Planning

Mens slanking, bør du bestrebe seg på å endre det samlede matinntaket til å omfatte flere naturlige, kalori-tette elementer som frukt, grønnsaker, hele korn, og naturlige proteinkilder. Dette er fordi som du vil spise mindre, blir det mer viktig å gjøre hver kalori "teller" ved å sikre at kroppen din mottar maksimalt antall vitaminer, mineraler og næringsstoffer for å holde deg i optimal tilstand selv mens miste vekt. Dermed unngår inntak av bearbeidet mat, hvitt mel, sukker og andre "junk" varer mens slanking, da disse tomme kalorier kunne forlate kroppen din mangler for det vesentlige og føler deg mer sulten.

Diet Plan

Konsumere en fire egg omelett (laget med ekstra store egg) med 1/4 kopp revet cheddar ost til frokost, kombinert med en bolle (en kopp) av friske blåbær. Hvert egg inneholder 85 kalorier for totalt 340 kalorier, inneholder cheddarost 114 kalorier, og bær inneholder 80 kalorier for totalt 534 kalorier for måltidet.

Til lunsj spiser 200 g kylling (479 kalorier), og en spinat salat (nominelle kalorier) toppes med 2 ss. olivenolje (240 kalorier), for totalt 719 kalorier.

Til middag spiser åtte gram fersk laks (340 kalorier), og en salat (nominelle kalorier) og tomatsalat (en kopp soltørkede tomater, 139 kalorier) med olivenolje dressing (2 ss., 240 kalorier) for totalt av 719 kalorier. Som en matbit i løpet av dagen, spiser ett stort eple (110 kalorier). Dette bringer din daglige total til 2082 kalorier, bare litt kort av målet om 2085.