Digidexo.com

Botemidler for gjær infeksjoner

Botemidler for gjær infeksjoner


Gjær infeksjon eller candidiasis, er vanligvis forårsaket av en overvekst av candida albicans, en sopp som er naturlig forekommende i skjeden. Når de naturlig forekommende organismer kommer i ubalanse, kan det føre til symptomer som vaginal irritasjon, kløe, svie, rødhet, hvit eller uvanlig luktende utflod og smerter ved samleie. Gjær infeksjoner kan behandles hjemme, med over skranke rettsmidler eller gjennom en resept fra legen din.

Hjem Rettsmidler

Probiotika kan være nyttig i behandling av en soppinfeksjon hjemme fordi de gjenopprette de sunne bakterier i vagina og fordøyelseskanalen. Gjenopprette balansen av slike organismer kan fjerne infeksjonen. Du kan kjøpe Lactobacillus acidophilus og andre probiotiske kosttilskudd fra de fleste helsekostbutikker eller hvor kosttilskudd er solgt. Yoghurt inneholder også disse levende kulturer.

Tee tree olje er en naturlig antiseptisk som kan lindre symptomer når den brukes til det ytre vaginal området. Ikke bruk det full styrke. Fortynne det med vann.

Borsyre har også vært kjent for å hjelpe noen kvinner. Borsyre suppositorier kan settes direkte inn i vagina gang daglig i opptil to uker.

En kjølig bad kan lindre kløe og svie midlertidig, men det vil ikke fjerne infeksjonen.

Over the Counter

De fleste over disk behandlinger bruker mikonazol (Monistat) eller butaconazole (femstat, Nystatin) i form av en krem ​​eller stikkpille å helbrede infeksjonen. Forskjellige produkter kan forskjellige mengder av tid for å behandle og kan kreve flere applikasjoner. Disse produktene er lett tilgjengelig og rimelig rimelig. Over disk behandlinger appellere til mange kvinner fordi de kan bruke dem i personvernet til sine egne hjem, og de krever ikke en lege besøk eller en resept.

AZO gjær er en naturlig, homeopatisk over disk produkt som er tilgjengelig i tablettform. Det kan tas tre ganger daglig for å behandle en aktuell infeksjon eller en gang daglig for å forebygge infeksjon.

På legekontoret

Hvis du aldri har hatt en gjær infeksjon diagnostisert før, eller hvis du ikke er sikker på det er det du har, se en lege. Du bør også søke behandling hvis symptomene varer mer enn en uke, ikke svare på hjemme behandling, eller er ledsaget av blodig utflod, feber eller magesmerter. En lege kan gjøre en positiv diagnose, utelukke tilstander med lignende symptomer som bakteriell vaginose og seksuelt overførbare sykdommer, og snakke deg gjennom dine behandlingstilbud. Hun kan også foreskrive flukonazol (Diflucan) eller en annen oral behandling.

Unngå Future Infeksjon

For å unngå gjær infeksjoner i fremtiden, holde vaginal området rent og tørt. Bruke løstsittende klær og bomull undertøy og unngå parfymerte produkter til personlig pleie i det området, inkludert duftende feminine hygieneprodukter. Ikke skylle som det også fjerner de "gode" bakterier, som fører til ytterligere smitte.