Digidexo.com

Hva Hjem Rettsmidler Hjelp Cure influensasymptomer?

Influensavirus er vanlig, men kan være dødelig, og noen stammer forårsake mer angst og skader enn andre. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, ca 36.000 mennesker dør hvert år av influensarelaterte komplikasjoner --- meste eldre mennesker og personer med nedsatt immunforsvar. Mens de fleste influensatilfeller er ikke livstruende, kan sloss mot influensa likevel forårsake stor elendighet og ofte innebærer å ta flere dager fri fra jobb og andre plikter. Heldigvis finnes det flere hjem rettsmidler for å hjelpe deg å takle denne ekkel virusinfeksjon.

Hvil kroppen din

Når kjemper noen form for infeksjon, er rikelig med hvile viktig. Likeledes, hvis du kjemper influensa, sakte ned og gi kroppen din tid til å gro. Dette er fordelaktig av flere grunner. Å være aktiv eller fortsette med din vanlige rutinen mens ned med influensa kan bremse utvinningen og redusere lager av energi kroppen din har tilgjengelig for å bekjempe infaction. Hva mer er, svekker utilstrekkelig hvile immunsystemet, slik at du mindre i stand til å bekjempe infeksjonen. Ta noen dager fri, holde sengen og få minst åtte timer søvn hver natt.

The Healing Power of Chicken Soup

Mødre verden over har lenge spioneringen fordelene med kylling suppe for kalde og influensasymptomer. Men det er sannheten bak denne populære hjem middel. Selv om suppe ikke vil kurere influensa, det kan lindre symptomer og hjelpe deg å takle infeksjonen. Dehydrering er vanlig med influensa på grunn av overflødig slim tap. Å spise kyllingsuppe re-hydrater kroppen din, letter en sår hals og lindrer lunger. Mindre lunger betyr bedre pust og mindre hoste. Og puste i den varme røyken fra suppen kan nytte dine trange neseganger.

Kald / Flu Medisiner

Over-the-counter kulde og influensa medisiner, for eksempel som theraflu, inneholder aktive ingredienser designet for å redusere influensasymptomer. Ulike produkter er tilgjengelige, og avhengig av dine behov, kan du velge dagtid eller nattestid medisiner; sistnevnte ofte fremme døsighet. Se etter medisiner som inkluderer en decongestant å kvitte seg med lunger og en hoste suppressant. Og siden kroppen smerter er vanlig med influensa, noen influensa medisiner inkluderer en smertestillende. Hvis ikke, ta smertestillende medikamenter for å redusere smerter; Spør lege eller apotek for anbefalinger.

Kostholdsfaktorer

Influensaviruset kan resultere i tap av appetitt. Men hvis appetitten forblir den samme, er det viktig å endre dine spisevaner. Modifikasjoner kan hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen og leges raskere. Enkelte drikker og matvarer kan svekke immunitet og forlenge influensa virus. Unngå alkoholholdige drikkevarer, fet mat og sukker. I stedet velger drikke og matvarer rike på antioksidanter som grønn te, frukt og grønnsaker. Ta en multivitamin for å sikre at kroppen får riktig ernæring, og øke inntaket av immun-boosting kosttilskudd som vitamin C og solhatt.

Bruk urter

Sammen med riktig kosthold og vitaminer, visse urter effektivt lindre influensasymptomer og bekjempe infeksjoner. Hvitløk, goldenseal, kanel og berberis root bark er naturlige antibiotika. Urter er tilgjengelig i kapselform, og du kan kjøpe dem fra de fleste helsekostbutikker. Konsultere lege før kombinere urte kosttilskudd med andre medisiner.