Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for munnvann

Hvis du foretrekker å ikke bruke en kommersiell munnvann, og ønsker å gå med noe naturlig og forfriskende, essensielle oljebaserte munnskyllevann Er ideelle er en rekke forskjellige formler som du kan opprette for å skylle munnen. Her er fremgangsmåten for å gjøre tre av dem.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å gjøre Forfriskende munnvann

Velg 100 prosent rene eteriske oljer-bare, som de tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Ikke bruk syntetisk olje - har de ikke de samme fordelene.

Velg hvilken formel du foretrekker basert på hva du liker å lukte. Formel 1 bruker peppermynte og apearmint essensielle oljer. Formula 2 bruker rosmarin, salvie, sitron og peppermynte. Formula 3 bruker sitron og peppermynte.

Klargjør munnvann flasken. Fyll flasken med fire væske oz. (eller 120 ml) av renset vann. Som et alternativ, kan du blande ingrediensene i et glass eller krus.

Legg oljer for Formel 1. Til vann, tilsett 2 dråper peppermynte og 2 dråper Peppermynte eterisk olje. Tilsett 1 ts. (5 ml) av honning.

Legg oljer for Formel 2. Til vann, tilsett 1 dråpe rosmarin, en av salvie, en sitron og en av peppermynte eterisk olje. Tilsett 1 teskje (5 ml) av honning.

Legg oljer for Formel 3. Til vann, tilsett to dråper sitron og 2 dråper peppermynte. Tilsett 1 ts. (5 ml) av honning.

Cap flasken og rist godt for å blande ingredienser. Hvis du bruker et glass eller krus, rør godt.

Skyll munnen og spyttet ut.

Hint

  • Du kan gjøre større partier av munnvann i stedet for bare en av gangen ved hjelp av multipla av 4 oz. (8, 16, 32) og tilsetning av den forholdsmessige forhold av dråper.
  • Oppbevar flasken på et kjølig sted å beskytte innholdet. Unngå direkte sollys.
  • Ikke svelge munnvann.
  • Rengjør glass eller krus - ikke gjenbruk som et drikkeglass.