Digidexo.com

Nitroxy3 bivirkninger

Nitroxy3 bivirkninger


Nitroxy3 er et nitrogenoksid produkt som brukes av kropps buillders å fremme vascularity, øke muskelstørrelse og utvide utholdenhet for å forbedre treningsøktene. Det er primært sammensatt av L-arginin og andre aminosyrer. Som med alle kosttilskudd, er det noen bivirkninger som er mulig mens du tar Nitroxy3, så det er viktig å være klar over dem før du starter bruk.

Effekter

Nitroxy3 er ment å hjelpe kroppsbyggere og andre idrettsutøvere i å oppnå gevinster i muskelstyrke og størrelse, samt maksimere utholdenhet mens du trener. De primære effekter er økt energi, vascularity (blodstrøm) og muskelstørrelse. Mange av de antatte bivirkninger er faktisk bare aspekter av disse ønskede resultater, slik som økt energi. Bivirkninger er overveldende mild, selv om folk med medisinske problemer bør være ekstremt forsiktig og bare bruke denne og lignende produkter med godkjenning av en lisensiert lege.

Gass og oppblåsthet

Ettersom L-arginin, den primære bestanddel i Nitroxy3, fremmer tilstedeværelsen av nitrogenoksid - en gass - i kroppen, er det ingen overraskelse at produktet kommer med økt gastrointestinal aktivitet. Brukere rapporterer ofte oppblåsthet, og har en merkbar økning i mengden gass de opplever i løpet av dagen. Videre har det vært noen rapporter om forstoppelse, og mer sjelden diaré. Disse bivirkningene som regel avta i intensitet som bruken av produktet fortsetter, og stopper nesten umiddelbart når bruksendene.

Vascularity

Nitroxy3 øker tilstedeværelsen av nitrogenoksyd i kroppen, som støtter vaskularisering, eller blodstrøm i hele kroppen. Det er vanlig å oppleve årer vokser seg større, i den grad at de er synlige under huden for første gang. Selv om mange bruker produktet spesielt for denne effekten, noen synes det er alarmerende, men det er helt normalt og trygt. Menn kan oppleve bedre ereksjon som en ekstra resultat av forbedret vascularity.

Allergiske Reaksjoner

Som Nitroxy3 inneholder kun et utvalg av aminosyrer som naturlig finnes i kroppen og i matvarer, er en allergisk reaksjon relativt sjeldne. Imidlertid kan noen mennesker være allergisk mot cellulose komponere pillen, eller det er kunstige fargestoffer, så det er viktig å være forsiktig.

Søvnforstyrrelser

Selv Nitroxy3 inneholder ingen koffein, har det vært rapportert om redusert evne til å enten falle eller forbli sovende. Vanligvis dette kommer fra økt fysisk aktivitet, og kan overvinnes enten gjennom å ta produktet tidligere på kvelden eller gjør at øvelsen gjøres tidlig på dagen. Søvnløshet har en tendens til å være mild og forsvinner ganske raskt som kroppen tilpasser. Enhver søvnløshet varig forbi den første uken i bruk bør rapporteres til lege umiddelbart, da dette kan være et tegn på noe mer alvorlig.